Mijn favoriete pannen en servies items zijn van Le Creuset. Dit mooie merk bestaat al vele jaren en de artikelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar staan ook nog eens garant voor flink wat kwaliteit. Op OHIMP dit keer weer een fijne winactie, met een Le Creuset ontbijtset voor 2 personen.

Een goed begin van de dag begint met een lekker ontbijtje. Doordeweeks neem ik daar zelf eerlijk gezegd niet altijd de tijd voor en draai ik liever een voedzame smoothie in elkaar. Maar in het weekend, hoe lekker is het dan om te genieten van een ontbijtje met bijvoorbeeld heerlijke, gezonde muffins en gekookte eitjes?!

Blender muffins met havermout, banaan en pindakaas

Producten van TOP kwaliteit

De Le Creuset ontbijtset die je kunt winnen op OHIMP bestaat uit:

  • een grote mok
  • een koffiebeker
  • twee eierdopjes
  • twee kommetjes
  • een potje met deksel voor bijvoorbeeld vers fruit of muesli/cruesli
  • een honingpotje

Le Creuset ontbijtsetje

De items zijn gemaakt van duurzaam geëmailleerd aardewerk en dit houdt de inhoud lang warm of juist koud. Je kunt dit aardewerk met gemak in de magnetron, vriezer of oven plaatsen. Handig, voor bijvoorbeeld een lekkere mugcake.

Herfstige mugcake en muffins met pompoen

Winnen: Le Creuset ontbijtset voor 2 personen

Ben jij ook dol op ontbijtjes en op Le Creuset? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jij het liefst eet voor het ontbijt en… wie weet!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Heel veel succes!

winnen Le Creuset ontbijtset