Huispakken, slappe broeken, jogging outfits, geklede pyjama’s, lounge wear, corona outfits… hoe je het ook wilt noemen, ik hou van dit soort comfy kleding. En met mij velen! Door de COVID pandemie zie je ook steeds vaker mensen buiten in huispakken een ommetje maken. En waarom ook niet. Ik heb mijn 5 (!) mooiste huispakken erbij gezocht en laat je zien waarom huispakken top zijn, voor binnen èn buiten  

Outfit 1 | joggingpak van Nike

Op Zalando zag ik dit pak voorbijkomen. Wel alweer een paar maanden terug overigens. In verschillende kleuren (de lila versie is ook heel mooi). Het is een heel fijn joggingpak en doet mij denken aan de jaren ’80, toen het merk Ton-sur-Ton helemaal hip en happening was.

Dit joggingpak doet het perfect in huis, maar is wat mij betreft net zo goed geschikt voor buiten.

Wat je ziet op de foto’s:

 • joggingpak van Nike
 • veterschoenen van Timberland
 • jas & muts van Airforce

Outfit 2 | loungewear van Mango

Dit pak is heerlijk en vooral ook lekker warm in ons nog-niet-zo-heel-goed-geisoleerde-jaren-30-huis. In de uitverkoop bij Mango, via Zalando. Binnen draag ik het pak zonder ceintuur, en buiten met.

Wat je op de foto’s ziet:

 • pak (broek & vest) van Mango
 • zwarte laarsjes met plateauzool van Inuova
 • muts en sjaal zijn oudjes

5x zelfmaak maskers voor dof haar

Van deze maskers gaat je haar weer glanzen

7x DIY honing haarmaskers

Honing voor je haar is supergezond!

berenklauw woondecoratie

Outfit 3 | huispak van Vero Moda

Dit huispak heb ik cadeau gekregen van Mia, die sinds een paar maanden een bijbaantje heeft bij Vero Moda. Op het moment van schrijven zitten we in de lockdown en kampt de winkel (net als heeeel veel andere winkels natuurlijk) met een overschot aan kleding. Via verschillende social media kanalen proberen ze toch nog hun spullen aan de man te brengen, o.a. via Instagram.

Wat je op de foto’s ziet:

 • huispak van Vero Moda
 • veterschoenen van Timberland
 • sneakers Nike Air Jordan high 1 retro (via Marktplaats)
 • jas en muts van AirForce. Deze jas is fan-tas-tisch! Hij is heel dik en warm voor de extra koude dagen. Er zit een soort van binnenjas in die eruit kan, voor als het weer iets warmer wordt. Ook een cadeau van Mia en haar vriend Jelle, gekregen met kerst.

Woontrend: de wishbone stoel

Ken jij deze mooie stoel al?

Outfit 4 | trainingspak van Scotch & Soda

Al een tijd terug had ik mijn oog laten vallen op dit pak van mijn favoriete merk Scotch & Soda. Maar, hij was nog best aan de prijs. Ik wachtte geduldig af en ja hoor, onlangs ging hij in de sale en sloeg ik mijn slag. Het enige nadeel vind ik dat de broek een beetje hoog water is. 

Wat je ziet op de foto’s:

 • trainingspak van Scotch & Soda
 • witte sloffen van UGG
 • muts en jas van Levi’s
 • Schoenen van Isabel Marant (via Bijenkorf)

Outfit 5 | Comfy Zoom-meeting setje

De laatste maanden wordt er in Nederland (wat zeg ik, de hele wereld doet er volgens mij aan mee?!) voornamelijk vanuit huis gewerkt. Thuiswerken heeft zo z’n voordelen. Maar mijn collega’s mis ik wel en de digitale meetings via Zoom of MS teams kunnen maar deels tippen aan het fysieke contact. Mijn camera zet ik overigens niet altijd aan. Maar doe ik dat wel, dan is het natuurlijk fijn als de bovenkant er tip top in orde uitziet. 

Wat je ziet op de foto’s:

 • shirt van Scotch & Soda (uit de kindercollectie, maat 16 ;-))
 • broek van Lacoste (via Zalando Lounge)
 • schoenen van Timberland
 • jas van Levi’s