Nou ja… een scheermes waarmee je gewoon heen-en-weer kunt scheren? Gewoonlijk haal je het scheermes van je huid maar met de nieuwe Wilkinson Sword is dat niet meer nodig. Dat willen Mia en ik wel proberen en je leest hier wat wij er van vinden.

In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met het nieuwe scheermes van Wilkinson (de zgn. Intuition f.a.b.) in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Handig, want dat betekent dat je twee keer zo snel klaar bent.

F (orward) A (nd) B (ackwards)

Als je je als vrouw scheert, weet je: van beneden naar boven – stoppen en opnieuw van beneden naar boven … één kant op scheren. Dat is nu verleden tijd. Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit nieuwe scheersysteem voor vrouwen. Het tweerichtingsverkeer scheren kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Door de met water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid. De vloeiende bewegingen in combinatie met het verzorgende effect, zorgen ervoor dat het scheren van je benen, oksels en bikinilijn  een fluitje van een cent is.

scheermes Wilkinson

Nee, geen voor-na foto’s

Mia en ik nemen het scheermes mee op onze vakantie naar Portugal. De zon schijnt er volop dus dat roept om gladde lichaamsdelen. Eerst durven we niet goed, bang voor een geïrriteerde bikinilijn. Ik heb dat zelf namelijk heel erg snel. Maar als we eenmaal de smaak te pakken hebben en voelen hoe glad onze gescheerde huidjes zijn, balen we eigenlijk dat we niet meer haar over hebben 😉 Wat een uitvinding!

Wil jij de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ook proberen?

Twee OHIMP lezers mag ik de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ook laten uitproberen. Lijkt dat je wel iets? Laat dan een leuke reactie onder deze blog achter. Je hoort binnen 3 weken of jij een van de mazzelaars bent.

scheermes Wilkinson