Paasversiering, dat moet toch lekker lente-achtig met veel geel en groen? Nou niet als je de trends van de afgelopen jaren mag geloven, zwartwit paaseieren zijn namelijk helemaal je-van-het. En het maken en versieren van zwartwit paaseieren kan op allerlei manier. Laat je lekker inspireren door deze 20 voorbeelden.

Aan de paasochtenden vroeger bij ons thuis denk ik met heel veel plezier terug. Echte knutselaars waren we niet en onze versierde eieren waren slordig met waterverf geschilderde niemendalletjes. Maar dat deerde niet, mijn broertje en ik hadden toch alleen maar oog voor de reusachtige paashaas van chocolade die op eerste paasdag traditioneel op onze ontbijtbordjes klaar stonden.

Tradities, om aan vast te houden?

Wat mij betreft mogen de meeste tradities blijven voortleven. Zo zal ik voor Mia altijd een VETTE paashaas scoren om op haar ontbijtbordje neer te zetten. Ik ben nog steeds geen hardcore knutselaar maar liever geen versierde eieren dan die ei-mislukkelingen van vroeger. Kijk, gewoon wit is eigenlijk ook al best mooi toch 😉

etagere voor eieren

20x inspiratie voor zwartwit paaseieren

De zwartwit paastrend lijkt te zijn overgewaaid uit Scandinavië, waar ze dol zijn op deze “kleuren”combinatie en minimalistisch design. In de meeste gevallen heb je niet meer nodig dan een watervaste fineliner. Maar je kunt ook creatief aan de slag gaan met washitape of krijtbordverf.

krijtverf paaseieren

washitape paaseieren

Zwartwit paaseieren met teksten

Zwartwit paaseieren met teksten

Zwartwit paaseieren met teksten

Zwartwit paaseieren met teksten

Zwartwit paaseieren met veertjes

Zwartwit paaseieren met veertjesZwartwit paaseieren met veertjes

“Zentangle”-achtig-versierde paaseieren

zentangle paaseierenzentangle paaseierenzentangle paaseieren

Doodle zwart wit paaseieren

Doodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseierenDoodle zwart wit paaseieren

zwartwit paaseieren versieren

En, is de zwartwit paaseieren trend iets voor jou?

Deze paasinspiratie-artikelen schreef ik eerder:

En deze afbeelding heb ik voor je gemaakt om eventueel op Pinterest te bewaren.

inspiratie voor zwartwit paaseieren