mom letterboard quotes

In een deuk lig ik, als ik op Pinterest op zoek ga naar de leukste letterbord quotes. Ik ga namelijk twee mooie letterborden weggeven, dus ik zocht naar leuke uitspraken voor de blogpost met de winactie. De 20 leukste “mama letterbord quotes” heb ik voor je op een rijtje gezet. En… als je naar beneden scrollt kun je meedoen met de winactie.

Al eerder kon je op OHIMP meedoen aan een winactie om een letterbord te winnen. Toen had ik andere leuke quotes verzameld, die meer gaan over het leven zelf.

15 x de leukste letterbord quotes

Eigenlijk ben ik zelf niet heel erg van de serieuze quotes. Hoewel, soms zijn ze prachtig en zetten ze je echt aan het denken. Ik hou meer van de uitspraken met een beetje humor, zoals deze:

letterbord uitspraken

letterbord uitspraken

Maar goed, ook humor is een kwestie van smaak 🙂

20x de leukste “mama letterbord quotes”

Terwijl ik al grinnikend Pinterest afstruin naar quote inspiratie, ligt puber Mia op de grond de boel te bevuilen te chillen. “Mia, zet je afwas eens in de vaatwasser en ga dan maar aan je huiswerk beginnen.” Ik kan net zo goed tegen een muur praten. Mia is namelijk druk met drie schermen en heeft net haar buik vol dus staat momenteel in de laat-me-met-rust-modus. Maar dan loop ik tegen een wel heel toepasselijke quote aan:

mom quotes

Ik merk dat er trouwens heel veel “mama letterbord quotes” te vinden zijn. Sommige zijn een tikkeltje zeikerig, maar anderen vind ik juist enorm grappig en super toepasselijk. Wat dacht je van deze:

ET quote ouderschap quotes ouderschap quotes

Gek trouwens, alle quotes zijn in het Engels. Maar ik moet zeggen, in het Engels klinkt de volgende spreuk toch echt leuker dan “Je bent moe, je bent blut, je bent een ouder…

grappige spreuken ouderschap

Winnen: 2x een letterbord

Twee letterborden heb ik te vergeven:

  • Een witte met een lijst van licht hout (zoals op de afbeelding met “mijn” spreuk en Mia die op de grond ligt). Deze is 27 x 37 cm groot en heeft 151 letters.
  • Een zwarte met een zilveren lijst, van 30 x 45 cm met 144 letters.

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten naar welk bord jouw voorkeur uitgaat en uiteraard ben ik erg benieuwd wat voor spreuk jij dan op het letterbord zou gaan plaatsen. De winnaar krijgt over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

letterboard quotes