Heb je ook zo’n gezellig letterbord en ben je nog op zoek naar leuke kerstspreuken? Ik heb 18 vrolijke kerstspreuken verzameld, wie weet zit er wel iets voor je tussen.

De letterborden blijf ik leuk vinden. Waar ze eerst nog in slagerijen en snackbars de normaalste zaak van de wereld waren, om goederen en prijzen op te vermelden, zijn ze tegenwoordig hippe verschijningen in coffeebars en onze huiskamers.

Mijn letterbord(en… sorry, ik heb er 3 ;-)) heb ik via bol.com. Daar heb je ze in alle soorten en maten. Zelfs een doorzichtige waar je de achtergrond heel gemakkelijk van kunt veranderen! Terwijl ik verschillende spreuken aan het uitproberen ben, besluit Fransje ook dol op letterborden te zijn 😉

Letterbord Fransje

Letterbord quotes

Er zijn zoveel quotes voor op je letterbord dat het vaak nog even zoeken is naar de voor jou geschikte spreuken. Persoonlijk hou ik meer van de lollige spreuken. De serieuze en zweverige spreuken zijn aan mij niet besteed. Dit vind ik hele grappige letterbord quotes:

15 quotes waarvan je hardop gaat lachen

Maar ook deze verzameling “mama letterbord quotes” vind ik erg lollig.

20x de leukste “mama letterbord quotes”

Vrolijke kerstspreuken voor op je letterbord

Ik heb ruim 20 leuke kerst- en nieuwjaarsspreuken verzameld. Heb jij een letterbord? Wie weet zit er een leuke quote voor je tussen. Heb je nog geen letterbord, dan kun je er natuurlijk altijd eentje aanschaffen. Maar de quotes zijn uiteraard ook gewoon leuk om op een kerstkaart of krijtbord te schrijven.

Daar komen ze:

kerstspreuken voor je letterbord

Vrolijke letterbord spreuken

spreuken voor kerstmis

En, zit er een goede kerstspreuk voor je tussen?

Van een aantal leuke spreuken heb ik een collage gemaakt, die je goed op Pinterest kunt bewaren. Op mijn “Wisdom” Pinterest bord vind je nog veel meer quotes en spreuken. Niet alleen voor kerst en oud en nieuw, maar voor het hele jaar.

Kerstspreuken voor op je letterbord