raamstiften

Dat vind ik toch altijd zo leuk hè, die etalage ramen wit beschilderd met leuke teksten en tekeningetjes. Maar dat blijkt helemaal geen verf; dat zijn gewoon raamstiften! Die moet ik hebben. Ik kom er eentje tegen bij de hobbyzaak. Best betaalbaar, ik geloof een euro of 5. Maar raamstiften blijken ook gewoon bij de HEMA te koop, 4 in een pakje voor… 4,95!! (steeds verrassend, altijd voordelig)

Tjsa en dan heb je die stiften maar wat moet je dan tekenen. Een vogeltje, een tekstje en natuurlijk een snorretje. Judith komt met een leuk idee; teken een paastak! En de eitjes die “hang” je gewoon in de boom met washi tape. Voor kinderen natuurlijk geweldig om te doen. Zelfs mijn bijna-12-jarige doet gezellig mee.

Pasen, we zijn er klaar voor! (Ik bedenk me nu dat paashaasoren en konijnensnorretje ook leuk zijn om op het raam te tekenen. Miaaaa, waar ben je?)
O ja, de “kunstwerken” verwijder je eenvoudig met een nat doekje.

raam stiften vrolijk pasen.jpg