Of je nu van zwemmen houdt of niet, een poncho handdoek van Ponchy zou in niemands linnenkast mogen ontbreken. OHIMP mag er eentje weggeven! De maat en kleur mag je zelf uitkiezen. Doe je mee aan deze winactie?

Bij ons strandhuisje is een duik in de zee nemen eerder regel dan uitzondering. En het weer speelt daar geeneens een rol in! Want of het nu warm of koud is, een woeste of een kalme zee betreft… een duik in de zee is altijd een goed idee. Hoewel, onlangs waren er wel heel erg veel kwallen en dan vind ik de zee toch een stuk minder aanlokkelijk. En als de stroming te sterk is, dan ben ik ook wat huiverig om te gaan plonsen.

No matter the weather?

Toegegeven, een zwempartijtje in de zee is net wat lekkerder als het mooi weer is. Al is het alleen maar omdat het uit de zee komen dan niet zo koud is. Maar goed, daar is dus een oplossing voor: een poncho handdoek! Ik heb er sinds kort twee, eentje voor Mia en eentje voor mezelf. De poncho’s van Ponchy worden gemaakt van superzachte, duurzame badstof in hele mooie kleuren. De handdoek poncho van Ponchy is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en in vijf verschillende maten. Zo is er altijd een strand poncho die helemaal bij jou past. Wij hebben gekozen voor de Rosa Velho en de Marrom Velho, beiden in de maat “klein – slim fit”.

Overigens heb ik het de hele tijd over zwemmen in de zee. Maar een poncho handdoek is natuurlijk geschikt voor elke waterpartij, of dat nu een meer, vijver, zwembad of zee is. En niet alleen na het zwemmen is de Ponchy fantastisch, maar hij kan ook dienst doen als sup-, kite-, waterski-, peddel- of surf poncho. Trouwens, je kunt ‘em ook gewoon over je zwemkleding aantrekken, om een beetje warm te blijven. Maar geloof me, de kans is groot dat je hem niet meer wilt uittrekken en dat kan er een beetje typisch uitzien als je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen.

Winnen: 1x een poncho handdoek van Ponchy

Heb jij ook zin om te genieten van een Ponchy handdoek? OHIMP mag 1 exemplaar weggeven! De maat  en kleur mag je zelf uitkiezen. Neem vooral even een kijkje op de Ponchy website. Misschien wil je wel helemaal niet meedoen aan de witactie maar deze fijne handdoek gewoon gelijk aanschaffen…

Als je toch mee wilt doen gaat dat als volgt: laat een reactie onder dit artikel achter, waarin je aangeeft welke kleur jouw favoriet is en waarom jij zo blij zou worden van de poncho handdoek. De winnaar krijgt binnen 14 dagen bericht, zodat hij/zij nog lekker deze zomer van de handdoek gebruik kan gaan maken.

Super natuurlijk als je deze actie deelt, bijvoorbeeld op Facebook of Instagram.

Poncho handdoeken