Winnen: Tivoli radio met bluetooth

Tivoli PAL radioOver lovebrands gesproken… Tivoli Audio! Wat een prachtige apparatuur hebben zij toch en ook nog eens met fantastisch geluid. Ben jij ook fan van Tivoli Audio? OHIMP mag 1x een gloednieuwe Tivoli radio met Bluetooth weggeven (de zgn. PAL + BT).

Of ik nou aan het rijden ben, kook, schoonmaak, blog of relax bij ons strandhuisje… met een muziekje erbij wordt het allemaal zoveel gezelliger. De laatste tijd luister ik veel naar de radio. Maar ik wissel het ook af met verschillende afspeellijsten op Spotify. Ik hou eigenlijk wel van alle muzieksoorten: pop, rock, singer-songwriter maar ook klassiek.

Muziek streamen naar de Tivoli radio PAL + BT

Met mijn nieuwe Tivoli radio PAL + BT kan ik alle kanten op. Ik kan naar FM radio luisteren, naar digitale radio maar ik kan ook heel eenvoudig muziek vanaf mijn iPhone naar de Tivoli streamen. En dan de looks van deze Tivoli radio, is het geen plaatje?!

tivoli radio met bluetooth

Portable en weerbestendig

Van de zomer heb ik al veel plezier aan mijn Tivoli radio beleefd, bij ons strandhuisje. Hij heeft een batterij die eenmaal opgeladen urenlang meegaat. En die prachtige behuizing is weerbestendig en kan dus prima tegen een spatje regen. Ik heb gekozen voor een rode kleur, maar hij is ook verkrijgbaar in blauw, zwart en wit.

Hier op de site van Tivoli Audio lees je alle specificaties van de PAL + BT. Zo kun je hem ook als wekker gebruiken en heeft hij een stereo hoofdtelefoon-uitgang.

Tivoli bluetooth radio

Deze winactie is geëindigd

Winnen: een Tivoli radio PAL + BT

Van Tivoli Audio mag ik een van de OHIMP lezers blij maken met zo een prachtige Tivoli radio t.w.v. 279 euro! Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten in welke kleur je de radio zou willen winnen en wat jouw favoriete radiozender is en… wie weet!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

Tivoli radio rood
221 thoughts on “Winnen: Tivoli radio met bluetooth

 1. Anna

  Coole winactie!! Ik luister heel veel naar de radio , overal eigenlijk.. in de auto wissel ik constant de zenders totdat ik een liedje heb wat ik leuk vind en mee kan zingen haha.. thuis luister ik heel graag naar Q-Music Belgie en radio 538
  Ik zou graag de kleur zwart willen winnen…

  Facebook: An Na

  Reply
  1. Nanda

   Via een tablet luister ik naar Radio Simone en Radio 10 gold. Graag zwart , is een goede combinatie met de rest van onze woonkamer.

   Reply
 2. Ca So

  Een rode graag lekker opvallend. Ik luister graag naar 100% NL en 538. Ja ik ben wat uiteenlopend in mijn muziek 🙂

  Reply
 3. Marjan Polet

  Ik luister graag radio nl en radio noord. Ik zou een mooie zwarte wel heel gaaf vinden..ook handig om mee te nemen naar mijn werk

  Reply
 4. Yvonne

  Superradio
  De radiozender die ik luister wisselen nogal. De ene keer luister ik lekker skyradio en de andere keer heel de dag slam.
  Mocht ik em winnen dan zou ik voor een witte gaan

  Reply
 5. Rilana van oostenbrugge

  Wat een gave actie. Ik zou graag de witte versie willen winnen, zodat ik in mijn tuinserre heerlijk kan meezingen op de nummers die mijn favoriete zender Skyradio draait. Dat zou echt super zijn. Dus heel hard duimen maar. Matuurlijk ook gedeeld op facebook.

  Reply
 6. Manouk kroon

  Oeh wat een leuke actie, de high gloss white/white zou heel erg prettig zijn in mijn nieuwe huisje….lekker mee zingen tijdens het klussen en daarna het schoonmaken!!

  Reply
 7. Alie

  Wat een mooie actie. Ik luister graag naar opwekkingsliederen via sportify of naar groot nieuws radio. Helaas kan ik groot nieuws radio veelal alleen via de tv of pc luisteren. Met deze Tivoli radio kan ik ook naar mijn favoriete zender luisteren als ik boven wil gaan opruimen of schoonmaken want in dit handige formaat kan ik hem heel makkelijk meenemen. Verder luister ik ook graag Nederlandstalige muziek. Mocht ik hem winnen dan zou ik hem graag in het rood willen.

  Reply
 8. Chantal

  Ohw wauw wat een leuke actie….
  Doe graag mee. Zou dan voor de zwarte gaan en hem overal in huis meenemen. Luister graag naar 3fm.

  Reply
 9. Joyce

  Een rooie zou geweldig staan in m’n keukentje.En t eerste wat ik doe is smorgens m’n radio aan zetten en dan staat ie op 538 dus ik sta op met Edwin en z’n vrienden dan ga ik werken daar kom ik terecht bij Radio 2 en op weg naar huis staat ie op 538 en luister ik naar trending tracks.

  Reply
 10. Grete Karina

  Wat een prachtige en ideale Tivoli radio, ik loot heel graag mee!
  De kleur wit vind ik het mooist.
  En het liefst luister ik op de radio naar Skyradio.
  Nu maar duimen…..
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

  Reply
 11. Maura

  Verhuizen naar een mega groot huis…overal muziek kunnen horen…dan zou dit natuurlijk wel heel handig zijn! En fancy staan!!!
  Een witte lijkt me wel chique de friemel!

  Reply
 12. Madelon

  Een witte winnen lijkt me super!
  Radio 2 luister ik veel in de auto maar thuis ook veel spotify lekker je eigen playlist samenstellen!

  Reply
 13. Maura

  Verhuizen naar een mega groot huis…overal muziek kunnen luisteren…dan zou dit wel heel handig zijn. En fancy staan!!! 538, Q, uit een witte lijkt me dat chique de friemel!

  Reply
 14. Z. Kumru

  Super leuk dit. Ik doe mee voor mijn zoontje; hij wilt zo graag een radio in zijn kamer. Ik doe mee voor de kleur blauw, maar eigenlijk vindt hij alles best . En ik luister graag naar 538, 3 fm en funx

  Reply
 15. Sofie

  Ik ben en word steeds meer, een fan van StuBru. Heerlijke zender, bathroom- en autovriend!
  De Tivoli zelf verkies ik in’t wit. Wat’m vlekkeloos passend maakt in de badkamer en aan zee. #kannietwachten

  Reply
 16. Sandra

  Jaaa, dat komt goed uit 😉 Tijdens onze vakantie enkele weken geleden kwamen wij erachter dat de oplader van de telefoon stoort op onze autoradio in ons busje. We zijn wat weekjes geleden naar Split gereden en de héle weg alleen maar ruis. Terwijl het juist zo leuk is dat wanneer je landen doorkruist in elk land hun eigen muziek op de radio te beluisteren is. Pas op de terugweg kwamen we erachter dat je de sigaretten aansteker niet kunt gebruiken tijdens radio luisteren. Het is dus of navigeren zonder telefoon en in elk land vrolijke muziekjes òf geen vrolijke muziekjes en wel navigeren. Dus deze radio is zoooo welkom 😉

  Reply
 17. Mirjam de Bruin

  Omdat ik hier in de buurt Studio Brussel niet goed kan ontvangen en ik hier graag naar luister zou de Tivoli radio een super uitkomst zijn! Heel graag een zwarte.

  Reply
 18. Diana Dubbink - Barends

  Top apparaatje, ik zou voor de blauwe gaan en mijn favo zender is radio 10 gold…. Voor de heerlijke meezing liedjes ! En dat dan uit zo n mooi kastje…. Klinkt als muziek in m n oren 🙂

  Reply
 19. Ingrid Olijslagers

  Fijn voor mezelf maar ook mijn zoontje zodat hij naar de spotifylijst van hem op mijn telefoon kan luisteren. Ik zou hem het liefst in blauw winnen.

  Reply
 20. Angela Sap

  Wat een leuke actie, want alles wat met muziek te maken heeft ben ik dol op. Ik luister altijd en overal naar muziek. Kan gewoon niet zonder. Meestal luister ik naar Radio Veronica. De hele dag door heerlijk rockmuziek, mijn favoriet. Maar Radio 2 vind ik ook erg leuk. Leuke dj’s en ook goede muziek. In de auto wissel ik vaak tussen deze zenders.

  Als ik niet op werk ben of in de auto luister ik ook vaak naar mijn afspeellijsten op Spotify. Genoeg afwisseling dus. Deze gave Tivoli Radio kan dat allemaal in 1. Daarom een radio die echt helemaal bij mij past. Ik kies ook voor de rode. Doet me wat vintage aan en dat vind ik super goed bij deze radio passen.

  Reply
 21. Fleur

  Vooral Sky Radio, heerlijke lovesongs, klassiekers, singer songwriters en bijna non-stop muziek…wat wil je nog meer. Zwart of wit was mijn gedachte maar nu ik de website even bekeken heb, kies ik toch voor zwart (met veel wit ;)) want die springt er mooi uit! ✨

  Reply
 22. Rian de Gelder

  Ik luister graag naar “gouwe ouwe” popklassiekers op Radio 10 en Veronica, die ik dan lekker mee kan brullen (in de auto) of mee kan neurieen (op het werk). Met zo’n mooie Tivoli radio in de kleur high gloss blue geniet ik vast nog meer van mijn favoriete meezingers!

  Reply
 23. Lisette Kleiweg

  Prachtig rood, mijn favoriete kleur en ik luister graag naar Arrow Classic Rock ☺️.
  Ik volg en like je al overal.

  Reply
 24. Monica Verschoor

  Radio 538 is toch wel mijn favoriet, maar ’s ochtends kan ik ook erg vrolijk worden van Lars Boele op 100 % NL. In mijn serre heb ik nog geen radio, zo’n mooie rode zou echt fantastisch zijn!

  Reply
 25. Marcha

  Mijn favoriete radiozender is Slam! Zodra ik de radio aanzet ben ik meteen lekker wakker en aan voor de dag
  Een zwart radiootje lijkt me wel wat.

  Reply
 26. Marieke

  Wat een ontzettend gave winactie!!! Tussen 9.00 en 10.00 uur luister ik standaard naar Qmusic, heerlijk meebrullen met het foute uur. Daarna kan ik nog weleens wisselen naar Radio Veronica….van de zwarte Tivoli radio zou ik heel blij worden en mijn zoon ook… die kan hem S’avonds naast zijn bed zetten en met de radio aan in slaap vallen.

  Reply
 27. Paula Parmentier

  Yeeeeee. Hoe krijg je het toch voorelkaar, de ene naar de andere gave actie. Deze is echt super. Ik luister graag naar radio 10 en sky maar radio NH staat ook regelmatig op. Ik zou gaan voor De zwarte.

  Reply
 28. Ronald van der Aart

  Hi Bonnie, erg leuke actie en idd leuke radio. De witte uitvoering staat mooi bij mij. Zou afwisselend Sublime FM en Spotify luisteren. En op zondagochtend wakker worden met klassiek op NPO4. Groet, Ronald

  Reply
 29. Queenie Schut

  Maak heel graag. Zodat ik straks mijn eigen draagbare radio overal mee naar toe kan nemen. Als ik buiten in de tuin of moestuin aan het werk ben. Ook leuk om muziek te kunnen luisteren in de garage bij het opruimen ervan. Maakt het opruimen toch een stuk leuker met muziek. Of gewoon lekker in huis tijdens het douchen, werkkamer en ga zo maar door.

  Reply
 30. Jeroen geijsberts

  De witte zou prachtig op de piano staan, dus die heeft mijn voorkeur. But frankly, any color is fine, het gaat mij om de geluidskwaliteit en dat zit wel snor bij Tivoli. Ik luister graag naar klassiek op Classic Fm

  Reply
 31. Maxime Leenders

  Waaaaauwie! Wat een flitsende mooierd (met helaas een heftig prijskaartje…). Ik luister nu toevallig naar de heerlijke Spotify afspeellijst ‘Easy 80s’ op mijn telefoon, wat echt een aanrader is! Bovendien doen de afspeellijsten ‘All Out 60s’ en ‘All Out 70s’ het ook altijd erg goed – net als Radio10 die ook platen uit deze jaren draait (tip: zet de nummertjes net iets harder tijdens het schoonmaken, dan lijkt dat boenen toch iets minder erg).

  Natuurlijk gaan we voor zo’n kek rood exemplaar!

  Reply
 32. H.Hofstede

  Ik zou gaan voor de kleur high gloss blue zodat ik regelmatig terug kan denken aan de zee.
  In de ochtend luister ik graag naar radio 2 of naar arrow classic rock.

  Reply
 33. kempenaers

  ziet er een leuke radio uit heb daar nog een perfect plaatsje voor, doe graag mee voor de rode en Qmusic is mijn favoriete zender

  Reply
 34. Debbie Santos

  Ik vind de zwarte het mooist. Ik sta vaak met een kraampje op bierevenementen met ons eigen bier, zou leuk zijn om deze radio mee te nemen! Ik luister vaak naar FunX, mijn man houdt meer van Rock muziek.

  Reply
 35. Lenneke

  Cool! Ik zou de radio graag in het wit willen winnen! Ik luister vaak in de auto naar skyradio, maar thuis vind ik qmusic dan weer prettiger haha!

  Reply
 36. Yonina

  Wij luisteren hier in huis altijd naar skyradio. Ook vaak via zo’n speaker naar de deezer playlist. Zo’n gave tivoli radio in de kleur blauw of zwart zou hier gaaf staan en goed van pas komen

  Reply
 37. Nathalie

  Wauw wat een mooie prijs! Ik kan niet zonder muziek en radio en mijn oude doet het niet goed meer. Ik zou heel graag zo’n mooie Tivoli radio willen winnen. Het liefst een witte of een zwarte maar eigenlijk maakt de kleur niet veel uit.

  Reply
 38. Alinda

  Deze radio mag gezien worden, dus laat hem maar de aandacht trekken in t rood 🙂 Ik zou er lekker mee naar 3FM luisteren en m heel vaak gebruiken om er muziek mee te streamen. Ik wordt ook graag wakker met muziek, dus daar zou ik m dan ook nog voor gebruiken 😀

  Reply
 39. Alinda

  Deze radio mag gezien worden, dus laat hem maar de aandacht trekken in t rood 🙂 Ik zou er lekker mee naar 3FM luisteren en m heel vaak gebruiken om er muziek mee te streamen. Ik wordt ook graag wakker met muziek, dus daar zou ik m dan ook nog voor gebruiken 😀

  Reply
 40. Natasja Emmen

  Ik hou van Q music en op zijn tijd lekker meebrullen met RadioNL. Ik ga voor een mooie zwarte, fingers crossed.

  Reply
 41. Wilma Post

  Ik heb verschillende radiozenders als voorkeur , net hoe mijn bui is 😉 Maar er zijn er ook een paar die niet meer gewoon te beluisteren zijn via de gewone zenders ,dus dan is deze radio ideaal 🙂
  En mij voorkeur gaat uit naar de blauwe !

  Reply
 42. chucky1012

  Wauw…
  De zwarte is schitterend want hier werkt de stereo installatie niet.
  Ik doe heel graag mee met deze GRANDIOSE actie 😉
  Om naar 100%nl te kunnen luisteren….

  Xoxo

  Reply
 43. Tamara de Jongh

  Oooh, wat zou ik deze graag voor mijn man willen winnen en niet alleen zodat hij kan luisteren naar zijn favoriete muziek maar ook voor de wekker functie. De wekker loopt vaak af om vier uur smorgens voor vertrek naar zijn werk( hij is een zelfstandig chauffeur) En sinds kort kan hij niet meer luisteren naar arrow Classic Rock via dab+ op zijn radio wat balen is. Ook luistert hij graag naar 538 en dat kan allebei via Bluetooth maar dat heeft zijn radio dan weer niet. Dus winnen is niet alleen voor mij een glimlach maar zeker bij hem.

  Reply
 44. pien

  Wat een leukerd en wat handig lijkt mij dit!! overal neer te zetten zonder snoerengedoe!
  ik zou graag een witte willen winnen.

  Reply
 45. erika panjer

  Wauwww dat zou fantastisch zijn om deze radio in het zwart te winnen zodat ik ook in de douche naar mijn favoriete zender radio continu te luisteren

  Reply
 46. marc de raden

  heel graag een zwart exemplaar. ik luister zelf graag naar studio brussel, daar dit nogal 80’s wave/ indie classics georienteerd is of naar bbc 6 – iggy confidential (gepresenteerd door iggy pop).

  Reply
 47. Moniek

  Ik luister meestal QMusic, maar heel soms ook een uurtje klassiek. In de auto hebben we digitale radio, wat ik zou handig vind, is het snel zenders vinden, gewoon, in een lijstje!!!
  Ik zou graag de zwarte winnen (alhoewel rood ook erg fancy is..)

  Reply
 48. Phil Tuths

  I love my PAL.. but alas, at age 20(?), it’s showing its age. It has traveled around the world and now would like to stay at home. A new PAL with Bluetooth would make a fine replacement! Basic Black is never out of style. Close to home I listen the WBUR in Boston.
  When traveling I listen to whatever station is playing Jazz or Blues!

  Reply
 49. Bets

  Geweldig wat een super leuke gezellige actie is dit. Ik luister graag naar Sky Radio, 538 en naar Omroep Brabant. Ik zou de radio graag in het zwart winnen.

  Reply
 50. Lin vd W

  Wat is deze Tivoli radio gaaf zeg! Als ik de gelukkige winnaar word, wil ik de radio graag in het wit. Ik luister graag naar Radio 538, Qmusic en Sky Radio.

  Reply
 51. Marloes W.

  Wauw, wat een gave radio! De zwarte zou mooi in ons huis staan! Hij zal dan voornamelijk op Radio2 komen te staan!

  Reply
 52. Sylvia

  Leuke actie! Heerlijk voor in mijn slaapkamer, daar mis ik nog een radio.
  Ik luister meestal naar 3 fm. Mijn bed is rood duimen rode zou er leuk bijstaan!

  Reply
 53. Kelly Aarts

  Ik vind de zwarte echt het mooist! Ik doe speciaal voor deze prijs mee voor mijn kinderen, hun lievelingszender is Eftelingradio, en die is niet te ontvangen via de gewone radio. Dit zou dus geweldig zijn!

  Reply
 54. Femke

  Ik vind rood een mooie kleur voor mijn dochter. Onze ‘flip’ (speaker) heb ik eergisteren kapot laten vallen…. de dag ervoor voor het eerst via gsm + bluetooth naar radio 1 (fijne zender!) geluisterd en dat beviel heel erg goed. Die pret was dus snel voorbij. Maar als ik win, dan mag de radio bij mijn dochter op haar kamer.

  Reply
 55. J

  Kleur maakt mij niet uit eerlijk gezegd, vind ze allemaal mooi. Muziek luister is graag naar 538 en dan vooral s morgens edwin evers, heerlijk positief de ochtend beginnen! Ik luister ook vaak spotify, met zo n radio is het geluid vast n stuk beter dan via mijn ipad. Bruno mars lekker aan en dansen maar. Zo gaan zelfs de vervelendste klusjes in huis sneller.

  Reply
 56. Astrid Eerhard

  Wat een gave actie. Hoewel de kleurtjes erg mooi zijn, ga ik toch voor een zwarte! Mijn favoriete radiozenders zijn toch wel Sky radio, radio 538 en 100%NL. Heel uiteenlopend qua muziek, maar oh zo relaxt om te luisteren!

  Reply
 57. Gerda

  Heerlijk om muziek te horen! Zoveel zenders tegenwoordig, dus de keus is heel groot en daarom wisselen we nogal eens af met muziekzenders. Sterrennl, Sky radio, QMusic, 100%NL, Radio 10, dus echt van alles vind ik leuk, nederlandse liedjes, gouwe ouwes, reggae, gospels, R&B, levensliedjes, smartlappen en zo kan ik wel even doorgaan..non stop muziek..want daar word ik vrolijk van! Ik hou eigenlijk wel van alle muzieksoorten.
  Vrolijk word ik ook van deze prachtige Tivoli radio en dat in mijn lievelingskleur de mooie vrolijke kleur rood! Ik zal nog vrolijker worden als ik deze prachtige Tivoli radio met Bluetooth zou winnen! Nu moet ik ook weer gelijk denken aan een liedje…ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk..:)

  Reply
 58. Charlotte

  Dat is natuurlijk Sky Radio! Deze steelt hier in huis de show!! Altijd vrolijk en positief. Genieten voor mij en mijn lief. Graag maak ik kans op een zwart exemplaar. Dan is het nog plezieriger luisteren echt waar. Nu mijn vingers kruisen en hopen op geluk. Dan is mijn euforie Sky High & kan elke dag niet meer stuk 😀

  Reply
 59. Simone Sprangberg

  High Gloss White vind ik het mooist, wit past altijd ….
  Ik vind het altijd heerlijk om Amerikaanse zenders te beluisteren …. lekkere Classic Rock of Country …. zo anders die radio daar in de USA en zoveel keuze uit zenders!

  Reply
 60. Ine Josten

  Maakt me niet uit welke kleur, als hij maar voor mij goede muziek speelt. Maar het belangrijkste is de keuze van zoveel zenders.

  Reply
 61. Imar Bouwman

  Ik ben al een gelukkig man dankzij mijn mooie gezin,maar wat zou ik ons graag nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige witte Tivoli om keihard te luisteren naar Efteling Radio.
  Duimen maar.., want het hele gezin is er nu al ondersteboven van!!!

  Reply
 62. Lies

  Wauw wat een mooi apparaatje zeg!! Ik vind hem geloof ik in het rood het mooiste, maar de keuze is lastig ;-).
  Ik luister graag naar 3FM en naar Arrow classic rock :-).

  Reply
 63. Nicole Elisabeth

  Wat een gave winactie!! Ik zou voor de witte gaan. Heel stijlvol en zou super staan in mijn huisje 🙂 Ik luister veel 3fm, en ben ook weer wat nieuwe artiesten aan het ontdekken via Spotify

  Reply
 64. Marjanne van den Blink

  De kleur maakt me niet uit, maar wèl het feit dat ik straks overal Radio5 kan beluisteren, met Spotify kan spelen …….. zodat ik de hele dat kan genieten van MIJN muziek !!!

  Reply
 65. cindy pater

  Wauw het geluid van Tivoli producten is zo geweldig. Helaas buiten mijn budget dus daarom doe ik heel graag mee zodat ik de muziek van Radio Veronica daarop kan beluisteren

  Reply
 66. Maikel Frijters

  Ik vind ‘m het mooiste in het blauw/wit. Mijn favoriete zender is BNR, maar voor muziek luister ik graag naar Sky Radio.

  Reply
 67. Frans Jurriens

  Kleur, alle 4 top! Ik hou van verassingen 🙂

  Q-music staat sowieso altijd aan. Hier het meeste variatie aan geluid. Altijd top gezien mijn muziek smaak zeer divers is 🙂

  Reply
 68. Simone Oelschlaeger

  Ik luister eigenlijk de hele dag radio. Skyradio, radio 10 en Veronica. Maar met deze kan ik ook mijn favorite duitse zenders luisteren! Hoe leuk!!! Heel graag in het wit!

  Reply
 69. Petra Blom

  De rode ziet er wel hel mooi uit, daar zou ik voor kiezen. Thuis luister ik vaak naar Q music, heerlijk tijdens het koken meezingen!

  Reply
 70. Ipie Oudshoorn

  Wauwie! Wat een gave radio! Graag maak ik kans op de witte variant, zodat ik heerlijk overal in huis kan genieten van de heerlijke muziek van Sublime FM

  Reply
 71. Julie van der Heijden

  Die kleur rood is toch ook wel heel mooi hoor.

  Ik luister het liefst de hele dag naar Sky Radio. Veel muziek en weinig geklets.

  Reply
 72. maria simons

  wow, fantastische prijs!! Ik ga voor de zwarte, hopelijk kan ik dan binnenkort ook onder de veranda radio2 luisteren.

  Reply
 73. RoosPannevis

  Hele gave radio!! Ik luister meestal naar 538, afentoe switch ik nog wel even naar Qmusic of Wildfm. Ik zou voor een witte radio kiezen!
  Groetjes Roos

  Reply
 74. Geertje Zand

  Ik vind de zwarte prachtig !

  Ik luister naar radio 1, 2 en slamfm.
  Van goed praatprogramma tot lekker dansen.

  Reply
 75. Linda Raaijmakers

  Mijn favoriete zender van dit moment is echt radio 538 maar ik kan soms ook genieten van de songs van eigen bodem op 100% NL als ik gezellig wat kaarten aan het maken ben. De blauwe zou hier prachtig staan op mijn bureau 😀

  Reply
 76. Maria

  Opeens zie ik ze overal maar dit design vind ik het mooist! Ik geniet graag overal van muziek en dan met een goede geluidskwaliteit dus deze wil ik wel in het blauw. Ik luister het meest naar Omroep Brabant.

  Reply
 77. Stina Kuik

  Ik luister thuis vaak radio 1 (nieuwsgierig type 🙂 ). Als ik muziek luister (vaak) stream ik dat meestal via spotify dan heb je altijd de muziek die past bij het moment/stemming. Ik zou graag de blauwe winnen mocht ik de gelukkige zijn

  Reply
 78. melissa

  Ik ga voor wit. mijn favo zender zijn er meerdere waarop ik afwissel. Smorgens meestal Slam en na werktijd 538.

  Reply
 79. Sigrid

  Dit is wel een heel mooie actie, hier doe ik graag aan mee!
  In de auto hebben we de luxe van DAB+ en luister ik altijd naar Groot Nieuws Radio, die zendt uit op DAB+. Zo langzaamaan ontdek ik wel de voordelen van DAB+, vooral qua geluid. Het lijkt me heerlijk om ook binnenshuis mee te kunnen blèren.
  Eigenlijk zou de radio er ook in het roze moeten zijn want stel, stel, stel dát ik ‘m win, dan zie ik m zo in de rugtas van onze zoon verdwijnen op een mooie zomerse dag. Tot de tijd dat de zomer terugkeert zou ik zelf het liefste tegen de blauwe aankijken, ik krijg er een heerlijk ‘zeegevoel’ van!

  Reply
 80. Marja Legius

  Zwart zou fantastisch zijn als cadeau aan mijn dochter voor haar nieuwe huis over een maand. Kan ze eindelijk haar eigen radiozenders aanzetten zonder dat ik me eraan stoor dat deze zo hard staan. Ik luister wisselend naar Sky radio, Q music 8 FM

  Reply
 81. Jeroen Migchelbrink

  Wat een superrrrrr prijs!!
  Mooi voor in de keuken bij ons.
  Zal mijn alleen benieuwen hoelang dat die er blijft staan?aangezien mijn dochters altijd muziek bij het leren via de telefoon aan hebben. En dit natuurlijk voor hun een geweldig alternatief is. Dus heeeeeel graag een witte,zien we wel waar hij komt te staan.

  Reply
 82. Silvia Swart

  Een zwarte zou super zijn, alhoewel het niet echt een kleur is hè? 😉 Maar past wel overal bij zodat je optimaal kan genieten van mooie muziek, in mijn geval Radio10Gold…

  Reply
 83. Marc Rensen

  Blauw lijkt me toch wel een erg stoer kleurtje voor de uitgave van deze gave prijs. Daar loop ik graag mee rond!

  Reply
 84. Anton Hompe

  ziet er stoer , degelijk en heel slim uit dus ik doe mee voor deze nieuwe techniek en gezelligheid….yes we can
  suc6 allen en veel luister & win pleizre

  groeten uit Almere
  Anton Hompe

  Reply
 85. Anneliese de Waal

  Ik hou erg van het luisteren naar de radio, ik luister naar Radio 2 en naar Q music en Veronica.
  Erg mooi de rode kleur, ik waag graag een kans !! 🙂

  Groetjes Anneliese

  Reply
 86. Jacqueline Roose

  Wat een geweldige kans op deze prachtige Tivoli radio met Bluetooth! De zwarte is mijn favoriet. Ik luister graag naar Radio 2 en Sublime FM! Zal tof zijn om het mooie geluid uit de Tivoli radio te horen

  Reply
 87. Margret

  Ik (of eigelijk wij) gaan voor zwart. We luisteren naar heel veel zenders, net wie als eerste de radio aan heeft gezet. Dus 538, Qmusic, Sky radio,
  Radio 10, Veronica en SlamFM

  Reply
 88. anja

  ik word altijd gewekt door mijn wekkerradio met het nieuws en muziek en over de hele dag heb ik wisselt muziek aan met wat er op het werk op is

  Reply
 89. Eibert

  Die rode vind ik erg leuk.
  Ik luister voornamelijk naar radio 1. Daarnaast af en toe spotify, en veel naar andere muziek (MP3’s van geripte CD’s).

  Reply
 90. Mendy Bruggink

  Het liefst luister ik naar Joyradio, omdat zij een mix hebben van nu en lekkere oude jaren 90 nummers. Daar wordt ik altijd erg vrolijk van. De kleur laat ik mij door jou verrassen. De radio zelf ziet er al super uit

  Reply
 91. Floor Bolling

  Mijn favoriete radiozender komt uit Frankrijk, Parijs om preciezer te zijn en heet fip. Deze zender is wat mij betreft uniek, verveelt nooit en draait zeer diverse muziek in allerlei stijlen van over de hele wereld. Ook de zwoele franse radiostemmen zorgen ervoor dat het voelt alsof ik elke dag op vakantie ben. Fip staat bij mij thuis (bijna) de hele dag aan!

  Als ik de Tivoli speaker win zou dat perfect zijn, want ik heb er nog geen en het geluid van mijn laptop is niet heel mooi. De witte is mijn favoriet

  Reply
 92. Michael noo

  Kom heel graag kans maken op de witte variant waar voor mij elke muziekzender uit mag galmen!! Wat een leuk ding die hier zeker niet zal misstaan!! Het liefste luisteren we naar 100% NL en Radio 538

  Reply
 93. Nina Mol

  Ik heb op mn zolder mijn eigen “sportschooltje” maar zonder muziek 🙁

  Het is wel heel erg lekker om te fitnessen op muziek dus daarom doe ik mee. Kleur maakt me niet uit !

  538 is mijn favoriet 🙂

  Reply
 94. Dimfie

  Mooi! Een witte zou goed passen bij ons. Onze favoriete zender is SublimeFm of Soulradio. Die gaan om en om aan.
  Fijne winactie!

  Reply
 95. maris

  een blauw! handig voor op het werk… ze hebben hier geen boxen/geluid op de computer. Dus een beetje muziek zou niet verkeerd zijn! ben dol op Radio538

  Reply
 96. amber

  Gave radio zeg! Ik luister graag naar muziek, ik heb autisme en met muziek word ik rustig, het is een goede therapie!

  Reply
 97. Josien Hillebrands

  100% NL en ik kies zwart.
  Hoop mijn man te kunnen verrassen voor zijn 39e verjaardag! Jaja,bijna 40 😛

  Reply
 98. Geer Jonker

  Mijn zusje is 9 maanden aan het ontzwangeren,hoort verwennerij bij! ♥
  Ze luistert naar Skyradio en ik denk dat ze de zwarte heel mooi vindt!

  Reply
 99. Yvonne Drenth

  Ik heb vrijwel de hele dag muziek aanstaan; heerlijk! Ik houd ook van allerlei verschillende muziekstijlen en via Spotify luister ik dan ook naar vanalles (country vooral ook!). De radio staat ook heel aan en is eigenlijk altijd afgestemd op Radio538!

  Een bluetooth radio lijkt me ideaal! Nog makkelijker muziek luisteren en wat een fijn formaat ook! Ik zou `m het liefste in het zwart winnen. 🙂

  Thanks for the opportunity!

  Reply
 100. linda geurts

  Heel tof! Ik sta meteen op met de radio aan! Heerlijk begin van de dag. En daarna op mijn werk op momenten dat het kan. Ik zou voor de witte gaan:) en ik luister meestal naar Veronica heerlijk die gouwe ouwe!!

  Reply
 101. Anne

  Wauw! Ik doe heel graag mee voor een Rode Radio.! De kerstkleur voor het kerststation SkyRadio! Ja ik begin al in de stemming te raken hahaha ook al word ik dan weeer een jaartje ouder

  Reply
 102. Daan

  Mijn favoriete radiozender is 3FM. Leuke dj’s en vaak nieuwe muziek. Heerlijk om mee wakker te worden en richting de middag komen er meer grapjes in de shows. Mijn voorkeur zou uitgaan naar de kleur rood.

  Reply
 103. Sanne Becks

  Wat een te gekke actie weer. Ik ben nu aan het klussen in mijn appartementje en met een beetje muziek erbij zou het een stuk leuker zijn.
  FunX of 538 vind ik tof.
  (PAL+ BT – HIGH GLOSS WHITE / WHITE)

  Reply
 104. Myrthe

  Leuke actie weer 😉
  Ik zou de radio graag winnen in het zwart (PAL+ BT – High Gloss Black / White). Dat is lekker tijdloos en past goed bij mijn interieur.
  Mijn favoriete radiozender is Skyradio en dan met name in de avond. Dan luister ik vaak de lovesongs. Lekker rustig 🙂
  Ik volgde je al op Bloglovin’ (meermyr).

  Reply
 105. Susan de Lange

  538 in de ochtend en radio 1 met mediarogramma’s.
  In de vakantie staat hij altijd aan met regelmatig luidkeels meezingen.

  Reply
 106. Sylvia

  Ik zou graag voor de witte een kansje komen wagen. Ons gezin bestaat uit 4 personen en allemaal luisteren we heel graag naar de radio, hij zal veel gebruikt gaan worden 🙂

  Reply
 107. Marian B

  De blauwe graag! Echt een mooie en toch ook opvallende kleur! Ik luister vooral naar radio Veronica. Verder ook wel Q Music en Sky Radio.

  Reply
 108. Tita

  Zelf luister ik veel naar Sublime FM, BNR Nieuwsradio en Sky Radio. De radio met de zwarte voorkant is mooi strak! Prachtig klein, past in alle kamers en ik kan ‘m dus overal neerzetten! 🙂

  Reply
 109. Margo D.

  Ik ga ‘m zeker als wekker gebruiken en ’s ochtends wakker worden met Sky Radio. Ik heb een lichte voorkeur voor wit.

  Reply
 110. Gea Jager

  erg leuke actie ik luister veel muziek en zelf soms in de klas als de kinderen aan het spelen zijn dit werk vaak rustgevend voor de kinderen

  Reply
 111. Marjanne van den Blink

  Radio 5 …….. mijn grote favoriet! Helaas normaal en goed duidelijk ontvangen kan ik hem nog niet. Met deze mooie rode radio, klein en fijn, zou ik superblij zijn!

  Reply
 112. Emma

  Zo mooi! Een radio is het enige wat écht nog mist op mijn studentenkamertje. Nu gebruik ik mijn laptop om iedere ochtend het fijne geluid en geklets de stilte te laten doorbreken, maar praktisch is anders.
  Ik ben opgegroeid met Radio 2 en daar luister ik nog steeds trouw naar. Er zijn simpelweg teveel fijne herinneringen aan deze zender om fulltime naar een andere frequentie te zappen. De top 2000 luisteren met een rode wijn bij de kerstboom, de zondagochtenden samen met mijn moeder en een kopje koffie het 60 secondenspel meespelen.. En iedere dag natuurlijk blij verrast worden met een van mijn persoonlijke favorieten die ik stiekem al wat vergeten was. Dát is de magie van de radio!

  Reply
  1. Emma

   Oh, en de kleur natuurlijk. Ik zou gaan voor rood! Of zwart, als optie twee. Deze kleuren passen niet alleen in mijn kamer, maar ook in mijn moeders keuken. Voor als ik ‘m een keertje mee op en neer neem 🙂

   Reply
 113. Oma Will

  Wow, wat een leuke radio.
  Leuk voor in mijn keuken en graag in de kleur wit.
  Kan ik daar altijd naar muziek luisteren.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

  Reply
 114. Jip

  Hoi Bonnie,

  Dat wil ik!
  Heel graag :).

  Ik ben al een tijdje op zoek naar iets om mijn muziek op af te spelen en dit lijkt echt precies te zijn wat ik zoek! Nu zijn ook mijn kookplaat, wasmachine, koelkast, stofzuiger en mp3 speler (natuurlijk weer allemaal tegelijkertijd..) kapotgegaan en komt deze winactie heeeel goed uit!

  Ik maak erg graag een kans!
  Bedankt!

  Lieve groet,

  Jip

  Reply
 115. Joke Pronk

  Heel graag de blauwe zodat ik ’s nachts, tijdens weer een slapeloze nacht, ongestoord van radio 1 kan genieten

  Reply
 116. Anja

  Mijn favoriete radiozender is 538, en mijn favoriete kleur zwart! Wat een fijn compact apparaat, we hebben sinds deze zomer een overkapping incl. open haard en willen graag ’s avonds buiten zitten. Het enige wat nog ontbreekt is een lekker muziekje. Deze actie komt als geroepen.

  Reply
 117. Chantal

  Ik luister al vanaf 1992 naar Radio538. Toen zaten ze nog niet eens op de kabel geloof ik. Daarna nooit meer naar een andere zender geluisterd. Ik heb de hele dag de radio aan. Kan echt niet meer zonder. Alleen als ik boven sta de strijken heb ik geen muziek. Ik denk dat daar maar eens verandering in moet komen.
  Het maakt niet zoveel uit welke kleur. Ik laat mij verrassen door jullie net zoals je niet weet welk nummer er komt als je naar de radio luistert!

  Reply
 118. Larissa

  Zou helemaal geweldig zijn! Weg met mijn ruisende oude blauwe radio. Ik ben toe aan een nieuwe vriend, voor één van de mooiste dingen in de wereld, muziek!

  Reply
 119. Nicolle Claessen

  Wat een schatje, om helemaal verliefd op te worden! Ik heb al lang geen radio meer en mis hem stiekem wel een beetje (heel veel). De kleur zou me echt helemaal niet uitmaken. Ik zou een vreugdedansje maken op de klanken van deze mooie Tivoli!!

  Reply
 120. Eric Aarts

  Mooie radio.Mijn favoriet is de rode.Mijn favoriete radiostations zijn de Belgische radio 1 de Belgische Klara en de Nederlandse 40up radio.Succes iedereen.

  Reply
 121. Petra L.

  Geweldig! Die blauwe zou ik overal in huis gebruiken. Het “blijst” word ik van dit apparaatje op zolder: dan worden mijn sportsessies misschien nog wel leuk 😉 OP ’t werk luister ik de hele dag naar Skyradio, lijkt me thuis ook heerlijk.

  Reply
 122. Renate

  Mijn favoriete radiozender is radio 538.
  Ik zou deze prachtige en praktische radio oprecht heel graag willen winnen want ik zou hem heel goed kunnen gebruiken en ik vind hem ook werkelijk super mooi!
  Wat enorm handig dat hij ook als wekker te gebruiken is èn een stereo hoofdtelefoon-uitgang heeft.

  Ik zou hem het liefst winnen in de kleur rood.

  Reply
 123. roos

  Dolgraag een zwarte radio : Voor mijn beste vriendin die 17 Oktober 70 jaar jong word. Wij luisteren altijd radio Rijnmond. Of Sky!

  Reply
 124. Annette

  Ik heb een huis vol pubers, mijn “tijd” is , als ik in de keuken aan het koken ben, racio op 10 en keihard meebleren. Alleen die van mij stoort vreselijk, dus een mooie rode zou in mijn keuken niet misstaan en zeker niet mishoren.

  Reply
 125. Heidi

  Ik luister de hele dag NPOradio 4, ik sta ermee op en luister vaak nog even voor het slapen gaan. Heerlijk die klassieke muziek, lekker rustgevend. Helaas heb ik geen goeie portable radio, deze prachtige Tivoliradio (vooral in kleur blauw), lijkt mij superhandig om overal mee naar toe te nemen, zodat ik op elke plek van mijn favoriete klassieke muziek kan genieten

  Reply
 126. fabienne van hooren

  Het meest luister ik naar sublime fm, lekkere jazzy sounds die perfect passen bij het retro uiterlijk van de tivoli radio. De mooeste kleur is dan ook zoals afgebeeld in de plaatjes: rood/

  Reply
 127. Carola

  Leuke actie! In het najaar luister ik altijd meer muziek, dus dit komt goed uit ;).
  Mijn favoriet is de blauwe: High Gloss Blue / White. Ik heb net een muurtje in mijn slaapkamer blauw geverfd en een blauw dekbedovertrek, dus dit is de nog ontbrekende accessoire na de make-over.
  Ik luister het liefste naar Sky radio, omdat die wat rustigere muziek heeft en oude nummers van vroeger draait :).

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring