Een gallery wall van retro schilderijtjes. Een supermooi hoekje op de aanrecht. En onze prachtige Albino Monstera (oftewel de Monstera Variegata) met 2 spierwitte bladeren. Dit en meer in de Weekend Finds van deze week. 

leuke print

Leuke zwartwit print

Deze leuke print doet me aan vroeger denken. Toen ik met een soortgelijke radio met de top 40 op in mijn bed in slaap viel.

yoga print

For the love of pancakes!

Met de mixen van Panash wordt pannenkoeken bakken een feestje. Panash is een nieuwe pannenkoekmix, ontstaan vanuit de liefde voor pannenkoeken én het gemis van een gezonde pannenkoek. De mix is gemaakt van pure ingrediënten; speltmeel, groente en fruit. Panash is biologisch en bevat geen suiker of E-nummers. Als pannenkoekenbakker kies je zelf welke (plantaardige) melksoort (of appelmoes!) je aan de mix toevoegt en creëer je eenvoudig thuis gezonde pannenkoeken – zowel zoet als hartig. En de bewaarbussen, vind je het geen plaatjes om te zien?!

Panash pannenkoekenmix

15x een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto's van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje. Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten....

Homemade tacosaus uit de slowcooker

Tacosaus kun je natuurlijk prima serveren uit de fles. Maar veel leuker (en gezonder) is het om tacosaus zelf te maken. Dit is een heel lekker en makkelijk recept voor tacosaus uit de slowcooker. Inmiddels heb ik verschillende formaten slowcooker. Een grote ronde, die...

Easy zomerrecepten: kippensoep met pasta

"Maaam, wat eten we vanavond?" Het is de vraag die dagelijks gesteld wordt door Mia en het antwoord is meer dan eens "UGH". Vandaag besloot ik twee van haar favorieten te combineren. Mia is namelijk dol op kippensoep en smult van pasta. Een kippensoep met pasta dus....

Weekend finds 18: mooie, vrolijke retro strandfoto’s

Of het nu 1919 of 2019 is, genieten aan het strand is van alle jaren. Dit zijn 18 retro strandfoto's, waar ik een heerlijk blij gevoel van krijg. Jij ook? Mijn eerste strandherinnering voert me terug naar ergens in de jaren zeventig. Mijn moeder - toen al een fanatiek...

Strandhuisje in Zandvoort? Dit moet je weten

Het is de droom van velen: een vakantiehuisje aan de kust. Sinds een aantal jaren ben ik de trotse eigenaar van een strandhuisje in Zandvoort. Wil jij dat ook? Dat kan! Maar er komt wel het een en ander bij kijken. Wat je allemaal moet doen en weten leg ik je...

30x bijzondere katten tattoos

Een katten tattoo kun je laten zetten om verschillende redenen. Het kan zijn dat je gewoon dol bent op deze beesten. Misschien als een mooie, blijvende herinnering aan je overleden kat. Of je bent bijvoorbeeld spiritueel ingesteld en neemt een katten tatoeage vanwege...

“Negative space tattoos” | bloemen in zwarte cirkels

Nog niet eens zo heel lang geleden werd er op mensen met tatoeages enorm neergekeken. Maar dat is gelukkig allemaal verleden tijd. Een mooie tattoo is in de meeste gevallen een waar - vaak persoonlijk - kunstwerk. Ben je al bekend met de zogenaamde "negative space"...

18x een prachtige driehoek tattoo met bloemen (+ betekenis)

Een driehoek tattoo kun je op verschillende plekken op je lichaam zetten. Ook zijn er tal van variaties mogelijk. Heel speciaal zijn de driehoek tattoos met bloemen. Wist je trouwens dat een driehoek tattoo een speciale betekenis heeft? De driehoek staat onder andere...

De betekenis van een maan tattoo (+ 30x inspiratie)

Sommige mensen zullen een maan tattoo zetten omdat zij de maan gewoon een mooi symbool vinden. Maar meestal schuilt er een diepere betekenis achter een tatoeage van een maan. De maan brengt verlichting in de duisternis en geeft de ritme van het leven aan. Zonder de...

30x prachtige zonnebloem tattoos (en de betekenis)

Bloementattoos zijn helemaal de trend op dit moment en vooral zonnebloem tattoos zijn hartstikke populair. In dit artikel deel ik 30 prachtige tatoeages van zonnebloemen en vertel ik meer over de betekenis van de zonnebloem. Een van de meest populaire verzoeken in...
yoga print

Yoga met katten

Tijdens de lockdown periode heb ik thuis heel veel yoga beoefend. Al zonnegroetend op mijn mat werd ik vaak snel vergezeld door onze katten Fransje en Sjakie. Fransje deed nog wel eens mee, maar meestal kropen ze snel op mijn yogadekentje om heerlijk relaxt in slaap te vallen.

bron afbeelding

retro schilderij

Gezellig keukenhoekje

Wat vind ik dit een heerlijk, sfeervol hoekje in de keuken. Prachtig aanrechtblad van marmer. De Monstera. De kaarsen in koperen kandelaars (helemaal matchend met de kranen). En dan het mooie retro schilderij.

bron

gallery wall

Gallery wall

Superleuk, deze gallery wall met retro schilderijtjes van verschillende landschappen. Helemaal mooi op de witte muur met lambrisering. Lijkt mij een Scandinavisch interieur?

bron

mooie muur

Mooie muur

Kunstenares Alex Proba tovert muren, plafonds, bodems van zwembaden om tot prachtige kunstwerken. Allemaal verschillende vlakken die samen toch een mooi geheel vormen. Mijn tuinmuur mag ze onder handen komen nemen!

tattoo maan

Mooie maan tattoo

Wat een prachtige tattoo van vrouw/maan. Wist je dat er achter tatoeages waar een maan in is verwerkt vaak een diepere betekenis schuilt? Ik heb het hier beschreven.

tattoo maan

Nog zo’n mooie moon tattoo

Ook deze tattoo van vrouw/maan/bloemen vind ik heel erg mooi.

Ben je op zoek naar meer tatoeage inspiratie? Check dan deze link even. Hier vind je al mijn tattoo inspiratie blogs. En geloof me, dat zijn er inmiddels best veel 🙂

Verzorging bijzondere kamerplanten

Albino Monstera plant

Je raadt vast wel waarom deze plant ook wel een Albino Monstera wordt genoemd? Het is een hele bijzondere plant die niet makkelijk verkrijgbaar is. Dit exemplaar heb ik opgekweekt van een sneu stekje en eindelijk slaat hij aan. Inmiddels heeft hij 2 compleet witte bladeren! De verzorging vraagt overigens wel wat meer aandacht.

DIY berenklauw

Gedroogde berenklauw decoratie

Berenklauw = giftig. Maar, als deze plant goed gedroogd is, dan is hij niet giftig meer en enorm decoratief. Niets staat het plukken dan meer in de weg. En dat dacht ook deze kunstenaar, die ze in een homp klei plaatste en er een soort van oerwoud mee creëerde. Best een leuk idee toch?!

Bron

weekend finds 23

En met deze vrolijke foto van tiener in geinige houding, op leuk bed met heel grappig hoofdkussen sluit ik deze weekend finds af. Hoop dat je lekker geïnspireerd bent geraakt!
XX