Op Pinterest zie ik weer zo’n leuke trend voorbijkomen, die van de sjaaltjes in je haar. En dan niet als een haarband of zoals Roodkapje ze draagt, maar gedraaid of geknoopt in je vlecht, knot of staart. Superleuk, supervrolijk en supermakkelijk toe te passen. Ik heb een hoop inspiratie voor je op een rijtje gezet, kijk maar…

De sjaaltjes in je haar maken je look net even wat gezelliger. En dat niet alleen, als je vlecht bijvoorbeeld niet al te dik is, kun je hem door er heel eenvoudig een sjaaltje doorheen te vlechten, ook wat dikker maken:

Sjaaltjes in je vlecht:

sjaaltjes in je haar - vlecht

Knot variaties met sjaaltjes:

sjaaltjes in je haar - knot

Sjaaltjes in je haar – paardenstaart variaties

sjaaltjes in je haar - staart

Een sjaaltje als accessoire alleen voor als je lang haar hebt?

Je hoeft echt niet perse lang haar te hebben om een sjaaltje als accessoire te dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze manieren om een sjaaltje te stylen:

Hot deze zomer: met sjaaltjes

Leuke sjaaltjes voor in je haar kom ik in de stad tegen bij de accessoires in de Zara, Bershka en andere (mode)warenhuizen. Online vind ik het lastig zoeken, maar tussen de sjaals op Wehkamp zie ik ook een aantal hele leuke.

En, is deze trend ook iets voor jou?