Mooie, volle en lange wimpers… ik kan (kon!) er alleen maar over dromen. Wimperextensions zag ik niet zo 1-2-3 als de oplossing. Het leek me onhandig en bovendien, mijn dunne sprietjes zouden er geheid gelijk van afbreken. Maar toen trok ik de stoute schoenen aan…

Maaam, mag ik wimperextensions?”
Nee Mia, dat is helemaal niet goed voor je wimpers en bovendien veel te duur!”

Mia is in tegenstelling tot mij, wel gezegend met een volle bos wimpers boven elke oog. Dus waarom zou ze nou toch extensions willen? “Nou, omdat ik ze dan niet meer hoef op te maken en omdat ze dan gewoon nog wat voller lijken.” Het aanbrengen van mascara neemt dagelijks flink wat tijd in beslag bij Mia. Het klinkt dan ook als een voordeel, dat ze haar wimpers niet meer hoeft op te maken.

Maaam, ik heb een wimperextensions behandeling gewonnen!! Zou het wel echt zijn?”

Via Facebook heeft Mia bij Beautysalon Sabrina meegedaan aan een winactie voor een gratis set wimperextensions, inclusief plaatsen t.w.v. 45,- euro. Ze moest raden hoeveel wimperborsteltjes er in een pot zaten en haar antwoord “59” was precies goed! “Mag ik mam, please?!” Ze zweert me dat het echt geen kwaad kan en na een “iedereeeeeeen doet het” mag ze het van mij een keer uitproberen. Ik moet zeggen, wat is het mooi geworden!!

wimperextensions

Inderdaad, ze hoeft niet meer met mascara in de weer en als haar wimpers na een buikslaapnacht wat door de war zitten is even borstelen voldoende om alles weer goed in model te krijgen. Mia is zelfs inmiddels al voor een tweede behandeling geweest en haar wimpers zijn nog even mooi als tevoren.

Mia, zal ik het dan ook maar eens proberen?”

Ja mam, doe!! Het is echt zo fijn. Nooit meer opmaken en jij met je flutwimpertjes… Kan alleen maar beter worden haha!”

Mmm, die kan ik in mijn zak steken.

Ondanks dat ik best erg ijdel ben, ben ik ook groot voorstander van gemak. Mijn huid kan niet goed tegen make-up en ook mijn ogen zijn supergevoelig. Daarom heb ik een tijdje terug al mijn wenkbrauwen en eyeliner laten “tatoeëren” (= permanente make-up, hier lees je hoe het werkt).

permanente make-up

Kijk, zo ziet mijn gezicht er ’s morgens uit als ik wakker word. Ideaal, altijd een beetje opgemaakt en ik hoef er niets aan te doen. Ok ok, ik heb wel een beetje lippenstift opgedaan 😉 Alleen die wimpers, waar zijn ze nou? Die blonde, korte sprietjes zijn gewoon echt onzichtbaar.

Goed, op naar Sabrina dus

Sabrina heeft een salon aan huis en in een gezellig kamertje heeft zij haar behandelstoel klaar staan. Sabrina vertelt: “One-by-one betekent dat ik op 1 a 2 van je eigen wimpers een nep wimpertje lijm. De lijm is overigens helemaal parfumvrij en de wimpertjes zijn van echt haar. Voel maar hoe lekker zacht.” En inderdaad, de nepwimpertjes voelen heerlijk zacht aan. Ik kies voor lengte 9, dat is de een-na-kortste en dat is precies wat ik wil: een zo natuurlijk mogelijk ogende wimperopslag.

beautysalon Sabrina

Mijn onderooglid wordt afgeplakt en ik moet mijn ogen dicht houden als Sabrina aan de slag gaat. Ondertussen kletsen we gezellig over van alles en nog wat en vertelt Sabrina me meer over de behandeling. Mijn vrees dat mijn wimpers zullen afbreken door het zetten van de extensions neemt zij weg door te vertellen dat zij altijd eerst goed kijkt naar de huidige staat van de wimpers en de lengte daarop aanpast. Stel dat ik met mijn korte bosje wimpers bijvoorbeeld een heel lang model had gekozen, dan was het risico op afbreken zeker wel aanwezig.

hoe werkt wimperextensions zetten

Zie je het verschil? Rechts wordt gezet en links is nog “kaal”. Het zetten van wimperextensions is totaal niet pijnlijk. Ook vind ik het gevoel van een afgeplakt onderooglid me 100% meevallen. Binnen 45 minuten ben ik klaar en moet je kijken, echt wel een verschil toch?!

wimperextensions one by one

Stel, je wilt er vanaf?

Dan is dat heel makkelijk realiseerbaar: een kwestie van je ogen reinigen met een lotion met olie, daar laat de lijm namelijk van los. Uiteraard kan Sabrina daarbij helpen maar een wattenschijfje met reguliere oogmake-up remover met olie volstaat meestal. Overigens blijft de nieuwe set wimpers tot zeker 3 weken mooi en daarna is het een kwestie van laten opvullen.

wimperextensions

Winnen: een complete set wimperextensions (dus inclusief het zetten) t.w.v. 45 euro

Heb jij ook zin in een vollere oogopslag en ben je benieuwd naar wimperextensions? Van Sabrina mag ik een van jullie blij maken met een complete set wimperextensions, inclusief het zetten. Beautysalon Sabrina zit in Haarlem heel dicht bij het Centraal Station, dus mocht je meedoen en je komt niet uit Haarlem, dan is het natuurlijk heel leuk te combineren met een dagje uit in onze leuke stad 😉

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag zou willen winnen en… wie weet! Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Heel veel succes!