Veel vrouwen kopen lingerie omdat ze het mooi vinden en omdat ze zich er vrouwelijk in voelen. Wat ik het belangrijkste aan ondergoed vind is dat het me niet in de weg zit, dat ik als het ware niet voel dat ik het draag. De lingerie van Pavone is gemaakt van bamboe, waardoor het extra zacht aanvoelt. Dus dat zit wel snor qua comfort. Maar dit ondergoed biedt nog meer voordelen!

Wij vrouwen kennen ongemakken, daar down under. Dat kunnen de maandelijkse perikelen zijn of de problemen die ontstaan na zwangerschap of gewoon in de loop der jaren. Ik hoef er niet over in detail te treden, we weten allemaal waar ik het over heb. De lingerie van Pavone is voorzien van een geïntegreerd, absorberend en ademend gedeelte. En dat kan voor al die gemakken een perfecte oplossing zijn. Pavone ondergoed doorbreekt de taboe en zorgt ervoor dat elke vrouw zich zelfverzekerd voelt. Trouwens, er is ook een lijn voor mannen, maar die laat ik verder buiten beschouwing.

Review Pavone lingerie

Een tijdje terug kreeg ik mijn Pavone pakketje thuisgestuurd met daarin een aantal verschillende modellen slips: de maxi, midi, taille en string. Voor iemand die niet graag merkt dat ze ondergoed draagt, luistert dit best nauw. Daarom draag ik sowieso een maatje groter. Mijn maat is S, voor ondergoed draag ik M.

Pavone string

Draagcomfort van het ondergoed

Gewoonlijk draag ik niet graag een string. Ik weet, onder bepaalde kleding staat het echt mooier als je geen lijnen ziet maar het is gewoon niet helemaal mijn ding. Uiteraard heb ik de string van Pavone geprobeerd. Ook deze string zal ik niet de hele dag door willen dragen. Maar ik moet wel echt toegeven, dat het geïntegreerde kruisje het draagcomfort aanzienlijk verbetert. En de looks!! Wat een plaatje he?

De midi-lijn van Pavone heeft een aantal modellen, waaronder de Sofia en Aurora. Dit zijn mijn favorieten, vooral de Aurora vind ik echt fantastisch. De slip blijft bij de billen zitten wij hij moet blijven zitten en de stukjes kant van bamboestof voelen lekker zacht aan. In dit broekje voel ik me comfortabel, zelfverzekerd én vrouwelijk. Deze heb ik dan ook gelijk dubbel besteld.

En qua tops?

Pavone heeft geen BH’s in de collectie, wel hemdjes. Ook deze zijn van bamboe gemaakt en voelen superzacht aan. Ik draag sowieso graag en vaak een hemdje onder mijn kleding. En dan ook weer het liefst eentje die ik niet voel zitten. Ik kan je verklappen, ik heb een nieuwe favoriet te pakken! Daaronder draag ik de zero-feel tops van Sloggi. Tja die zijn wat minder sexy, maar doen wel wat ze beloven: zero feel.

Tot slot over de lingerie van Pavone

Oprichtster Janneke heeft vanuit eigen ervaringen een prachtige en praktische collectie lingerie ontwikkeld. Hier worden heel veel vrouwen (en mannen) blij van. De reviews die ik lees liegen er niet om! Ook ik ben erg blij dat ik kennis heb mogen maken met Pavone. Het ondergoed is een hele goede aanvulling op mijn andere favoriete merken, die er heel, heel wat minder mooi uitzien 😉