Versieren met Pasen, dat is toch allang niet meer alleen voor kinderen? Althans, zo is de situatie bij mij thuis. Ik ga compleet los op alle leuke DIY paasversiering projectjes die ik op Pinterest tegenkom. En als Mia al iets interessant vindt aan Pasen, dan zijn het de hazen. Van chocolade natuurlijk…

Hoewel, een eitje gaat er ook altijd wel in. Ik ben zelf trouwens helemaal niet zo’n hardcore eierbeschilder- of knutselaar. Sterker nog, ik ben er niet eens goed in en fröbel maar wat aan. Lol heb ik er echter wel in.

paas DIY

Paaseieren versieren met plaktattoos

Het merk Tattly uit New York heeft de leukste tattoos. Gewoonlijk voor op het lichaam, maar waarom zou je er niet eitje mee versieren?

DIY pasen

Mr. Humpty Dumpty

Simpel, maar zo leuk zijn deze Mr. Humpty Dumpty eitjes.

paasversiering

Versieren met een watervaste stift

Op Pinterest kom ik heel veel zwart-wit paasveriering tegen.

Schwarz-Weiß-Eier, gekochte Eier bemalt mit einem wasserfesten Stift

Free printable paasversiering

Op de blog van EverythingElze kun je superleuke black & white printable paasversiering downloaden

free printables paasversiering

Paashoedjes

Hoe vrolijk zijn deze hoedjes. Lekker makkelijk te maken, je leest hier hoe.

paashoedjes

Paasversiering met Lego
lego paasei

Dit vind ik de leukste: paasversiering met foto’s

Hier lees je de how-to.

foto op paasei

Ik vond het eerlijk gezegd wel een lastig klusje. Je hebt echt duidelijke foto’s nodig, het liefst van alleen het hoofd met een witte achtergrond. Fransje is nog het beste gelukt.

Laat de graffity artist in je los

En bespuit eens een eitje…

spuitbus paasei

Paashaas kroontje

In al z’n eenvoud vind ik ‘em top.

ijzerdraad paasversiering

 Paastakken

Deze vaas (een project op zich) vol met bontgekleurde takken vind ik geweldig. Heerlijk om dit samen met je kind(eren) in elkaar te zetten.

Guess who got their påskris  on this weekend?YEAH BUDDY.Initially I was going to stick to strictly feathers, but then Kristina (who is Swedish) left a comment on last week's post:As a kid, the best part about easter was creating the ornaments for påskris (not the feathers, you buy them, but painted eggs, paper roosters, pipe…

Meer paasversiering inspiratie?

Vorig jaar plaatste ik deze paas-DIY, met raamstiften. Op Pinterest heb ik een hele verzameling gemaakt met allemaal leuke ideeën. Doe er je voordeel me 😉

paaseieren versieren