Terwijl ik dit schrijf ben ik in afwachting van de aannemer. Want.. wij gaan verbouwen! Als het goed is, want er moet nog wel het een en ander gebeuren. Daarover dus hopelijk snel meer. Maar ondertussen dompel ik me vast volop onder in kleurrijke wooninspiratie. Check deze 20 foto’s, is dit ook jouw stijl? →

Kleurrijke keukens

Wat we gaan verbouwen? De vloerbalken moeten vervangen worden dus dan gaan we gelijk voor een nieuwe vloer en vloerverwarming. En we willen een aanbouw bij de keuken, dus oude keuken eruit en een nieuwe erin. Deze 3 keukens vind ik heel erg leuk en gezellig. Vooral het kleurrijke aspect vind ik mooi, tot aan de vloeren aan toe.

keuken inspiratie
kleurrijke keukeninspiratie
kleurrijke keukeninspiratie

Een geschilderd plafond

Zou jij het durven, je plafond schilderen? Ik vind het hartstikke mooi maar hou het toch bij wit. Stel dat het je na een paar jaar gaat vervelen, dan is lijkt het me een helse klus om het weer aan te passen.

geschilderd plafond
geschilderd plafond
geschilderd plafond

Verzorgingstips Monstera Variegata

Zo verzorg je deze bijzondere plant

Gekleurd glaswerk

Een tijdje terug stond er op mijn keukenplank alleen wit, transparant glas. Tegenwoordig heb ik gekleurd glaswerk en dat heeft – als de zon erop schijnt – een hartstikke leuk effect. Stekjes staan bij ons ook in gekleurde flesjes. Een leeg bierflesje zonder etiket is bijvoorbeeld al erg leuk. 

stekjes maken
20x kleurrijke wooninspiratie

Opvallende muurversiering

De laatste tijd zie ik op Pinterest steeds minder “gallery walls” voorbijkomen, en steeds meer kleurrijke prints en posters. Vaak ook hele grote posters die al een groot deel van de muur in beslag nemen. Ik vind het oranje kunstwerk van Bernard Villemont erg mooi. Onderaan dit artikel zie je onze nieuwste aanwinst voor aan de muur.

Het linker printje is van Amy Bramante.

bullet journaling
Villemont poster
interieur inspiratie

Kleurrijke wooninspiratie voor de slaapkamer

Ik realiseer me dat lang niet iedereen de onderstaande slaapkamerstyle mooi vindt. Maar ik wel 😉 Een witte basis, kleurrijke prints aan de muur, mooi beddengoed en gezellige accessoires. Wat denk jij, is de linker slaapkamer van een man of vrouw (jongen of meisje)??

kleurrijke slaapkamer inspiratie
kleurrijke slaapkamer inspiratie
kleurrijke slaapkamer inspiratie

Wishbone chair

Stylingtips voor deze mooie stoel

Gekleurde huisdkatten

Een prachtige kleurrijke tattoo van een kat past misschien niet helemaal in dit rijtje thuis. Maar een huiskat destemeer. Wil je meer kattentattoos zien? Kijk hier dan maar eens.

kleurrijke katten tattoos
kleurrijke katten tattoos
kleurrijke katten tattoos

Over grote posters gesproken…

Kijk, dit is onze nieuwe poster in huis. Lekker groot maar daardoor was het nog flink zoeken hoe ik hem kon ophangen. Een lijst voor dit formaat (1.00 x 1.30) is al snel onbetaalbaar. En de meeste posterhangers zijn te zwak voor een poster van dit kaliber. Via Instawall vond ik hele mooie, handgemaakte posterhangers die supergeschikt zijn. Sjakie hielp gezellig mee met ophangen, kijk dit kort filmpje maar 

 

grote muurposter