dopper steel winnen

Ik Dop, jij Dopt, wij Doppen.
Of… Dop jij nog niet? Of wel, maar heb jij die supermooie nieuwe Dopper Steel nog niet? Daar kan verandering in komen! Want ik mag er 5 weggeven!

Wie is Dopper eigenlijk?
“Wij zijn een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelden wij het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.”

Je begrijpt, ik ben FAN!  Functioneel (want ik drink graag en veel water), mooi design, ik steun gelijk een goed doel en vooral: tegen de zgn. plastic soup. Op Wereld Waterdag hebben J. en ik zelfs meegedaan met de Dopperrun. Eigenlijk Dop ik overal wel, kijk maar:

Bonnie Dopper

Extra functionele tip:
Wist je dat je in de Dopper ook gewoon thee kunt doen? Doordat er geen BPA in zit komen er geen giftige plasticiden vrij bij verwarming. Ik vind mijn warme Doppertje vooral heel fijn ’s morgens in de auto, als het stuur nog zo koud is.

Deze actie met de Dopper Steel is inmiddels verlopen

Wil jij ook de Dopper proberen?
Waarschijnlijk ken je de reguliere modellen wel. Maar ben je al bekend met de Dopper Steel? Dit nieuwe model is gemaakt van RVS, heeft een wat grotere inhoud (800ml), is BPA vrij en kan in de vaatwasser. Ik mag er 5 weggeven! Vertel mij via onderstaand formulier waarom jij wilt gaan Doppen en wie weet! Meedoen kan tot 24 april 2014.

Tot slot: Volg je OHimP al op Facebook. Dan blijf je nl. altijd op de hoogte van fijne hotspots, gezonde foodies en af en toe een leuke actie.