Tablestyling vind ik een vak op zich. Net als foodfotografie. De mooiste plaatjes zie ik voorbijkomen op Pinterest en in de woonbladen. Ik ga het proberen met mijn nieuwe servies van Bitossi Home. Het wordt een mix & match tafeldecoratie voor Pasen. Hoe vind je het geworden?

Laatst schreef ik al over paasstyling op z’n Scandinavisch: veel zwart, wit en neutrale kleuren. Supermooi. Toch kies ik dit jaar voor net wat meer kleur aan de eettafel.

Mix & match is de trend

Bijna iedereen heeft 1 basisservies. Door er wat andere kommetjes en bordjes los bij te kopen en hiermee te combineren, krijgt je eettafel meteen een hele andere uitstraling. Het fijne van de Bitossi Home collectie is dat je alles heel gemakkelijk los kunt kopen. Ieder bordje, kommetje of schaaltje is gewoon per stuk te koop. Heel eenvoudig dus om je basisservies met een paar aankopen uit te breiden en je tafel een nieuwe look te geven.

Kijk, mijn items lenen zich perfect voor een mix & match styling.

tafeldecoratie voor Pasen

Tips voor een mix & match tafeldecoratie voor Pasen:

  • Kies verschillende kommetjes en bordjes.
  • Kies verschillend bestek.
  • Zorg voor eenheid door een bos bloemen op tafel te zetten, in mix & match kleuren die passen bij het servies.
  • Met een mix & match table styling kan het wel eens heel bont worden, zorg voor een neutraal tafelkleed.
  • Ik heb nu de servetten nog achterwege gelaten, maar die zou ik – weer voor de eenheid – hetzelfde qua kleur doen, ik denk wit?
  • Tafeldecoratie voor Pasen is niet compleet zonder chocolade paaseitjes. En voor Mia komt er traditioneel een gigantische chocolade paashaas op haar bord te staan (zal wel weer beschamend zijn ;-)).

tafeldecoratie voor Pasen

Welke Bitossi Home items heb ik gebruikt voor de table styling:

Online shoppen, hoe handig is dat toch 🙂 Alle items worden heel goed verpakt als je voor 17.00 uur bestelt, wordt alles de volgende dag bezorgd:

Set 1: Dinerbord geel, ontbijtbord wit, schaaltje goud

Set 2: Dinerbord wit, ontbijtbord goud, schaaltje geel

En dit zijn de placematsglazen en het bestek (alleen per set te koop).

Meer Bitossi Home servies hier op de site van Leeff.com. En anders kun je op de site van Bitossi Home kijken naar verkoopadressen bij jou in de buurt.

Oh de bloemen: die heb ik ook online gekocht, via 24Flower.

tafeldecoratie voor Pasen