Simpele eenpansgerechten

Het is weer zondag en dus is het weer tijd voor een winactie op OHIMP. Dit keer maken 2 lezers kans op het mooie kookboek Simpel! Eenpansrecepten voor iedereen. Doe je mee?

Ik hoef er niet stiekem of geheimzinnig over te doen, ik kan niet zo heel goed koken. In soepjes en smoothies maken ben ik daarentegen de beste, maar koken is gewoon niet zo mijn ding. Ik hou daarentegen wel van gezond eten, maar het liefst gerechtjes die makkelijk te maken zijn of die ik kan bereiden in de slowcooker.

Hier vind je alle slowcookerrecepten op OHIMP

Simpel! Eenpansrecepten voor iedereen

Met mijn nieuwe kookboek kan ik denk ik lekker los gaan in de keuken. Het is een prachtig, dik boek met ruim 300 bladzijdes voor recepten waarvan de schrijver belooft dat het bereiden ervan niet meer dan 30 minuten in beslag neemt.

Ik moet de proef nog op de som nemen en zie een aantal recepten die ik ga uitproberen:

Deze kip met citroen en doperwten lijkt me erg lekker.

simpele eenpansrecepten

Of deze zalm met rode biet en munt.

simpele eenpansrecepten

Dit vegetarische gerecht met rijst en groenten.

simpele eenpansrecepten

En een crumble, die gaat er eigenlijk altijd wel in.

recept uit kookboek Simpel

Winnen: 2x het boek Simpel! Eenpansrecepten voor iedereen

Heb je ook al trek gekregen van deze lekkere recepten? Ik garandeer je, het hele boek staat er vol mee! OHIMP mag 2 exemplaren weggeven en meedoen is heel makkelijk. Welk van deze 4 bovenstaande recepten lijkt jou het lekkerst? Laat het weten in een reactie onder deze blog en… wie weet!

De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

En wil je niet wachten, het boek is hier te koop op Bol.com.

Simpel! Eenpansrecepten voor iedereen