Een paar maanden terug heb ik het gedaan, ik heb permanente make-up laten zetten. Dat betekent dat ik mijn wenkbrauwen en eyeliner niet meer zelf  hoef te tekenen, nooit meer een blote-billen-hoofd!! Goed nieuws als jij dat ook wilt, ik ga mag namelijk 1 iemand blij maken met permanente make-up, voor de wenkbrauwen of eyeliner!

Hoe fijn, als ik ’s morgens wakker word kijk ik in de spiegel naar een gezicht dat er gelijk al wat verzorgd uitziet. Nooit ging ik de deur uit zonder eerst een lijntje boven mijn ogen te zetten en mijn dunne, transparante wenkies een kleurtje te geven. Dat is nu verleden tijd en dat heeft zoveel voordelen.

  • Het spaart me tijd, veel tijd. Een vaste hand heb ik namelijk niet dus om een strak lijntje te zetten had ik vaak meerdere pogingen nodig.
  • Ik zie er altijd opgemaakt uit. Subtiel hoor, voor mij zijn de wenkbrauwen en eyeliner voldoende. Ik doe verder alleen nog een beetje mascara op en een toefje lippenstift.

Hoe werkt het zetten van permanente make-up?

Daar vertel ik je hier alles over. Maar je kunt ook mijn vlog bekijken, waarin je precies ziet hoe de behandelingen in z’n werk gaan.

Voordat ik besloot om permanente make-up te laten zetten heb ik me goed georiënteerd. Je moet je voorstellen dat je eyeliner en/of wenkbrauwen getatoeëerd worden, dus je wilt dit wel laten doen bij een échte specialist. Zo kwam ik uit bij Mandy van Beausense. Zij is heel ervaren en echt een vakvrouw. Daar komt bij dat ze ook nog eens heel gezellig en lief is, ik heb de behandelingen bij haar ervaren als een feestje.

Hier lees je meer over Mandy en haar praktijk. Check vooral ook even de reviews!

Winnen: permanente make-up voor wenkbrauwen of eyeliner t.w.v. 325-380 euro!

En, ben je overtuigd geraakt van de voordelen van permanente make-up? Dan is deze winactie echt iets voor jou. In samenwerking met Mandy geef ik namelijk aan 1 iemand permanente make-up voor wenkbrauwen of eyeliner cadeau! Als je wint dan:

  1. Kies je of je voor de wenkbrauwen of eyeliner gaat.
  2. Plan je een afspraak in met Mandy in haar praktijk in Landsmeer.
  3. Samen met Mandy bepaal je de vorm en kleur, waarna zij direct aan de slag gaat.
  4. Vervolgens plan je een terugkom afspraak in, voor de na-behandeling. Dit zal zo’n 6 weken later zijn. Op deze foto bijvoorbeeld moet ik nog 1 keertje terug om de wenkbrauwen wat extra aan te laten zetten.

permanente make-up

Deze winactie is verlopen

Hoe kun je winnen

Laat een reactie onder deze blog achter waarom permanente make-up jou ideaal lijkt en geef aan of je voor de wenkies of eyeliner zou gaan. That’s it!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Check voor meer informatie ook nog even de site van Mandy en haar Facebookpagina. Winnaars worden over ongeveer 3 weken bekend gemaakt. Heel veel succes!!