Misschien omdat het voorjaar eraan komt. Misschien omdat ik het gewoon prachtige kleuren vind. Ik val als een blog blok voor zachte kleuren uit het pastelkleurenpalet en het lichte aardetintenpalet. Ik heb ruim 10 foto’s verzameld, allemaal in deze mooie kleuren.

Dit is toch de allerleukste vlaggenmast ever?!

Wat retro lappen stof, wapperend in het zonnetje. En dan die zachte kleuren! Ik zie dit wel voor me hoor, van de zomer bij ons strandhuisje.

bron

15x een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto's van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje. Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten....

Homemade tacosaus uit de slowcooker

Tacosaus kun je natuurlijk prima serveren uit de fles. Maar veel leuker (en gezonder) is het om tacosaus zelf te maken. Dit is een heel lekker en makkelijk recept voor tacosaus uit de slowcooker. Inmiddels heb ik verschillende formaten slowcooker. Een grote ronde, die...

Easy zomerrecepten: kippensoep met pasta

"Maaam, wat eten we vanavond?" Het is de vraag die dagelijks gesteld wordt door Mia en het antwoord is meer dan eens "UGH". Vandaag besloot ik twee van haar favorieten te combineren. Mia is namelijk dol op kippensoep en smult van pasta. Een kippensoep met pasta dus....

Weekend finds 18: mooie, vrolijke retro strandfoto’s

Of het nu 1919 of 2019 is, genieten aan het strand is van alle jaren. Dit zijn 18 retro strandfoto's, waar ik een heerlijk blij gevoel van krijg. Jij ook? Mijn eerste strandherinnering voert me terug naar ergens in de jaren zeventig. Mijn moeder - toen al een fanatiek...

Strandhuisje in Zandvoort? Dit moet je weten

Het is de droom van velen: een vakantiehuisje aan de kust. Sinds een aantal jaren ben ik de trotse eigenaar van een strandhuisje in Zandvoort. Wil jij dat ook? Dat kan! Maar er komt wel het een en ander bij kijken. Wat je allemaal moet doen en weten leg ik je...

Verslavingen, ik heb er meerdere hoor. Zo ook een bakjes en kommetjes verslaving. Deze bakjes van glas vind ik prachtig!

bron

Gallery wall op lichtblauwe muur

Deze muur, de schilderijen, het bed, het beddengoed, de planten, het kleed, de witte houten vloer… allemaal even prachtig. Ook leuk, de vaasjes die daar aan touwtjes hangen, met stekjes erin!!

bron

Hier wil ik heen!

De Neon Boneyard is een soort van begraafplaats in Las Vegas van alle neonlichten die ooit  schitterende voor de deuren van onder meer Caesars Palace, The Golden Nugget en Stardust.

bron

In deze webshop verkopen ze onder andere dit soort kussentjes. Vooral leuk als je er meerdere hebt in verschillende zachte kleuren. Dan moet je wel even in de buidel tasten, 1 kussentje kost je namelijk 55 dollar…

Mijn all-time favoriete old-timer is nog steeds de Volkswagen Kever. Maar ook tegen deze andere, zoetgekleurde exemplaren zou ik geen nee zeggen.

Fashionpost #62: zo style je de witte broek in de winter

Een witte broek alleen voor de zomermaanden? Echt niet! Met deze tips draag je een lichte broek het hele jaar door. Een vriendin uit België zei eens tegen mij: "Een witte broek? Dat dragen alleen schilders en Hollanders!" Dit voorval - en misvatting - dateert al van...

Fashionpost 61: sneakers combineren (+ win Double V Shoes)

Of ik nou wandel, dans, sport of naar mijn werk ga... sneakers zijn mijn beste maatjes. In deze fashionpost laat ik je zien hoe mijn nieuwe Double V sneakers combineren bij 3 verschillende outfits. En als kers op de taart geef ik ook een paar Double V Shoes naar keuze...

Mama Mia test: MGC Derma

Hennep op je gezicht? Ja, hennep op je gezicht! Mama Mia test het merk MGC Derma. Een serie verzorgingsproducten met CBD oftewel cannabidiol. CBD en dan met name CBD olie wordt steeds populairder als medicijn tegen pijn, ontstekingen en zelfs tumoren. Maar wist je dat...

Supersimpel trucje om zilveren sieraden glimmend te maken

Zijn jouw zilveren sieraden dof of zwart uitgeslagen? Met dit simpele trucje krijg je ze in 10 minuten weer blinkend schoon. Iedereen die zilveren sieraden draagt heeft wel eens te maken met het zwart uitslaan van het materiaal. Dit is een natuurlijk proces - oxidatie...

Wat je niet wist over parels (+ win gouden parel oorbellen)

Ben jij dol op parels? Mooi, want voor deze blog heb ik een aantal grappige parel weetjes opgezocht. Ook kun je een set (echt) gouden parel oorbellen winnen van het nieuwe merk Isabel Bernard. Al een paar seizoenen lang zijn parels in onze outfits niet meer weg te...

Deze “mobielen” in allerlei lichte kleuren worden met de hand gemaakt en zijn natuurlijk ook erg leuk als voorzetramen. Ze worden a la een tennisracket gemaakt maar… zijn behoorlijk aan de prijs. Voor een kleintje betaal je 125 dollar.

Anki en Casper zijn van het ontwerpbureau Zilverblauw. Hun interieur is een lust voor het oog voor diegene die – net als ik – dol is op de zachte kleuren. En dan die mega Monstera plant! Ook die vaart wel bij dit frisse interieur.

En met deze foto (uiteraard in zachte kleuren) van een prachtige oude dame wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend!
XX