Weber barbecue winnen

Het barbecue seizoen is volop aangebroken dus ik vond het tijd om voor OHIMP dit keer een wel heel toepasselijke winactie uit te werken. Jullie maken deze keer kans op een gloednieuwe Weber BBQ! Om precies te zijn, de Weber Original Kettle 47 cm Zwart. En meedoen is zoals je gewend bent, weer heel makkelijk… 

Ben jij ook zo dol op die heerlijke barbecue momenten? Gezellig met familie en/of vrienden genieten van lekker eten en drinken, de geuren van geroosterd vlees en groente? Dan is deze winactie echt iets voor jou. In samenwerking met Coolblue en Weber mag OHIMP deze keer iemand blij maken met een Weber Original Kettle BBQ. Deze barbecue heeft een doorsnede van 47 cm en biedt dus genoeg ruimte voor etentjes voor 8-10 personen.

Kijk, dit is hem. Nieuw in de doos

weber BBQ

Mijn eigen Weber BBQ heb ik al twee keer aangestoken dit jaar. De eerste keer – om een beetje in te komen – heb ik simpele hamburgers gemaakt en wat vlees/groente spiesjes. De tweede keer maakte ik heerlijke Turkse kipvleugeltjes.

Lees hier mijn Weber recept voor gemarineerde kipvleugeltjes

Weber BBQ recept

Binnenkort volg ik trouwens een Weber kookworkshop. Ik ben benieuwd wat ik dan voor lekkers leer maken, daarvan hou ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Onze Weber gaat dus weer volop gebruikt worden deze zomer. Ik heb al een aantal lekkere recepten verzameld, maar ben altijd op zoek naar meer inspiratie. Daar kun jij me vast bij helpen!

Weber BBQ winnen

Winnen: een gloednieuwe Weber BBQ

Wil jij kans maken op deze Weber Original Kettle 47 cm Zwart? Laat mij dan in een reactie onder deze blog weten wat jouw favoriete barbecue recept is. Als het je lukt, mag het lekker uitgebreid hoor! Wie weet zie je jouw recept dan ook nog eens binnenkort terug op OHIMP. 

De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

Heel veel succes!
Advertisement