Al eerder schreef ik over de heuptassentrend, die het licht voor het eerst zag in de jaren tachtig. Sinds 2015 wordt de zgn. bum bag opnieuw gespot en in 2018 voeren ook de allergrootste designers ze door in hun high end fashion collecties. OHIMP mag een leren heuptasje van Tuscany Leather weggeven, welke kleur zou jij kiezen?

In de jaren tachtig deden de heuptasjes hun naam eer aan: ze werden namelijk steevast gedragen om de heupen. Anno nu draag je een heuptasje meestal gekruist over je schouder, voor de borst. Vandaar de nieuwe naam, ze worden nu ook wel bum bag genoemd. Hoewel ik ook zie dat ze op de rug gedragen worden. Maar goed, een rugzak of backpack kan je het ook weer niet noemen.

Grote designers doen mee aan de bum bag trend

Maaam, mag ik een bumbag van Gucci?
Hallo Mia, ik heb geen Gucci geldboom in de tuin!
Burberry of Louis Vutton dan?
Get a job honey…

Maar mooi zijn ze wel:

En over grote designers gesproken…

Ikea bum bags

Deze 2 stijlen met een heuptasje vind ik helemaal geweldig:

Bum bags zijn superhandig vooral ook voor concertjes en festivals

Ken je dat, dat als je naar een concert of festival gaat je vooral niet te zwaar beladen wilt gaan? Met een te zware handtas kun je niet springen en dansen. En een rugzakje is ook weer zo’n in-de-weg-zitter. Een heuptasje is dan ideaal! Laatst was ik naar een concert van Doe Maar en mijn rode heuptasje was echt een uitkomst:

heuptasje Tuscany Leather

Kijk, hier zie je hoe ik hem draag. Helemaal afgestyled met een biertje erbij 😉

Doe Maar concert patronaat

Het tasje is voorzien van een verstelbare riem en verschillende, handige, afsluitbare vakjes voor al je spulletjes. De bumbag is ook verkrijgbaar in het zwart en bruin, hier zie je de zwarte:

zwarte heuptas Tuscany Leather

Deze winactie is afgelopen

Winnen: een bum bag van Tuscany Leather (t.w.v. 112.24 euro)

En, lijken de bum bags jou ook superhandig? Ik mag 1 van jullie blij maken met een heuptasje van het merk Tuscany Leather, en de kleur mag je zelf uitkiezen. Ga je voor zwart, rood of bruin? De heuptasjes (en trouwens nog heel veel andere prachtige tassen) vind je hier op de webshop van Toscane Tips.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke kleur bum bag jouw voorkeur heeft en… wie weet! Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend.

bum bags inspiration