Ken je dat, zo’n muur die je maar niet goed ‘aangekleed’ krijgt. Bij mij (Ilja) thuis is het de muur boven de schouw. Hij heeft een vrolijk kleurtje, wordt gesierd door mijn zelfgemaakte lampje en kaarsenhouder, maar is toch nog wat kaal. Gelukkig weet ik via Bonnie DE plek om leuke accessoires te scoren: de online webshop van Deens. De oplossing voor mijn kale wand is snel gevonden: magneetbord Marie. Ideaal voor iemand als ik, met een hang naar nostalgie, oude foto’s en leuke kaarten. Kan jouw huis ook wel zo’n magneetbord gebruiken? Dat is mooi, want OHIMP mag er 2 weggeven!

Minimalistisch magneetbord

Omdat mijn muurtje al behoorlijk aanwezig is qua kleur, kies ik voor een offwhite magneetbord. Kijk, zelfs leeg ziet het er al meteen een stuk beter uit! Voordat ik ga versieren, vind ik genoeg inspiratie op de website van Deens. Wat een leuke voorbeelden. En wat een verrassing dat je met heel weinig juist een mooi bord kan maken. Minimalistisch, dat wordt nog lastig. Ik ben normaal gesproken meer van veel en uitbundig. 

3x anders: zwart, nostalgie en kerst

Ik begin met een bord vol zwart. Dat lijkt me een mooi contrast met de witte ondergrond. Niet teveel, keuzes maken. Lastig hoor. Wel grappig om te zien wat er allemaal kan op zo’n bord. Zo ben ik erg tevreden over de toevoeging van mijn lange zwarte ketting. Normaal om mijn nek, nu aan de wand. Daarna een bord met mijn dochter Kiki in de hoofdrol. Haar geboortekaartje, een gehaakte slinger en haar lagere schoolfoto’s. Smelten toch. En tenslotte, omdat het bijna die tijd van het jaar is: een kerstbord. Bij de Action vind ik superleuke kerstlampjes. Kleine flesjes met nepsneeuw en een kerstboom, afgesloten met een dop van kruk. Wat kerstkaartjes en klaar. Zo kun je je wand iedere keer weer een totaal andere look geven. Zo leuk! 

Winnen: 2x een magneetbord van Deens in kleur naar keuze

Wil jij ook aan de slag met het magneetbord Marie? Dat kan! OHIMP mag er 2 weggeven, de kleur mag je zelf uitkiezen. Meedoen is supersimpel, laat in een reactie hieronder weten welke kleur jij zou kiezen en waarmee jij jouw magneetbord zou versieren.

De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

Kun je niet wachten? Bij Deens kun je het magneetbord Marie in allerlei kleuren bestellen voor 49,95.