Voor de meeste mensen is de kerstperiode er eentje van uitpakken. Niet alleen qua cadeautjes, maar ook als het gaat om het versieren van je huis. Dit is een hele simpele kleine kerstboom stylingtip, die je als extraatje kunt toevoegen aan je interieur, of gewoon alleen. Mooi in al z’n eenvoud.

Ik hou er wel van, van wat minimalistische kersthoekjes. Het verschilt bij mij trouwens per jaar ook een beetje hoe ik uitpak. Zo had ik vorig jaar boven de eettafel een prachtige tafelklem flink gedecoreerd met kersttakken, ornamenten en lichtjes. Dit jaar hou ik het bij een versierde boom, een zelfgemaakte slinger, hier en daar een lichtsnoer, een kerstster met een lampje erin en 2x een kleine kerstboom. Eentje staat er op de tuintafel, en de ander in een glazen vaas op de eettafel.

15x inspiratie voor de zwart wit kersttrend

Supermakkelijke kleine kerstboom stylingtip

Het leukste vind ik dit voorbeeld, van een kleine kerstboom die met wortel en al in een glazen vaas met water is gezet.

kerstboom in een vaas

kerstboom met kluit

Ik heb dat ook geprobeerd, maar het lukt me niet de aarde er goed af te krijgen. Maar met wat aarde erbij vind ik het ook erg leuk staan. Ik heb mijn glazen vaas bij de Action gehaald, ik geloof voor 6,99 euro? Daar komt de rieten mand ook vandaan, waar het andere boompje in staat.

De verschillende spiegels van bamboe heb ik her en der vandaan gehaald. Ik zie hier een fantastische bij bol.com.

kleine kerstboom stylingtips

Je kunt natuurlijk ook gewoon je kerstboompje snoeien en de mooiste tak in de vaas zetten.

kerstboom in een vaas

kersttak in vaas

DIY: kerstster van houten takken

Heel schattig ook, deze mini kerstboompjes:

kleine kerstboompjes

kleine kerstboom stylingtip

Hoe pak jij uit met kerst, ga je voor een grote boom of vind je een kleine kerstboom ook wel prima.