gelukkigen - winnaars

Wat een deelnemers aan de laatste winacties weer! Heel fijn. Het was lastig kiezen maar dit zijn de winnaars van de slowcookers en de permanente make-up:

Elke zondag (nou ja, zo goed als elke zondag), kun je op OHIMP meedoen aan een leuke winactie. De prijzen zijn heel verschillend, van leuke en handige dingen voor je huis tot aan persoonlijke verzorgingsproducten. De afgelopen weken kon je meedoen aan onder andere winacties voor een slowcooker (2 stuks) en een permanente make-up behandeling.

En dit zijn de winnaars:

Het koken met de slowcooker is enorm in opmars. Niet zo gek ook, met deze pan bereid je heel eenvoudig gezonde maaltijden. De ingrediënten doe je ’s morgens in de slowcooker en ’s middags staat jouw langzaam gegaarde maaltje klaar. In samenwerking met De Slowcookery maakte je kans op 2 “baby” slowcookers, in rood of zwart.

slowcooker winactie

De zwarte slowcooker is gewonnen door Thomas v. E.
De rode slowcooker is gewonnen door Adriana d. R.

En wie heeft de permanente make-up gewonnen?

Zelf ben ik groot fan van permanente make-up. Zo heb ik mijn wenkbrauwen en eyeliner laten tatoeëren en het grote voordeel vind ik dat ik nu wakker wordt met een (min of meer) opgemaakt gezicht. Handig, nooit meer een “blote-billen-hoofd”! Deze winactie deed ik in samenwerking met Mandy van Beausense en Permanentemakeup.nu.

permanente make-up poedertechniek

De winnaar is: Rachel T.

Alle winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Zit je er niet bij? Gewoon blijven volhouden hoor, op dit moment kun je een superleuk tijdschriftentafeltje en etagere voor paaseieren van Deens.nl winnen. En ik ben as we speak bezig met een volledig verzorgd weekendje Haarlem. Deze gaat volgende week zondag live (o.a. in samenwerking met Boutiquehotel Staats).