banken inspiratie

Heb je zin in een nieuwe bank? Of kun je gewoon wel wat banken inspiratie gebruiken? Op dit moment zijn dit de 5 trends als het gaat om banken en sofa’s: 

Om te weten wat de nieuwste interieurtrends zijn hoef je echt niet naar de woonbeurzen in Milaan, Parijs of Amsterdam. Pinterest, dat is waar je de laatste trends spot op het gebied van wonen, fashion, tuinen etc. Maar je kunt ook gewoon hier op OHIMP kijken, waarvoor ik met liefde de leukste collages in elkaar zet en aan je laat zien 😉

Banken inspiratie: dit zijn de 5 trends

De afgelopen jaren waren modulaire banken helemaal je van het. Opstaande randjes, dikke stoffen, grove stiksels, lekker vierkant en heel makkelijk op verschillende manieren neer te zetten in de woonkamer. En qua kleur? Niet veel geks, lekker basic grijs of zwart. Mia en ik genieten nog elke avond van onze lichtgrijze, modulaire bank dus wat ik wil zeggen… je kunt je door de nieuwste trends laten inspireren, maar je hoeft ze niet perse gelijk te volgen. Ik bedoel een bank… daar ben je toch al gauw duizend euro aan kwijt?! Onze bank blijft dus voorlopig nog wel even staan waar hij staat. Maar dromen over die hippe, knalturquoise, fluwelen bank mag altijd, toch?

De 1e trend: een bank van fluweel

Trend nummer 2: een bank met los onderstel

De 3e trend: een mosterdgele bank

Trend 4: een bruinleren bank

En de laatste, trend 5: een groene bank

Een nieuw idee: de banken bieb

Ik vind van elke trend wel 1 of meer banken prachtig. Zou het nou niet handig zijn als er een soort van banken-bibliotheek bestaat? Dat je een jaar een bank least/huurt/leent en hem vervolgens in kunt ruilen voor een andere bank. Uiteraard wordt de oude bank bij je opgehaald en de nieuwe (die natuurlijk niet gloednieuw is maar al een jaar gebruikt door een andere leaser, maar wel supergoed gereinigd waardoor hij eruit ziet als nieuw), wordt weer bij je thuisgeplaatst. Mmm, zou best een leuke business kunnen zijn 😉

Hoeveel zou jij er voor over hebben, 30 a 50 euro per maand?

Voor nog veel meer banken inspiratie of grotere afbeeldingen van deze banken kun je natuurlijk altijd even een blik werpen op mijn “Pinterest-couches-bord“.