Dit is een trend waar wij om staan te springen: A pop of red. Open je Instagram of sla je een fashion magazine open, dan ontkom je er niet aan. Deze trend is razend populair. Wat het precies is? Eigenlijk zegt de naam het al. Bij deze trend verwerk je een klein beetje rood in je outfit. Wij leggen je uit hoe jij deze trend kan dragen.

Basic

Deze trend is perfect voor de basic lovers onder ons. Laat jij de kleurtjes en prints liever in de kast liggen en ga je in plaats daarvan voor basic? Bijvoorbeeld helemaal in het zwart, een spijkerbroek en een wit t-shirt of een lekkere grijze trui. Dan is deze trend perfect om je outfit net wat extra’s te geven. Voeg een pop of red toe door bijvoorbeeld rode lippenstift te dragen. Of misschien heb je wel een leuke rode handtas of een sjaaltje in de kast liggen. Alles kan, als het maar rood is.

A pop of red in de kou

Deze trend is echt perfect voor de winter. Sowieso is rood een kleur die geassocieerd wordt met de koudere maanden. En daarnaast kun je rode accessoires perfect combineren met een zwarte winterjas. Denk bijvoorbeeld aan een lange wollen jas of juist een stoer leren jack. Voeg wat pop’s of red toe door een rode muts te kopen. Of, een van onze favorieten, een rode baret. Maar ook een rode sjaal, handschoenen of oorwarmers doen het goed!

pop of red
rode nagellak

Red shoes

Nog een leuke manier om deze trend te dragen is met rode schoenen. Kies voor een rood paar schoenen die passen bij jouw stijl. Je kan gaan voor rode (cowboy) laarzen. Lekker voor in de winter! Ook helemaal in zijn rode ballerina’s met witte sokken. En over trends gesproken. Heb jij de Adidas Gazelles al gezien? Deze schoenen zijn mega populair, en je raad het al, ook verkrijgbaar in het rood!

De kleur van het seizoen

Grote modebladen als Vogue en Marie Claire noemen rood al de kleur van het seizoen. Wij denken zomaar dat ze gelijk hebben. Menig fashion designer heeft de kleur al verwerkt in nieuwe lijnen en onze socials ontploffen met rood. Wij kunnnen er geen genoeg van krijgen. Jij ook niet? Check dan deze video’s voor wat inspiratie!

Pop of red inspiratie

  • Wil je weten hoe je een rood item kan stylen met een basic outfit? Klik dan hier.
  • Lijken rode schoenen jou wel wat? Onze favorieten zijn rode mary janes.
  • En een andere favo. Een rode baret! Perfect voor een classy outfit. Zo draag je ‘m.

Hopelijk hebben we je genoeg geinspireerd en weet je nu hoe je een pop of red kan dragen! En onze laatste tip: het kan zo makkelijk zijn als een rode lipstick of rode nagellak!

Meer trends: de trenchcoat

Toch liever printjes?