Over lovebrands gesproken… Tivoli Audio! Wat een prachtige apparatuur hebben zij toch en ook nog eens met fantastisch geluid. Ben jij ook fan van Tivoli Audio? OHIMP mag 1x een gloednieuwe Tivoli radio met Bluetooth weggeven (de zgn. PAL + BT).

Of ik nou aan het rijden ben, kook, schoonmaak, blog of relax bij ons strandhuisje… met een muziekje erbij wordt het allemaal zoveel gezelliger. De laatste tijd luister ik veel naar de radio. Maar ik wissel het ook af met verschillende afspeellijsten op Spotify. Ik hou eigenlijk wel van alle muzieksoorten: pop, rock, singer-songwriter maar ook klassiek.

Muziek streamen naar de Tivoli radio PAL + BT

Met mijn nieuwe Tivoli radio PAL + BT kan ik alle kanten op. Ik kan naar FM radio luisteren, naar digitale radio maar ik kan ook heel eenvoudig muziek vanaf mijn iPhone naar de Tivoli streamen. En dan de looks van deze Tivoli radio, is het geen plaatje?!

tivoli radio met bluetooth

Portable en weerbestendig

Van de zomer heb ik al veel plezier aan mijn Tivoli radio beleefd, bij ons strandhuisje. Hij heeft een batterij die eenmaal opgeladen urenlang meegaat. En die prachtige behuizing is weerbestendig en kan dus prima tegen een spatje regen. Ik heb gekozen voor een rode kleur, maar hij is ook verkrijgbaar in blauw, zwart en wit.

Op de site van Tivoli Audio lzie je alle prachtige apparatuur op rij en kun je meer lezen over PAL + BT. Zo kun je de radio ook als wekker gebruiken en heeft hij een stereo hoofdtelefoon-uitgang.

Tivoli bluetooth radio

Deze winactie is geëindigd

Winnen: een Tivoli radio PAL + BT

Van Tivoli Audio mag ik een van de OHIMP lezers blij maken met zo een prachtige Tivoli radio t.w.v. 279 euro! Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten in welke kleur je de radio zou willen winnen en wat jouw favoriete radiozender is en… wie weet!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

Tivoli radio rood