Ben jij vaak je telefoon, portemonnee of sleutels kwijt? Dan heb ik de oplossing voor je gevonden: een Tile! Dit ieniemienie bluetooth trackertje hang je aan je sleutelbos of stop je in je portemonnee. Via de app op je telefoon spoor je vervolgens met gemak je verloren spullen weer op. OHIMP mag 2x een Tile Mate Bluetooth tracker weggeven! Doe je mee?

Daar sta ik dan, op de parkeerplaats bij m’n werk. Het is een lange dag geweest en ik wil naar huis, maar waar zijn mijn autosleutels?! Ik rommel in mijn overvolle handtas maar kan ze echt niet vinden. Zou ik ze op mijn bureau hebben laten liggen? Mijn iPhone, daar ben ik mee vergroeid, dus die zal ik niet zo snel kwijtraken. Ik open de Tile app en klik op “Find my keys”. En ja hoor, ik hoor een deuntje afspelen ergens in een verstopt vakje in mijn tas. Daar zijn mijn sleutels!

Telefoon, portemonnee of sleutels kwijt? Vind ze terug met je Tile

Wat een handig dingetje is de Tile toch. Portemonnee of sleutels kwijt, je vindt ze in no-time terug met de Tile. Maar hij werkt ook andersom, waardoor je jouw telefoon snel kunt terugvinden. “Huh, waar heb ik mijn telefoon nu toch weer neergelegd?!” Het klinkt je vast wel bekend in de oren? Klik 2x op jouw Tile en de Tile app op je telefoon speelt een deuntje af.

sleutels kwijt

Winnen: 2x een Tile Mate Bluetooth tracker

Ben jij ook vaak je telefoon, portemonnee of sleutels kwijt of ken je iemand voor wie een Tile een echte uitkomst zou zijn? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor wie je een Tile wilt winnen en waarom. Ik ben erg benieuwd naar de verhalen 🙂

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Veel succes!