Pasen, gezellig. Lekker uitgebreid ontbijten in een gezellig paassfeer met familie, vrienden en/of het gezin. Ik hou er van. Paasinspiratie doe ik op via Pinterest en nu ben ik groot fan van de Scandinavische paasaankleding. Minimalistisch, maar zo mooi:

Ik heb 15 van de mooiste plaatjes verzameld die goed laten zien wat Scandinavische paasversiering inhoudt. Veel zwart wit, veel neutrale kleurtjes en soms is er zelfs niet meer nodig dan een simpel touwtje geknoopt om een eitje.

Scandinavian-Inspired-Easter-DecorationScandinavian-Inspired-Easter-Decoration-18Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-17Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-13Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-11Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-8Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-7Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-6Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-5Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-4Scandinavian-Inspired-Easter-Decoration-3scandinavian-easter-inspiration-nordic-easter-neutral-easter-decoration-diy-easter-eggs-scandinavianBlack-and-White-Scandinavian-Inspired-Easter-Egg Welke foto vind jij het mooist? Ik ga zelf aan de slag met de witte eitjes met de zwarte signs erop, net als vorig jaar. Meer paasinspiratie nodig? Ik heb hier een heerlijk Paas DIY blog staan.