Een gallery wall van retro schilderijtjes. Een supermooi hoekje op de aanrecht. En onze prachtige Albino Monstera (oftewel de Monstera Variegata) met 2 spierwitte bladeren. Dit en meer in de Weekend Finds van deze week. 

leuke print

Leuke zwartwit print

Deze leuke print doet me aan vroeger denken. Toen ik met een soortgelijke radio met de top 40 op in mijn bed in slaap viel.

yoga print

For the love of pancakes!

Met de mixen van Panash wordt pannenkoeken bakken een feestje. Panash is een nieuwe pannenkoekmix, ontstaan vanuit de liefde voor pannenkoeken én het gemis van een gezonde pannenkoek. De mix is gemaakt van pure ingrediënten; speltmeel, groente en fruit. Panash is biologisch en bevat geen suiker of E-nummers. Als pannenkoekenbakker kies je zelf welke (plantaardige) melksoort (of appelmoes!) je aan de mix toevoegt en creëer je eenvoudig thuis gezonde pannenkoeken – zowel zoet als hartig. En de bewaarbussen, vind je het geen plaatjes om te zien?!

Panash pannenkoekenmix

Beste kantoor van Nederland | thuiswerken op ons strandhuisje

Als er een verkiezing zou zijn voor het beste kantoor van Nederland, dan zou mijn strandhuisje alles en iedereen kansloos achter zich laten. Met stip op nummer 1 zou zij een tikkeltje hooghartig op de andere kandidaten neerkijken en met trots zou ik de gouden medaille...

Winnen | poncho handdoek van Ponchy (t.w.v. 85 euro)

Of je nu van zwemmen houdt of niet, een poncho handdoek van Ponchy zou in niemands linnenkast mogen ontbreken. OHIMP mag er eentje weggeven! De maat en kleur mag je zelf uitkiezen. Doe je mee aan deze winactie? Bij ons strandhuisje is een duik in de zee nemen eerder...

5 redenen om ook te gaan SUPpen

Steeds vaker zie je ze voorbijkomen, de mensen die al staande peddelen op een grote surfplank. Stand Up Paddling wordt het genoemd en de afkorting is dan ook SUP-pen. Deze buitensport wordt almaar populairder en ik begrijp heel goed waarom. Mocht jij nog niet aan...

15x een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto's van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje. Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten....

Homemade tacosaus uit de slowcooker

Tacosaus kun je natuurlijk prima serveren uit de fles. Maar veel leuker (en gezonder) is het om tacosaus zelf te maken. Dit is een heel lekker en makkelijk recept voor tacosaus uit de slowcooker. Inmiddels heb ik verschillende formaten slowcooker. Een grote ronde, die...

Patch tattoo | mijn persoonlijke ervaring

De wereld van tatoeages heeft zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld en uitgebreid en nog steeds komen er nieuwe stijlen bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de folk art en de patch tattoo?! De laatste is gebaseerd op gestikte stoffen, zoals je die ook wel op de...

Zwaluw tattoo | inspiratie en betekenis

Je kunt aan onze artikelen wel zien dat wij bij OHIMP fan zijn van tatoeages! Een nieuwe aanwinst is de zwaluw tattoo. Wij vinden hem te gek. In een zoektocht naar verschillende stijlen stuitten we op de herkomst van de zwaluw tattoo. En dat is een leuk verhaal! Zie...

20x vissen tattoo inspiratie

De zomer komt steeds dichterbij. Veel mensen zitten met hun hoofd al op het strand. Wil je een leuke zomerse tattoo? Ben je geboren in maart, of houd je om een andere reden van vissen? Dan is deze vissen tattoo inspiratie voor jou! Van oldskool tot fineline. Van groot...

Van kunst tot bodyart | 10x tattoo inspiratie

We hebben weer wat tattoo inspiratie. Deze keer van kunstwerk tot bodyart. De mooiste werken voor altijd vereeuwigd op je lichaam. Je ziet het tegenwoordig steeds vaker. Klassieke werken van Van Gogh in full color, tot moderne line-art van Keith haring. Of je nou fan...

Koreaanse tattoos + 20x inspiratie

De Koreaanse cultuur is steeds meer te vinden in Nederland. Heb je wel eens gehoord van Boba tea? Of zit je op TikTok? Dan weet je hoe populair Koreaanse skincare is. En natuurlijk het mega populaire K-pop. Maar dat is niet het enige. Tattoo artiesten voorspellen dat...
yoga print

Yoga met katten

Tijdens de lockdown periode heb ik thuis heel veel yoga beoefend. Al zonnegroetend op mijn mat werd ik vaak snel vergezeld door onze katten Fransje en Sjakie. Fransje deed nog wel eens mee, maar meestal kropen ze snel op mijn yogadekentje om heerlijk relaxt in slaap te vallen.

bron afbeelding

retro schilderij

Gezellig keukenhoekje

Wat vind ik dit een heerlijk, sfeervol hoekje in de keuken. Prachtig aanrechtblad van marmer. De Monstera. De kaarsen in koperen kandelaars (helemaal matchend met de kranen). En dan het mooie retro schilderij.

bron

gallery wall

Gallery wall

Superleuk, deze gallery wall met retro schilderijtjes van verschillende landschappen. Helemaal mooi op de witte muur met lambrisering. Lijkt mij een Scandinavisch interieur?

bron

mooie muur

Mooie muur

Kunstenares Alex Proba tovert muren, plafonds, bodems van zwembaden om tot prachtige kunstwerken. Allemaal verschillende vlakken die samen toch een mooi geheel vormen. Mijn tuinmuur mag ze onder handen komen nemen!

tattoo maan

Mooie maan tattoo

Wat een prachtige tattoo van vrouw/maan. Wist je dat er achter tatoeages waar een maan in is verwerkt vaak een diepere betekenis schuilt? Ik heb het hier beschreven.

tattoo maan

Nog zo’n mooie moon tattoo

Ook deze tattoo van vrouw/maan/bloemen vind ik heel erg mooi.

Ben je op zoek naar meer tatoeage inspiratie? Check dan deze link even. Hier vind je al mijn tattoo inspiratie blogs. En geloof me, dat zijn er inmiddels best veel 🙂

Verzorging bijzondere kamerplanten

Albino Monstera plant

Je raadt vast wel waarom deze plant ook wel een Albino Monstera wordt genoemd? Het is een hele bijzondere plant die niet makkelijk verkrijgbaar is. Dit exemplaar heb ik opgekweekt van een sneu stekje en eindelijk slaat hij aan. Inmiddels heeft hij 2 compleet witte bladeren! De verzorging vraagt overigens wel wat meer aandacht.

DIY berenklauw

Gedroogde berenklauw decoratie

Berenklauw = giftig. Maar, als deze plant goed gedroogd is, dan is hij niet giftig meer en enorm decoratief. Niets staat het plukken dan meer in de weg. En dat dacht ook deze kunstenaar, die ze in een homp klei plaatste en er een soort van oerwoud mee creëerde. Best een leuk idee toch?!

Bron

weekend finds 23

En met deze vrolijke foto van tiener in geinige houding, op leuk bed met heel grappig hoofdkussen sluit ik deze weekend finds af. Hoop dat je lekker geïnspireerd bent geraakt!
XX