Een gallery wall van retro schilderijtjes. Een supermooi hoekje op de aanrecht. En onze prachtige Albino Monstera (oftewel de Monstera Variegata) met 2 spierwitte bladeren. Dit en meer in de Weekend Finds van deze week. 

leuke print

Leuke zwartwit print

Deze leuke print doet me aan vroeger denken. Toen ik met een soortgelijke radio met de top 40 op in mijn bed in slaap viel.

yoga print

For the love of pancakes!

Met de mixen van Panash wordt pannenkoeken bakken een feestje. Panash is een nieuwe pannenkoekmix, ontstaan vanuit de liefde voor pannenkoeken én het gemis van een gezonde pannenkoek. De mix is gemaakt van pure ingrediënten; speltmeel, groente en fruit. Panash is biologisch en bevat geen suiker of E-nummers. Als pannenkoekenbakker kies je zelf welke (plantaardige) melksoort (of appelmoes!) je aan de mix toevoegt en creëer je eenvoudig thuis gezonde pannenkoeken – zowel zoet als hartig. En de bewaarbussen, vind je het geen plaatjes om te zien?!

Panash pannenkoekenmix

Beste kantoor van Nederland | thuiswerken op ons strandhuisje

Als er een verkiezing zou zijn voor het beste kantoor van Nederland, dan zou mijn strandhuisje alles en iedereen kansloos achter zich laten. Met stip op nummer 1 zou zij een tikkeltje hooghartig op de andere kandidaten neerkijken en met trots zou ik de gouden medaille...

Winnen | poncho handdoek van Ponchy (t.w.v. 85 euro)

Of je nu van zwemmen houdt of niet, een poncho handdoek van Ponchy zou in niemands linnenkast mogen ontbreken. OHIMP mag er eentje weggeven! De maat en kleur mag je zelf uitkiezen. Doe je mee aan deze winactie? Bij ons strandhuisje is een duik in de zee nemen eerder...

5 redenen om ook te gaan SUPpen

Steeds vaker zie je ze voorbijkomen, de mensen die al staande peddelen op een grote surfplank. Stand Up Paddling wordt het genoemd en de afkorting is dan ook SUP-pen. Deze buitensport wordt almaar populairder en ik begrijp heel goed waarom. Mocht jij nog niet aan...

15x een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto's van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje. Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten....

Homemade tacosaus uit de slowcooker

Tacosaus kun je natuurlijk prima serveren uit de fles. Maar veel leuker (en gezonder) is het om tacosaus zelf te maken. Dit is een heel lekker en makkelijk recept voor tacosaus uit de slowcooker. Inmiddels heb ik verschillende formaten slowcooker. Een grote ronde, die...

Grote rug tattoo voor vrouwen | >20x inspiratie

Tatoeages worden ook wel als een vorm van body art gezien. En dat is helemaal niet zo gek natuurlijk. Met een rug tattoo kun je artistiek gezien alle kanten op. Deze plek is groot genoeg voor de grotere kunstwerken. Maar ook kleine meesterstukjes komen hier goed tot...

De 50 mooiste kersen tattoos (en hun betekenis)

Kersen tattoos zijn best vaak voorkomende tatoeages. De een zet hem omdat hij/zij van kersen houdt. De ander vanwege een meer symbolische betekenis. Met een kersentattoo kun je in ieder geval alle kanten op: oldskool, minimalistisch of bijvoorbeeld als...

30 minimalistische oog tattoos (en de betekenis)

Er zijn verschillende reden om een tatoeage van een oog te laten zetten. Oog tattoos zitten boordevol symboliek, maar zijn natuurlijk ook gewoon mooi om te zien (letterlijk ;-)) Dit zijn 30 prachtige, minimalistische oog tattoos maar laten we beginnen met de...

30x mooie B&W tijger tattoos (en hun betekenis)

Tijgers zijn een van de populairste dieren ter wereld die wel tot ieders verbeelding spreken. Kracht en schoonheid komen samen en het is dan ook niet zo gek dat een tijger tattoo een gewilde tatoeage is. In dit artikel lees je meer over de betekenis van een tijger...

Tattoo inspiration: 33 black circle tattoos

Een tatoeage van een zwarte cirkel wordt vaak gezet om een andere tattoo te verbergen, een zgn. cover-up tattoo. Maar cirkel tattoo kan ook een diepere betekenis hebben. Dit zijn meer dan 30 voorbeelden van prachtige black circle tattoos. De schoonheid van black...
yoga print

Yoga met katten

Tijdens de lockdown periode heb ik thuis heel veel yoga beoefend. Al zonnegroetend op mijn mat werd ik vaak snel vergezeld door onze katten Fransje en Sjakie. Fransje deed nog wel eens mee, maar meestal kropen ze snel op mijn yogadekentje om heerlijk relaxt in slaap te vallen.

bron afbeelding

retro schilderij

Gezellig keukenhoekje

Wat vind ik dit een heerlijk, sfeervol hoekje in de keuken. Prachtig aanrechtblad van marmer. De Monstera. De kaarsen in koperen kandelaars (helemaal matchend met de kranen). En dan het mooie retro schilderij.

bron

gallery wall

Gallery wall

Superleuk, deze gallery wall met retro schilderijtjes van verschillende landschappen. Helemaal mooi op de witte muur met lambrisering. Lijkt mij een Scandinavisch interieur?

bron

mooie muur

Mooie muur

Kunstenares Alex Proba tovert muren, plafonds, bodems van zwembaden om tot prachtige kunstwerken. Allemaal verschillende vlakken die samen toch een mooi geheel vormen. Mijn tuinmuur mag ze onder handen komen nemen!

tattoo maan

Mooie maan tattoo

Wat een prachtige tattoo van vrouw/maan. Wist je dat er achter tatoeages waar een maan in is verwerkt vaak een diepere betekenis schuilt? Ik heb het hier beschreven.

tattoo maan

Nog zo’n mooie moon tattoo

Ook deze tattoo van vrouw/maan/bloemen vind ik heel erg mooi.

Ben je op zoek naar meer tatoeage inspiratie? Check dan deze link even. Hier vind je al mijn tattoo inspiratie blogs. En geloof me, dat zijn er inmiddels best veel 🙂

Verzorging bijzondere kamerplanten

Albino Monstera plant

Je raadt vast wel waarom deze plant ook wel een Albino Monstera wordt genoemd? Het is een hele bijzondere plant die niet makkelijk verkrijgbaar is. Dit exemplaar heb ik opgekweekt van een sneu stekje en eindelijk slaat hij aan. Inmiddels heeft hij 2 compleet witte bladeren! De verzorging vraagt overigens wel wat meer aandacht.

DIY berenklauw

Gedroogde berenklauw decoratie

Berenklauw = giftig. Maar, als deze plant goed gedroogd is, dan is hij niet giftig meer en enorm decoratief. Niets staat het plukken dan meer in de weg. En dat dacht ook deze kunstenaar, die ze in een homp klei plaatste en er een soort van oerwoud mee creëerde. Best een leuk idee toch?!

Bron

weekend finds 23

En met deze vrolijke foto van tiener in geinige houding, op leuk bed met heel grappig hoofdkussen sluit ik deze weekend finds af. Hoop dat je lekker geïnspireerd bent geraakt!
XX