Is goud helemaal jouw ding? Dan is de gouden oorringen trend jou misschien wel op het lijf geschreven. Eigenlijk zijn oorringen zijn nooit helemaal uit het modebeeld verdwenen, maar de komende seizoenen nemen ze wel flink in omvang toe. Niet alleen oversized, maar vooral ook in dikte. Is deze gouden oorringen trend ook iets voor jou?

Patch tattoo | mijn persoonlijke ervaring

De wereld van tatoeages heeft zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld en uitgebreid en nog steeds komen er nieuwe stijlen bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de folk art en de patch tattoo?! De laatste is gebaseerd op gestikte stoffen, zoals je die ook wel op de...

Zwaluw tattoo | inspiratie en betekenis

Je kunt aan onze artikelen wel zien dat wij bij OHIMP fan zijn van tatoeages! Een nieuwe aanwinst is de zwaluw tattoo. Wij vinden hem te gek. In een zoektocht naar verschillende stijlen stuitten we op de herkomst van de zwaluw tattoo. En dat is een leuk verhaal! Zie...

20x vissen tattoo inspiratie

De zomer komt steeds dichterbij. Veel mensen zitten met hun hoofd al op het strand. Wil je een leuke zomerse tattoo? Ben je geboren in maart, of houd je om een andere reden van vissen? Dan is deze vissen tattoo inspiratie voor jou! Van oldskool tot fineline. Van groot...

Van kunst tot bodyart | 10x tattoo inspiratie

We hebben weer wat tattoo inspiratie. Deze keer van kunstwerk tot bodyart. De mooiste werken voor altijd vereeuwigd op je lichaam. Je ziet het tegenwoordig steeds vaker. Klassieke werken van Van Gogh in full color, tot moderne line-art van Keith haring. Of je nou fan...

Koreaanse tattoos + 20x inspiratie

De Koreaanse cultuur is steeds meer te vinden in Nederland. Heb je wel eens gehoord van Boba tea? Of zit je op TikTok? Dan weet je hoe populair Koreaanse skincare is. En natuurlijk het mega populaire K-pop. Maar dat is niet het enige. Tattoo artiesten voorspellen dat...

Van minimalistisch tot over-the-top

De laatste jaren waren vooral de minimalistische oorbellen helemaal trending. Kleine oorbellen in zoveel mogelijk oorgaatjes gestoken en er dan maar lekker op los variëren. Dit kan en mag natuurlijk nog steeds! Sterker, Mia en ik doen niet anders.

Grote oorringen

Op de catwalks over de hele wereld zien we dat grote gouden oorringen de overhand gaan nemen. Net als jaren terug in eighties. Hieronder zie je mijn oorringen in 1987 (!)

gouden oorringen trend
golden hoops
oorringentrend eighties
sieraden trends
sieraden trends
sieraden trends

I like big hoops and I cannot lie

Wist je dat grote oorringen in het Engels/Amerikaans ‘big hoops’ genoemd worden? Ik krijg gelijk het deuntje in mijn hoofd van MC Hammer, maar dan net even anders ;-).

Ook al vind ik de grote oorringen echt hartstikke leuk, in mijn oren zul je ze niet snel aantreffen. En dat alles heeft met leeftijd te maken. Niet dat ik vind dat je op een zekere leeftijd geen grote oorbellen meer mag dragen, het heeft eerder te maken met zwaartekracht. Net als andere delen van mijn lichaam worden ook mijn oorlellen slapper. Tsja, je kunt er maling aan hebben, maar ik vind die lange oorgaten gewoon niet zo een mooi gezicht. 

Beste kantoor van Nederland | thuiswerken op ons strandhuisje

Als er een verkiezing zou zijn voor het beste kantoor van Nederland, dan zou mijn strandhuisje alles en iedereen kansloos achter zich laten. Met stip op nummer 1 zou zij een tikkeltje hooghartig op de andere kandidaten neerkijken en met trots zou ik de gouden medaille...

Winnen | poncho handdoek van Ponchy (t.w.v. 85 euro)

Of je nu van zwemmen houdt of niet, een poncho handdoek van Ponchy zou in niemands linnenkast mogen ontbreken. OHIMP mag er eentje weggeven! De maat en kleur mag je zelf uitkiezen. Doe je mee aan deze winactie? Bij ons strandhuisje is een duik in de zee nemen eerder...

5 redenen om ook te gaan SUPpen

Steeds vaker zie je ze voorbijkomen, de mensen die al staande peddelen op een grote surfplank. Stand Up Paddling wordt het genoemd en de afkorting is dan ook SUP-pen. Deze buitensport wordt almaar populairder en ik begrijp heel goed waarom. Mocht jij nog niet aan...

15x een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto's van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje. Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten....

Homemade tacosaus uit de slowcooker

Tacosaus kun je natuurlijk prima serveren uit de fles. Maar veel leuker (en gezonder) is het om tacosaus zelf te maken. Dit is een heel lekker en makkelijk recept voor tacosaus uit de slowcooker. Inmiddels heb ik verschillende formaten slowcooker. Een grote ronde, die...
big hoops
big hoops

gouden oorringen Mia

Ook Mia is fan van de gouden oorbellen trend. Als er geen feestje op de planning staat draagt ze dubbele, kleinere exemplaren oorringen. En gaat er wel gestapt worden, dan komen de grotere exemplaren tevoorschijn.

Zelf gouden oorringen kopen?

Op de sieraden webshop van Isabel Bernard kun je hele mooie, echt gouden oorringen scoren. Naast oorringen vind je nog veel meer sieraden van hoogwaardig materiaal. Vrouwelijk, elegant en modern, met een vleugje “je ne sais quoi”: dat is de collectie van Isabel Bernard.

grote gouden oorringen
big hoops
grote gouden oorringen
grote gouden oorringen