Is goud helemaal jouw ding? Dan is de gouden oorringen trend jou misschien wel op het lijf geschreven. Eigenlijk zijn oorringen zijn nooit helemaal uit het modebeeld verdwenen, maar de komende seizoenen nemen ze wel flink in omvang toe. Niet alleen oversized, maar vooral ook in dikte. Is deze gouden oorringen trend ook iets voor jou?

Grote rug tattoo voor vrouwen | >20x inspiratie

Tatoeages worden ook wel als een vorm van body art gezien. En dat is helemaal niet zo gek natuurlijk. Met een rug tattoo kun je artistiek gezien alle kanten op. Deze plek is groot genoeg voor de grotere kunstwerken. Maar ook kleine meesterstukjes komen hier goed tot...

De 50 mooiste kersen tattoos (en hun betekenis)

Kersen tattoos zijn best vaak voorkomende tatoeages. De een zet hem omdat hij/zij van kersen houdt. De ander vanwege een meer symbolische betekenis. Met een kersentattoo kun je in ieder geval alle kanten op: oldskool, minimalistisch of bijvoorbeeld als...

30 minimalistische oog tattoos (en de betekenis)

Er zijn verschillende reden om een tatoeage van een oog te laten zetten. Oog tattoos zitten boordevol symboliek, maar zijn natuurlijk ook gewoon mooi om te zien (letterlijk ;-)) Dit zijn 30 prachtige, minimalistische oog tattoos maar laten we beginnen met de...

30x mooie B&W tijger tattoos (en hun betekenis)

Tijgers zijn een van de populairste dieren ter wereld die wel tot ieders verbeelding spreken. Kracht en schoonheid komen samen en het is dan ook niet zo gek dat een tijger tattoo een gewilde tatoeage is. In dit artikel lees je meer over de betekenis van een tijger...

Tattoo inspiration: 33 black circle tattoos

Een tatoeage van een zwarte cirkel wordt vaak gezet om een andere tattoo te verbergen, een zgn. cover-up tattoo. Maar cirkel tattoo kan ook een diepere betekenis hebben. Dit zijn meer dan 30 voorbeelden van prachtige black circle tattoos. De schoonheid van black...

Van minimalistisch tot over-the-top

De laatste jaren waren vooral de minimalistische oorbellen helemaal trending. Kleine oorbellen in zoveel mogelijk oorgaatjes gestoken en er dan maar lekker op los variëren. Dit kan en mag natuurlijk nog steeds! Sterker, Mia en ik doen niet anders.

Grote oorringen

Op de catwalks over de hele wereld zien we dat grote gouden oorringen de overhand gaan nemen. Net als jaren terug in eighties. Hieronder zie je mijn oorringen in 1987 (!)

gouden oorringen trend
golden hoops
oorringentrend eighties
sieraden trends
sieraden trends
sieraden trends

I like big hoops and I cannot lie

Wist je dat grote oorringen in het Engels/Amerikaans ‘big hoops’ genoemd worden? Ik krijg gelijk het deuntje in mijn hoofd van MC Hammer, maar dan net even anders ;-).

Ook al vind ik de grote oorringen echt hartstikke leuk, in mijn oren zul je ze niet snel aantreffen. En dat alles heeft met leeftijd te maken. Niet dat ik vind dat je op een zekere leeftijd geen grote oorbellen meer mag dragen, het heeft eerder te maken met zwaartekracht. Net als andere delen van mijn lichaam worden ook mijn oorlellen slapper. Tsja, je kunt er maling aan hebben, maar ik vind die lange oorgaten gewoon niet zo een mooi gezicht. 

Beste kantoor van Nederland | thuiswerken op ons strandhuisje

Als er een verkiezing zou zijn voor het beste kantoor van Nederland, dan zou mijn strandhuisje alles en iedereen kansloos achter zich laten. Met stip op nummer 1 zou zij een tikkeltje hooghartig op de andere kandidaten neerkijken en met trots zou ik de gouden medaille...

Winnen | poncho handdoek van Ponchy (t.w.v. 85 euro)

Of je nu van zwemmen houdt of niet, een poncho handdoek van Ponchy zou in niemands linnenkast mogen ontbreken. OHIMP mag er eentje weggeven! De maat en kleur mag je zelf uitkiezen. Doe je mee aan deze winactie? Bij ons strandhuisje is een duik in de zee nemen eerder...

5 redenen om ook te gaan SUPpen

Steeds vaker zie je ze voorbijkomen, de mensen die al staande peddelen op een grote surfplank. Stand Up Paddling wordt het genoemd en de afkorting is dan ook SUP-pen. Deze buitensport wordt almaar populairder en ik begrijp heel goed waarom. Mocht jij nog niet aan...

15x een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto's van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje. Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten....

Homemade tacosaus uit de slowcooker

Tacosaus kun je natuurlijk prima serveren uit de fles. Maar veel leuker (en gezonder) is het om tacosaus zelf te maken. Dit is een heel lekker en makkelijk recept voor tacosaus uit de slowcooker. Inmiddels heb ik verschillende formaten slowcooker. Een grote ronde, die...
big hoops
big hoops

gouden oorringen Mia

Ook Mia is fan van de gouden oorbellen trend. Als er geen feestje op de planning staat draagt ze dubbele, kleinere exemplaren oorringen. En gaat er wel gestapt worden, dan komen de grotere exemplaren tevoorschijn.

Zelf gouden oorringen kopen?

Op de sieraden webshop van Isabel Bernard kun je hele mooie, echt gouden oorringen scoren. Naast oorringen vind je nog veel meer sieraden van hoogwaardig materiaal. Vrouwelijk, elegant en modern, met een vleugje “je ne sais quoi”: dat is de collectie van Isabel Bernard.

grote gouden oorringen
big hoops
grote gouden oorringen
grote gouden oorringen