2019 was wederom een heel erg fijn seizoen bij ons strandhuisje. En wat hebben we hem vaak weer in de zee zien zakken, het zonnetje. Dit zijn mijn 15 mooiste foto’s van een prachtige zonsondergang bij het strandhuisje.

Het hebben van een strandhuisje is 100% genieten. Dat realiseer ik me vooral aan het einde van een mooie dag. Als de dagjesgasten weer huiswaarts keren en we vanaf ons talud een geweldige zonsondergang voorgeschoteld krijgen.

zonsondergang bij ons strandhuis

Maar ook als de zon niet schijnt, het waait en de wolken een zonsondergang in de weg lijken te zitten, worden we meer dan eens verrast door een fenomenaal luchtspektakel. En geloof me als ik zeg, dat geen enkele zonsondergang hetzelfde is hier in Zandvoort/Bloemendaal.

Vorig jaar waren er ook flink wat heftige luchten te zien. In deze 2018-versie van de zonsondergang bij het strandhuisje kun je ze nog even terugzien:

10x de mooiste zonsondergangen bij ons strandhuisje (2018)

De zonsondergang bij het strandhuisje (2019)

zonsondergang bij ons strandhuis zonsondergang zonsondergang

Hierboven zie je mijn neef Thomas, ook een trotse strandhuisbezitter en verzot op mooie zonsondergangen. Vaak vind ik de foto’s net wat mooier als er een “model” op staat. Dus bij deze: mijn dank voor Thomas, de kiters, suppers en zwemmers, de onbekende liefdespaartjes en gezinnetjes en de vogels!

Sunset The Netherlands

Luie toeschouwer

Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat ik een beetje lui ben en geen zin heb om van de bank af te komen. Dan krijg je dit soort plaatjes:

zonsondergang bij het strandhuisje

En wat natuurlijk ook kan gebeuren, is dat je zo blij bent als je weer een mooie zonsondergang bij het strandhuisje in de pocket hebt, dat je een klein handstandje maakt 😉

zonsondergang bij ons strandhuis

Het verhaal is uit…

Jammergenoeg is het strandseizoen alweer voorbij. De strandhuisjes zijn ingepakt en opgeborgen en wat rest zijn mooie herinneringen en fijne foto’s.

Sunset The Netherlands

Gelukkig voor mij is het strand slechts 10 minuten rijden van ons huis. In de winter ben ik er dan ook veel te vinden. Zoals afgelopen weekend, hoewel er van winter nog geen enkele sprake was. Kijk dan wat een heerlijke na-zomerdag we hebben gehad:

 

Kijk, zo ziet het er bij de strandhuisjes uit, als ze er niet meer staan. Best saai toch? Hoewel deze lucht een hoop goed maakt.

zonsondergang bij het strandhuisje

De rotan stoel troffen we aan bij het vuil. Tiptop in orde, misschien even opschuren en opnieuw lakken. Ik heb nu al spijt dat ik hem niet mee naar huis heb genomen…

15x de allermooiste zonsondergangen in Zandvoort/Bloemendaal

Ook een strandhuisje?

Zou jij ook wel zo’n fijn wit huisje aan het strand willen hebben? Dat is mogelijk hoor! In dit artikel heb ik het allemaal voor je op een rijtje gezet:

Strandhuisje in Zandvoort? Dit moet je weten