Nou wat voor gaafs ik nu toch weer tegenkom op Deens.nl: een etagere voor eieren! Die is niet alleen leuk voor Pasen, maar kan het hele jaar door gezellig op het aanrecht staan. Extra leuk: OHIMP mag er twee weggeven!

Op Deens.nl kan ik uren rondsnuffelen. Maar gevaarlijk is het wel hoor! Ook al heb ik niets nodig, dan nog kom ik er na mijn bezoekje achter dat er evengoed allerlei items in mijn winkelmandje zitten. Die heb ik er natuurlijk zelf ingestopt, en 9 van de 10 keer ga ik ze nog afrekenen ook.

eierrekje

Maar dit keer niet!

Zeg lieve meiden van Deens.nl, ik zie toch weer zoiets leuks op jullie site. Hebben jullie zin om weer samen op OHIMP een winactie uit te rollen?
Ja leuk Bonnie! Eentje voor jou voor de foto’s en review en weer twee voor je lezers?

Is het geen plaatje, deze etagere voor eieren?

Hij is van het label Madam Stolz (net als het tijdschriftenrekje van laatst, weet je nog?) en heeft boven plek voor 12 eitjes en onderin het mandje kun je ook nog lekker los gaan.

etagere voor eieren

De eitjes in mijn rekje zijn nu nog allemaal wit. Maar ik heb op Pinterest toch weer zoveel leuke paaseieren versiertips opgedaan.

Lees hier: 20x inspiratie voor zwartwit paaseieren

etagere voor eieren

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x een etagere voor eieren (t.w.v. 29,95)

Ben jij ook dol op eitjes en zie jij deze etagere wel staan bij jou in huis? Doe dan mee met deze winactie. OHIMP mag 2 lezeressen blij maken met een etagere voor eieren tw.v. 29,95 euro. Te koop bij Deens.nl, een webshop met dus eigenlijk echt alleen maar leuke accessoires voor je huis.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten of jij nog leuke ideeën hebt voor paasversiering en… wie weet! Winnaars krijgen voor 29 maart bericht, dus net voor Pasen. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!

rekje voor eieren Madam Stolz