Onlangs heb ik het gewoon gedaan, ik heb een derde gaatje laten schieten! Nou ja, schieten… piercen. En daar horen natuurlijk wel nieuwe oorbelletjes bij. Ik kom uit bij de Lux & Luz oorbellen (18K gold filled) en kies de bliksemschichten. En weet je wat leuk is: ik mag 2 OHIMP-volgers blij maken met ook een set oorbellen. Je mag zelf kiezen, ik ben benieuwd welke het gaan worden…

Al tijden wil ik een derde gaatje maar het komt er telkens niet van. Totdat Mia me vraagt mededeelt: “Mam, ik wil een “flat helix”, zaterdag. Ok?” Jeetje, nog een gat erbij in haar oor. Was jou de trend van alle helix-varianten en piercings bij die jonge meiden al opgevallen? Ik moet heel eerlijk bekennen, dat ik het wel leuk vind. Kijk, zo ziet Mia’s oor er nu uit. De oorbel die als het ware in het midden van haar oorschelp zit is de nieuwe flat helix.

flat helix

Daar gaan we, op naar Rings of Pleasure

What’s in a name… maar bij deze studio laten Mia en haar vriendinnen altijd hun oren piercen. Het is zaterdagmiddag en het is razenddruk. Zoals ik al zei, piercen is hot op het moment. Achteraan aansluiten dus maar met een half uurtje zijn we aan de beurt. Ik ga eerst en vind het nog best spannend. Maar binnen no-time zitten ze erin en ook Mia is in een mum van tijd klaar. Eigenlijk deed het amper pijn! Uiteraard heb ik weer een videootje gemaakt van ons piercing avontuur. Check vooral ook even het beeld bij 44 seconde. Echt, ik had geen idee!

De sieraden van Lux & Luz

Mijn nieuwe derde gaatje moet natuurlijk nog even genezen. Maar in de andere twee gaatjes hang ik nieuwe Lux & Luz oorbellen. Dit sieradenlabel verkoopt alleen goudkleurige oorbellen en daar zijn ze heel uniek in. Alle sieraden zijn namelijk 18 karaat “gold filled”. Dat is iets heel anders dan “gold plated”, waarbij er een dun laagje goud op het sieraad gespoten wordt. Gold filled gaat verder dan dat, het laagje goud is dikker en wordt er als het ware omheen geplakt of gebonden. Daardoor zijn de sieraden echt wel wat kwalitatiever en kun je er met het grootste gemak mee douchen, zonder dat ze ooit verkleuren.

Lux & Luz sieraden

Als je net als ik gevoelig bent voor sieraden, dan zit je bij Lux & Luz helemaal goed. Ook mensen met een metaal allergie schijnen deze sieraden probleemloos te kunnen dragen.

Maar goed, ik kies voor een heel mooi setje met bliksemschichten: oorbellen, een armbandje en een kettinkje.

lux & luz bliksemschicht set

Het armbandje zit aan een verstelbaar koordje en het kettinkje is een kort model waardoor hij (vind ik) perfect om mijn nek hangt.

lux & luz bliksemschicht set

Winnen: 2x Lux & Luz oorbellen (t.w.v. 69,95)

Je begrijpt, ik ben fan van Lux & Luz en gelukkig zijn zij dat ook van OHIMP! Ik mag namelijk 2 van jullie blij maken met een set gold filled oorbellen, t.w.v. 69,95 euro. Je kunt kiezen voor de bliksemschichten, maar er zijn ook veertjes, kruisjes, hartjes, sterretjes of een hexagon model. Je ziet ze hier terug, in de online shop van Lux & Luz.

Hoe doe je mee: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke oorbelletjes jij zou kiezen en… wie weet! Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend.

Meer over onderstaande outfit (en 3 andere) lees je trouwens terug in deze blog. Heel veel succes met de Lux & Luz winactie!

lux en luz sieren