Wie is er ook ready voor de lente? Wij in ieder geval wel. En één van de leukste dingen aan deze tijd van het jaar zijn de nieuwe lente trends. Aan die van dit jaar moet je misschien een beetje wennen. We hebben het over de metallic trend. En nee, je hoeft niet van top tot teen in metallic. Deze trend zie je vooral op subtiele manieren terug. Benieuwd hoe je metallic items kan stylen? Gewoon afkijken ;). Wij hebben de leukste voorbeelden verzameld.

Metallic trend tassen

Een hele makkelijke manier om metallic in je outfits te verwerken is met een tas. Zo maak je van iedere simpele outfit een feestje! En dat is ook hoe metallic tassen het meest gedragen worden. Basic outfit, knallende tas. Ga bijvoorbeeld voor een neutrale kleur als zwart of wit. Metallic tassen zijn tegenwoordig ook overal te vinden. Van betaalbare exemplaren tot designer tassen, de keuze is reuze. Voor het lekkere weer dat eraan komt kan je de tas ook dragen bij een jurkje. En dan het liefst in combinatie met een paar metallic sandalen. Daar komen we zo op terug 😉  Wij winkelen graag bij Manfield, zij hebben de metallic trend omarmd. Je vindt er een grote collectie schoenen. Maar ook accessoires zoals tassen, waaronder metallic exemplaren.

metallic tas
tas manfield

Metallic trend schoenen

Wij zijn sowieso fan van de metallic trend, maar metallic schoenen zijn misschien wel onze favoriet. Van cowboylaarzen tot sandalen. Met hak, zonder hak. Het kan allemaal. Metallic cowboylaarzen doen het heel goed bij een denim outfit. Zoals op de foto bijvoorbeeld. Hier worden lage cowboyboots gedragen onder een wijde spijkerbroek. Heb je hoge laarzen? Dan komen ze beter tot hun recht over je broek. Op zoek naar een nieuw paar metallic schoenen? Bij Manfield hebben ze het allemaal. Zie hier bijvoorbeeld metallic sandalen met hak. Perfect voor het lekkere weer dat er aan komt! En geen zorgen, is deze trend je toch iets te veel? Niet-metallic sandalen vind je ook bij Manfield volop. Net als (metallic) cowboylaarzen.

metallic trend manfield
metallic schoenen
manfield metallic trend

Metallic tops

Heb je een feestje en vind je het niet erg om op te vallen? Ga dan voor een metallic top! Met dit ene item zorg je voor een outfit die er lekker uitspringt. En ook hier geld, maak het zo gek als je zelf wil. Je kan kiezen voor een optie zoals de foto op links. Metallic, verschillende kleuren, wijde mouwen, die valt zeker op! Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een top met korte mouwen. Dan kan je er nog een overhemd of jasje overheen dragen.

metallic top
lente trend

Broeken

De laatste metallic trend die we bespreken zijn broeken. Deze heb je misschien wel voorbij zien komen de laatste tijd. De broeken zijn namelijk overal te krijgen en razend populair op TikTok. Omdat het nogal een eyecatcher is laten veel mensen op TikTok zien hoe je hem styled. Je kan gaan voor een echte jeans met metallic look. Zoals op de linker foto. Maar de broeken zijn in allerlei modellen te krijgen. Rechts zie je een metallic cargobroek. Voor welk model zou jij gaan? 

zara jeans
metallic broek ca

Fan of geen fan?

En, durf jij het aan? Deze metallic trend. Wij zijn in ieder geval fan! Van saaie outfit naar eyecatcher met één artikel, ideaal toch!

manfield schoenen

Manfield

Zoals we al zeiden heeft Manfield de metallic trend helemaal omarmd! Zie jij deze trend wel zitten? Dan weet je waar je moet zijn! Naast metallic sandalen, hakken en tassen hebben ze natuurlijk veel meer schoenen. 

Ook erg leuk voor de zomer zijn loafers. Perfect voor de wat nettere outfit, maar toch schoenen die een beetje ademen. Of draag ze juist bij een stoere spijkerbroek voor een leuke balans. Bij Manfield heb je ze in alle soorten, maten en kleuren. En ook metallic natuurlijk ;).

Toen wij op zoek gingen naar een nieuw paar loafers stuitte we ook op espadrilles. Die gaan natuurlijk nooit uit de mode! Maar, ze worden wel steeds leuker. Onze favoriet zijn die met zebraprint of de goudkeurige. Hoe leuk staan die bij een simpel zomerjurkje. Knal er een paar leuke espadrilles onder en je outfit is af. 

Zo style je een roze broek

Birkenstock sandalen stylen