Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de designstukken van het woonlabel Vitra? Denk aan stoelen, banken, tafels en allerlei accessoires van designers als Jean Prouvé, Charles & Ray Eames en Hella Jongerius. Dan heb ik een GIGA sale tip voor je, want het is binnenkort factory sale bij Vitra!

Laatst bracht ik een bezoek aan design meubelfabrikant Vitra, omdat ik me aan het oriënteren ben op nieuwe eetkamerstoelen. Ik val als een blok voor de items van ontwerper Jean Prouvé. De vorm van de poten, het materiaal, de mogelijkheden om je stoel qua kleur zelf samen te stellen, prachtig!  Maar om nu in een keer meerdere stoelen aan te schaffen, dat gaat mijn budget net wat te boven. Bovendien, het is binnenkort factory sale bij Vitra, dat betekent op veel, heel veel producten, enorme kortingen!

Sowieso geen straf om Vitra te bezoeken

Vitra is gevestigd in een oude kruitfabriek in Oudekerk aan de Amstel. Niet alleen de omgeving is prachtig, ook de showroom is een feestje om te bezoeken.

Ik zie heel veel leuke bijzettafeltjes. Zouden deze ook onderdeel zijn van de Vitra sale? Ik vrees dat het lastig kiezen wordt dan…

Prachtige banken.

Alle meubelstukken en accessoires zijn in huiskamersetting geplaatst en geloof me, in veel gevallen wil je er niet meer weg.

Ottoman lounge chair Vitra

Op de eerste verdieping staan alle eetkamerstoelen mooi uitgestald onder het “plofdak”. Dit dak is in de tijd dat het pand nog dienst deed als kruitfabriek, zo ontworpen dat mocht er een ontploffing plaatsvinden, het naar buiten klapt. Dat is gelukkig nooit gebeurd, en nu doet het dienst als indrukwekkend decor van al deze mooie designstoelen.

Vitra stoelen

Vitra Factory Sale 15-12-2018

Op zaterdag 15 december 2018 krijg je de kans om originele Vitra stukken aan te kopen tegen sterk gereduceerde prijzen. Klassiekers en nieuwe items van Vitra zijn te koop in hun showroom in Ouderkerk aan de Amstel van 09.00 tot 13.00 uur. De aangeboden items komen o.a. uit de showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots. Ik heb begrepen dat heel veel van de items die nu in de showroom staan (en die je dus op deze foto’s ziet), ook in de sale gaan!

De Voorwaarden

* Wie het eerst komt, heeft de eerste keuze.
* Betaling alleen met pin mogelijk (géén creditcards en cash).
* Vervoer tegen betaling mogelijk (alleen pin).
* Het product dat je wilt aanschaffen dien je gelijk af te rekenen en mee te nemen.
* Je kunt producten niet reserveren of apart laten zetten.
* De producten vallen niet onder garantiebepalingen en kunnen niet worden omgeruild.
* Producten worden aangekocht in de staat waarin ze zich bevinden (met eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken).

Waar

Showroom Vitra (Nederland)
De Oude Molen 2
1184 VW Ouderkerk a/d Amstel
(navigatie Amstelveen)
Kijk voor de collectie vooral ook even op de website van Vitra.

(Voor o.a. deze stoel ga ik om 8.00 uur op de stoep bij Vitra liggen de 15e ;-))

factory sale vita