Dyson snoerloze stofzuiger

Schoonmaken, niet echt my cup of tea. Maar soms zijn er technische snufjes die van interieurverzorging gewoon een feestje maken. De snoerloze Dyson stofzuiger bijvoorbeeld, dat is er zo eentje… 

Wij hebben zo’n nieuwe Dyson stofzuiger en nu betrap me erop dat ik in huis gewoon op zoek ga naar stof om het op te zuigen. Bizar!

Een plaatje om te zien

Moet je kijken wat hij mooi is. Dat is nog eens iets anders dan een standaard stofzuiger, toch?

Dyson stofzuiger

Hij komt ook met allerlei handige opzetstukken, die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Weg met de kattenharen van de stoffen stoelen, door de gemotoriseerde miniborstel. De stugge nylonborstels verwijderen haar van huisdieren en hardnekkig vuil van meubels, autostoelen en uit nauwe ruimtes. De zachte borstel kun je bijvoorbeeld gebruiken om je toetsenbord mee schoon te maken.

Dyson kruimeldief

En weg met de kruimels in de hoekjes van de bank, die de puber meermaals per dag achterlaat, met de speciale kierenzuiger.

Dyson kruimeldief

Van steelstofzuiger naar kruimelzuiger

De Dyson stofzuigers kunnen heel eenvoudig worden omgezet van steelstofzuiger naar kruimelzuiger. Dat vind ik vooral handig om het stof van de trap te zuigen, waar op de een of andere manier altijd stof lijkt te liggen.

Ik heb de Dyson stofzuiger in de gang opgehangen in de speciale, meegeleverde lader. Zo is hij altijd klaar voor gebruik en maakt dat het schoonmaken is huis nóg gemakkelijker. No more excuses! Als de stofzuiger volledig is opgeladen kun je er 30 minuten lang op volle snelheid mee zuigen. Dat is wel lang zat wat mij betreft, ik mag namelijk ook wel eens de troep in de gang gaan opruimen…

stofzuiger van Dyson

Zijn er ook nadelen aan de Dyson stofzuiger?

Ik heb het V7 model en bij deze dien je de aan-knop die in het handvat zit ingedrukt te houden. Ik las bij andere reviews dat dit soms als vervelend werd beschouwd maar ik heb er eigenlijk helemaal geen centje moeite mee en vind het zelfs heel handig. Verder is Dyson een merk dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo heeft deze stofzuiger bijvoorbeeld geen stofzak maar een handig reservoir dat je heel eenvoudig in de prullenbak leegt. Ook de motor heeft een enorme capaciteit en je krijgt op de producten 2 jaar garantie. Maar goed, je betaalt dan ook wel iets meer voor dit product dan een standaard stofzuiger.

En, zou de Dyson stofzuiger ook iets voor jou zijn?

stofzuiger van Dyson