Of je nu dik, dun, kort of lang bent, een A-lijn rok of midi skirt kan altijd. Op Pinterest zie ik ze in alle soorten en maten voorbijkomen, eenvoudig gecombineerd of high-end afgestyled. Het leukste vind ik de simpele looks met de A-lijn rok, gewoon met een wit shirt en gympies. Wat vind jij, hot or not?

Een tijd terug schreef ik over de fashion trend ‘zwarte Vans met sokken’. Je leest het artikeltje hier.

Zwarte VANS met sokken

Meestal zijn dit soort trends alweer snel passé, maar dit keer niet. Zwarte Vans combineren namelijk perfect met een A-lijn rok of midi skirt (dan toch meestal zonder sokken…), kijk maar:

midi skirt with Vans

midi skirt with Vans

a lijn jurk met Vans

a lijn rok met vans

Hoe draag je de A-lijn rok

Op dit moment zit ik middenin de Spaanse Netflix serie Velvet. Niet echt een intellectueel hoogstandje, maar qua fashion is het smullen! Het speelt zich af in een haute couture modehuis in de jaren ’50. De actrices dragen de allermooiste getailleerd A-lijn jurken en -rokken. Ik vind het supervrouwelijk maar persoonlijk draag ik het liever wat simpeler. Het leukst vind ik een midi skirt met een wit t-shirt en gympjes.

Sophie Stone rok

Shop deze midi skirt met 20% korting

Dit is mijn midi rok die ik heb via Sophie Stone. Hij is van het nieuwe Spaanse merk Thinking MU. De rok heeft een print van getekende witte handjes en is gemaakt van heerlijk soepel, geweven, biologisch katoen. Hij kost 59,95 euro maar… extra voordelig verkrijgbaar met de 20% OHIMP kortingscode (overigens geldig op alle items uit de webshop van Sophie Stone).

Meer inspiratie

De A-lijn of midi-rok zie je op de volgende foto’s op verschillende manieren gecombineerd. Welke vind jij het leukst? Ik vind de gele met de knoopjes echt ge-wel-dig!

En, wat vind jij… hot or not, de A lijn rok met gympjes?

A-lijn rok inspiratie