Wat een fijn begin van de dag: buiten regent het, binnen pruttelt de koffie en ondertussen ga ik allemaal mensen blij maken met mooie prijzen. Van maar liefst 9 winacties mag ik winnaars trekken! And the winners are… Zit jij erbij?

Een klusje is het wel hoor, en ik heb het natuurlijk weer veel te hoog laten oplopen. Ik probeer de zondagse winacties 3 weken geldig te laten zijn en dan vervolgens elke week een winnaar (of meerdere) te trekken. Maar het komt er niet altijd van. Ach, geduld is een schone zaak en zo maak ik bijvoorbeeld Sanne blij met een winactie die nog uit juli stamt en Simone met een winactie voor een automatische kattenbak, die ik in augustus gepubliceerd had 😉

And the winners are…

De winnaars hebben per e-mail bericht ontvangen. Zit jij er niet bij? Nieuwe ronde nieuwe kansen… er komen weer een hoop mooie winacties aan hoor!

Alle winnaars gefeliciteerd 🙂

Winnen: shoptegoed voor een mooi telefoonhoesje