Vroeger zag je ze in elke winkel, en kon je er bijvoorbeeld de prijs van een ons gehakt op aflezen. Tegenwoordig vind je een letterbord in de leukste interieurs met uitspraken waar je gelijk vrolijk van wordt. Dit vind ik 15 superleuke letterbord quotes. 

Letter board quotes

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuk, retro letterbord. Zo een zwart bord met zilveren lijst, waar je met witte lettertjes leuke spreuken en teksten op kunt “schrijven”.  Na een paar maanden vond ik wat exemplaren in een aantal webshops, maar die waren echt heel duur (althans, ik vind 69,95 net wat te duur voor iets dat ik waarschijnlijk maar een paar maanden leuk ga vinden).

Letter board quotes

Letter board quotes

Laatst in Karwei zag ik hem tussen allerlei andere leuke woonaccessoires staan. Mijn letter bord, precies in de juiste maat (30×45 cm) en meer dan de helft goedkoper dan de online exemplaren (29,95 euro). Die is van mij!

Letter board quotes

Wat zijn leuke letterbord quotes?

Persoonlijk hou ik niet zo van hele wijze/serieuze spreuken. Het leukst vind ik de quotes met een beetje humor. Op Pinterest kom ik een hoop leuke teksten tegen.

Letter board quotes

Letter board quotes

De 15 leukste (althans, dat vind ik dan ;-)) heb ik in deze blog verwerkt. Je ziet ze nog even handig op een rijtje op de foto hieronder:

15 x de leukste letterbord quotes

Helaas, deze winactie is afgelopen…

Maar wist je dat je elke zondag op OHIMP mee kunt doen aan een winactie. Je vindt de meest recente en lopende winacties hier.

Winnen: 1x Karwei letterbord

In de winkel zie ik de letterborden niet meer staan. En ook in de webshop van Karwei zijn ze al een tijdje uitverkocht. Maar ik heb er nog eentje die ik mag weggeven! Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke tekst jij op het letterbord zou schrijven en…. wie weet! De winnaar krijgt over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!