Voor mijn nieuwe tellie was ik op zoek naar een mooi telefoonhoesje. Ik kwam uit bij een webwinkel vol met handige telefoon accessoires en heb twee hoesjes gevonden! Superbetaalbaar en hartstikke leuk. En… ik mag 2x 15 euro shoptegoed weggeven. Doe je mee?

Wat ben ik blij met mijn nieuwe iPhone XS Max! Nee, goedkoop is hij niet, maar ik gebruik hem dan ook voor echt van alles. Naast de standaard dingen zoals Spotify, bankieren, de krant lezen, social media checken, gebruik ik hem ook volop voor OHIMP. Alle foto’s en filmpjes die ik maak, maak ik namelijk met m’n iPhone. Daarom heb ik gekozen voor het grotere model, de XS Max, omdat het bewerken van de foto’s en video’s daar net wat makkelijker op gaat.

telefoonhoesjes iPhone XS Max

Mooi telefoonhoesje voor de nieuwe tellie

Om mijn telefoon te beschermen – want ik wil hem nog wel eens (bijna) laten vallen – ben ik op zoek gegaan naar een mooi hoesje. Terwijl ik door de verschillende telefoon accessoires scroll zie ik ook een hele handige lader van Belkin. Die laadt gelijktig je iPhone én je AppleWatch op. Hup, in het mandje ermee!

Ik heb uiteindelijk gekozen voor twee kunststof cases met prints van planten. Want ja, ook op planten ben ik dol. Dit is onze nieuwste aanwinst:

5x verzorgingstips voor de Alocasia Zebrina

De shop staat vol met leuke hoesjes voor allerlei telefoons: voor de iPhone XS (Max), voor de oudere modellen iPhones, maar ook voor andere merken als Samsung en Sony. Wat ook heel erg leuk is, je kunt een hoesje personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto. Je hebt een hoesje met foto al vanaf 14,95 euro.

Belkin Apple Watch lader

Winnen: 2x 15 euro shoptegoed

Ben jij ook toe aan een mooi telefoonhoesje? Van smartphonehoesjes.nl mag ik 2x 15 euro shoptegoed weggeven. Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor wat voor hoesje jij zou gaan. Kies jij voor een iPhone XS hoesje, voor een Samsung hoesje of misschien wel zo’n gepersonaliseerde? Ik ben erg benieuwd!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Veel succes!