Yes, hij past! Mijn nieuwe roze broek. En wat ben ik er blij mee. Al talloze keren zag ik hem – superleuk gecombineerd -voorbijkomen op Pinterest en nu kan ik er ook zelf mee aan de slag. Vind jij de roze broekentrend leuk?

Donkerblauw en zwart combineer je niet met elkaar. Net zoals goud en zilver. En corduroy/ribstof en fluweel, dat zijn stoffen die alleen in de winter gedragen worden. NOT! Fashionregels zijn er om aan de laars gelapt te worden, je draagt gewoon wat je zelf mooi vindt. En zo zie ik roze broeken in ribstof in hele leuke winterse én zomerse outfits voorbijkomen.

Mijn nieuwe roze broek

Online shoppen, love it. Ik gooi mijn virtuele winkelmandje vol, pas het thuis door, en wat niet goed zit of bevalt gaat gewoon retour. Mijn nieuwe roze broek heb ik via Zalando. Mijn maat was niet meer verkrijgbaar maar mijn ervaring leert dat de knop “Geef mij een seintje” echt werkt. En ja hoor, die avond kreeg ik een melding dat mijn maat weer verkrijgbaar was. 2 dagen later werd de broek bezorgd en hij zit als gegoten.

roze corduroy broek

Verschillende modellen

Corduroy kleding was helemaal hot het afgelopen seizoen. En de trend zet gelukkig ook dit voorjaar/zomer door. Fijn, want corduroy zit heerlijk. De roze broeken komen in allerlei stoffen en modellen. Ik heb gekozen voor het “mom”model maar het palazzo (wijd) en flared (wijde pijpen) model zie je ook heel veel.

Hoe combineer de je de roze broek

De roze broek is op heel veel manieren te combineren. Qua kleur past eigenlijk alles wel bij roze.

Roze en geel

Wat vind je van deze ton-sur-ton kleurstelling. De winkels hangen vol met gele items en in combinatie met roze heb je een hele vrolijke en zomerse look te pakken.

Pet (Even & Odd 15,30) en broek (50,95): Zalando
Sweater: Sissy Boy
Schoenen: mijn nieuwe “dad-sneakers” via Van den Assem

Dierenprint, het mag nog steeds!

Ik dacht dat we de dierenprint-outfits achter ons hadden gelaten, maar niets is minder waar. Je ziet zelfs nog allerlei tof serviesgoed met wilde dieren. Maar goed ook, want nog steeds is de dierenprint hartstikke leuk en eigenlijk gewoon tijdloos.

Blouse: is van Mia, gekocht bij een boetiekje in Haarlem
Loafers (Vanharen 22,95): Wehkamp
Servies (Fabienne Chapot): Wehkamp

Roze en rood

Wat ik fijn vind aan mijn roze broek is dat je hem ook lekker baggy kunt dragen. Tja ik hou er nou eenmaal van, als kleding wat losser zit. Prikkende bonnetjes moeten er bij mij ook altijd als eerste uit. Roze combineert goed met rood, vind je niet. Het (fairfashion)truitje heb ik al een tijdje, het detail op de rug vind ik zo leuk.

Shirt (Armed Angels): SophieStone.nl
Schoenen (Converse/Allstars)

Basic shirt, hakken en tasje van Mia

Wat vind je van deze combinatie? Ik probeerde het eerst met ook nog een roze truitje maar toen werd het zuurstofgehalte wel erg hoog 😉

Zwart shirt: HEMA
Roze laklaarzen: Zalando (niet meer verkrijgbaar)
Tasje (Mia’s trots, van Moschino): Hudson Bay

Geen corduroy fan?

Ben jij niet zo dol op ribstof maar wel op roze? Hier zie je nog een aantal andere roze broeken-variaties van échte fashionbloggers 😉 De eerste combinatie vind ik leuk, een damespak.

En, vind je de roze broeken leuk?

roze broeken inspiratie