Winnen: fantastisch bijzettafeltje van een baviaan

Kare bijzettafeltje Baviaan

Wij hebben in ons strandhuisje een nieuw bijzettafeltje en jeetje… wat is hij cool! Hij is van het woonmerk KARE, een designmerk met een passie voor stijl & humor. Dit zie je terug in lampen, spiegels, wanddecoratie, zitmeubelen en bijzettafeltjes. Ons bijzettafeltje van een baviaan is trouwens ook verkrijgbaar in o.a. een tijger, uil, hond en ijsbeer. OHIMP mag 1 bijzettafeltje (t.w.v. 129,- euro) weggeven!! Welke kies jij?

Al sinds 1981 verrast KARE Design zijn fans over de hele wereld met vernieuwende meubels, verlichting en interieur accessoires die allemaal een sterke passie voor design uitdrukken. Oprichters Jürgen Reiter en Peter Schönhofen slagen als geen ander in het opsporen van trends en innovaties, en sinds kort is dit merk ook in Nederland verkrijgbaar, bij de woonwebwinkel HomeisHome.

Een nieuwe aanwinst in ons strandhuisje

Dit seizoen ben ik begonnen met een complete make-over van ons strandhuisje. We hebben hem vorig jaar gekocht en de oude eigenaar had qua inrichting een net wat andere smaak dan ons. Allereerst heb ik een andere vloer erin laten leggen, een prachtig Novilon exemplaar in de kleur – heel toepasselijk – zand.

nieuwe vloer strandhuisje

Lees en zie hier de complete blog over onze nieuwe vloer in het strandhuisje.

Verder is de hele keuken vernieuwd (daarover later meer) en doen nieuwe meubeltjes en accessoires de rest. Dit bijzettafeltje is de laatste aanwinst en wat zijn we er blij mee.

Kare dieren bijzettafeltje aap

Een echte krachtpatser

Een baviaan die een stuk boomstam omhoog houdt en alles wat daarbovenop staat, hilarisch toch? Het maakt hem niet uit of het een mooie theepot is, een laptop of een zwaan van de rommelmarkt met een plantje.

Kare bijzettafeltje Baviaan

Hij is gemaakt van 100% polyresin en daardoor heel gemakkelijk schoon te houden. Hij is heel stevig maar ook niet te zwaar, waardoor je hem met gemak kunt verplaatsen. Bij het raam staat hij ook erg mooi vind ik, zo met de ondergaande zon op de achtergrond.

bijzettafeltje strand

Ook Mia is blij met onze nieuwe krachtpatser. Met gemak serveert hij haar een kop thee en chocola en kan zij ongestoord verder Netflixen, Instagrammen en YouTuben.

Strandhuisje metamorfose

In meerdere variaties verkrijgbaar

Stel dat je het nou niet zo hebt met apen, dan hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Het Kare bijzettafeltje is ook verkrijgbaar als hond, kat, tijger, ijsbeer, bruine beer, uil… En altijd even leuk, grappig, sterk en functioneel.

Kare dieren bijzettafeltje

Winnen: 1x een Kare bijzettafeltje t.w.v. 129,- euro

Ben jij net als ons ook helemaal weg van dit geinige bijzettafeltje? Dan heb ik goed nieuws! Van HomeisHome mag OHIMP 1 bijzettafeltje weggeven! Wel een van de dieren-bijzettafeltjes, je kunt via deze link alle tafeltjes bekijken. Meedoen is heel makkelijk: laat in een reactie onder deze blog weten voor welk tafeltje jij zou willen gaan en waarom. Ik ben benieuwd!

De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

Kare dieren bijzettafeltje baviaan

 
276 thoughts on “Winnen: fantastisch bijzettafeltje van een baviaan

 1. Irmgard Geenen

  Hoi , eigenlijk zou ik moeten kiezen voor de hond ,aangezien wij 4 katten hebben en ze nu eenmaal overal op gaan liggen waar het nu net niet de bedoeling is … wij zijn tenslotte maar personeel..en dan is het wel komisch als er een op een tafeltje ligt op handen , eh poten gedragen door een hond ! Hilarisch . De aap en ijsbeer vind ik ook erg leuk trouwens maar ja … dat gaan de katten me niet in dank afnemen dùs ik ga voor de katten versie ! Dat past gewoon perrrrfect in ons huis natuurlijk .Eh hùn huis 😉

  Reply
 2. Sebas

  Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..
  Renate R C Van Zijp Troost

  Reply
 3. Angelique Rozenveld

  De gorilla vind ik geweldig, wat een leuke toevoeging zou het zijn in mijn interieur

  Reply
 4. Marloes

  Zon tafeltje winnen wij heel graag! geweldig die ijsbeer is precies wat ons huisje nog nodig heeft::-)

  Reply
 5. Marloes

  Zoals altijd ben ik een twijfelkont. De olifant vind ik superleuk omdat hij ook zn slurf gebruikt, maar de stokataartjes zijn zulke leukerds. Ik denk dat ik daar ook erg ban ooj an genieten. Wat een supermooi strandhuis hebben jullie!!

  Reply
 6. Rebecca

  Wat een ontzettend leuke bijzet tafeltjes. Echt leuk om in huis te hebben staan. Aangezien ik een echte honden fanaat ben, maak ik graag kans op het tafeltje met de hond. Zal mooi staan in ons (honden)huis.En dan heb ik eindelijk ook iets naast de bank staan waar ik dan mijn bakkie koffie en tijdschriften neer kan leggen. Want uiteraard zal het leuke tafeltje naast mij komen te staan. 😉

  Reply
 7. Jolanda vellinga

  Ben verliefd …. op de olifant wat een schatje! Heb nog een mooi plekje voor hm naast Mn bed. Begin van een nieuwe slaapkamer

  Reply
 8. Martine

  Wat een super toffe winkel is dat! Dank voor de tip Bonnie, kende het nog niet maar heb er al heel veel leuks gezien! Voor de winactie zou ik willen meedoen voor de Tijger tafel.

  Reply
 9. Jessica Ooms

  Eigenlijk zou ik voor de uil moeten gaan, aangezien er al zoveel met uilen in ons huis is (met dank aan manlief). Maar dit keer ben ik eigenwijs en ga voor de stokstaartjes. I love them!

  Reply
 10. Annet Koster

  Wauw … wat een supergaaf bijzet tafeltje. Daar is altijd plek voor … een echte eye catcher .
  Mijn keuze is de beer …. de bijnaam die mijn vader mijn moeder gaf.
  Sweet memories

  Reply
 11. Anita Griekspoor

  Echt teleuk! Maar de stokstaartjes zouden perfect passen bij Fiona Zeegers ze bezoekt graag en vaak Artis en heeft een zwak voor stokstaartjes.
  Daar word je toch vrolijk van als je z’n gezellig tafeltje hebt staan.

  Reply
 12. Joycevdv

  Wat gaaf! Die heb ik nou nog nooit gezien. Ook ik zal gaan voor de baviaan en wat zal die leuk naast mij staan met een kop thee of gewoon een glas wijn tijdens het leren omdat ik een deeltijd studie begonnen ben.

  Reply
 13. Jolanda van der Pol

  Whoop, whoop wat zijn ze leuk, wat zijn ze GEWELDIG!! De baviaan zou super binnen ons gezin en interieur passen … wij laten ons graag verrassen!! #Duimen #Winnen #Extragezelschap #Welkom

  Reply
 14. Wendy g

  Wat een leuke tafeltjes!! Maar de ijsbeer is hier favoriet.
  Heerlijk leuk tafeltje om super te stylen op de slaapkamer. (Al denk ik dat zoonlief dan ook een tijger wilt haha)

  Reply
 15. Rebecca Steur

  Ik ga zeker weten voor de hond. Mijn kinderen zijn gek op honden. Wij hebben er geen maar wij hadden een hondenbeeldje voor de deur staan die moest mijn middelste dochter elke keer aaien als wij naar binnen gingen. Helaas is hij door de wind kapot gegaan. Ik zou hem fantastisch vinden voor in de woonkamer. Prachtig.

  Reply
 16. Marieke van Dus.

  Ooooooo ik ben verliefd…..de stokstaartjes, die beestjes zijn zo schattig… De tijger wauw past perfect bij ons interieur ….. Die kop van t mopshondje geweldig… Bij de beer begin ik spontaan te zingen ( als ik van beren leren kon)..dan wordt kiezen moeilijk…..toch de mopshond ,omdat ik zo moet lachen om zijn kop!!!

  Reply
 17. Ingrid Poisson

  Ik vind de baviaan toch de beste keuze als krachtpatser, dus waag ik een kans hiervoor

  Reply
 18. Kitty Abrahams

  Superleuk! De poes versie voor mijn dochtertje van 3,5 graag. Ze is altijd gek van het poezenbeeld wat bij haar overgrootoma staat, dus een eigen mooi beeldje van een lieve poes zou ze geweldig vinden!

  Reply
 19. Monique van Zutphen

  Als kattenvrouwtje moet ik natuurlijk gaan voor het kattentafeltje! Superleuk en altijd handig zo’n bijzettafeltje!

  Reply
 20. Elianne Gräffner

  Fantastisch!! Wat zijn ze allemaal leuk.. Maar ik ga toch voor de beer! Vroeger altijd beertjes verzameld, met twee katten in huis is een keer een ander dier ook leuk 🙂

  Reply
 21. Barbara

  Oh wat leuk!! En wat staat het super mooi in jullie strandhuisje!
  Wij gaan binnenkort verhuizen, met onze 3 katten en in december komt daar ook nog eens een super mooi kindje bij
  In ons nieuwe huis hebben we nog voldoende plek voor een mooie, maar vooral leuke bijzet tafel! En die van de kat vind ik geweldig! We hebben zelf wen zwart-witte, bruine en grijze kat. Deze mooie rode is meer dan welkom!

  Reply
 22. renata

  Wat een leuke win actie ! ik vind de tafeltjes allemaal wel leuk , maar mijn voorkeur gaat uit naar de kat <3 waarom , omdat ik van katten hou ik heb er zelf 2 , dus hopen dat ik win 🙂

  Reply
 23. Marloes wognum

  Helemaal verliefd op de ijsbeer!! Geweldig leuk! Mijn meiden zullen er weg v zijn en er zullen heel wat theepartijtjes op hem gegeven worden nu maar flink duimen

  Reply
 24. Sonja de Jager

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de IJSBEER bijzettafel willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  Reply
 25. Stefanie van den Brandeler

  Wat gaaf! Mijn zoontje van 5 vindt de ijsbeer het leukst… 😉 zou top staan in de chill-tv-speelkamer beneden!!!

  Reply
 26. Mirjam Hellingman

  Mijn dochter Nikki is helemaal weg van ijsberen. Ze wil later ijsberenverzorger worden…. Wij hebben een nieuw huis gekocht en volgend jaar krijgt ze dan eindelijk haar eigen kamer, die ze niet meer hoeft te delen met haar tweelingzus. Wat zou het geweldig zijn wanneer ze dit mooie Kare bijzettafeltje met ijsbeer daar neer kan zetten. Dat zou ze inderdaad heel erg cool vinden.

  Reply
 27. Karin

  Ook de Baviaan! Ik heb deze tafeltjes nog niet eerder voorbij zien komen. Staat meteen met stip op 1 op m’n verlanglijstje!

  Reply
 28. Dini van Heumen

  Het liefst de olifant. Maar de ijsbeer en de stokstaartjes en de baviaan zijn ook erg leuk.
  Wat een leuke tafeltjes.
  Ik loot graag mee.

  Reply
 29. Melanie van Leusden

  Ik zou graag de Koala winnen voor mijn Aussie ( Australische Man) die het prima vind om Villa Kakelbont te wonen. Dan kan hij zijn landgenoot inzetten om zijn Nederlandse biertje op te zetten.
  Deze Koala zou zich prima thuis voelen in het licht van onze Seletti apenlamp. Ik hou van dit soort schatten in mijn huis❤

  Reply
 30. Astrid

  Wauw, dit is een tof ding!! Ik doe enorm graag mee voor de oerang oetang; mijn lievelingsdier en hij kijkt zo serieus op de foto. Zou echt een prachtige aanwinst zijn voor mijn interieur, verdient een ereplekje!

  Groetjes,

  Astrid

  Reply
 31. Marielle Kersbergen

  De olifant!! Vorig jaar voor het eerst in afrika geweest… dit tafeltje misstaat niet tussen al mijn uitvergrote fotos aan de muur van cheetas, zebras en leeuwen. Ook doet hij me denken aan mijn adoptie weesolifantje in Kenia!

  Reply
 32. Floor verseveldt

  Wat leuk en wat een keuzes. Maar mijn voorkeur zou uitgaan maar de 2 stokstaartjes.

  Reply
 33. Les schlepers

  Super!! Wat een leuke tafeltjes wij doen mee voor de animal hond omdat mijn 4 kinderen al maanden klagen dat we geen huisdier hebben! Ze willen dolgraag een hond of een kat en laat dit nu DE perfecte oplossing zijn! Super stoer, leuk lief en schattig maar je hoeft hem niet uit te laten! IDEAAL! en het staat ook nog eens leuk in ons nieuw gestylde interieur!! Wij zijn fan en doen dolgraag mee voor dit nieuwe gezinslid ☺️

  Reply
 34. Simone Sprangberg

  Oohhh, de Kare Bijzettafel Animal Baviaan is echt geweldig leuk! Ik heb een strakke, beetje minimalistische inrichting maar daar hoort natuurlijk wel een beetje humor in en deze Baviaan bijzettafel vind ik de humor die mijn woonkamer kan gebruiken!

  Reply
 35. Anouk

  Die baviaan is kei cool. Ik wil er ook eentje! We zoeken nog een bijzet tafeltje, staat er ineens een aap in huis hihi.

  Reply
 36. Kitty van ieperen

  Ik vind de stokstaartjes echt hartstikke leuk. En ik heb er al een mooi plekje voor in mijn gedachten.

  Reply
 37. Wendy

  Natuurlijk de kat. Lijkt op mijn kleine, lieve, schattige Olivia 🙂 . Al zijn alle bijzettafeltjes echt super leuk 🙂

  Reply
 38. Monica

  De witte uil zie ik al helemaal staan op de slaapkamer van dochterlief; zij heeft als bijnaam “uil”, omdat ze heel vaak van die wijze uitspraken heeft. Het tafeltje zou perfect staan naast haar bed.

  Reply
 39. nicole Wanten

  Onwijs gaaf ik zou voor de ijsbeer gaan, ik heb thuis een honderdtal beren staan er zijn er heel mooie bij maar dit bijzettafeltje zou het af maken daarom waag ik mijn kans <3

  Reply
 40. Kristel

  Ik kan alleen nog maar een dikke glimlach op mijn gezicht hebben als ik hiernaar kijk. En dan vooral die van de rode kater. Wat is er nou toffer om hier iedere dag naar te mogen kijken en je dag met een glimlach te beginnen!
  Super gaaf

  Reply
 41. Patricia Lubbertje-Boutje

  Wat een geweldige bijzettafeltjes zeg. Ik zou graag de uil willen winnen voor mijn vrouw. Ik zou graag weer een grote lach op haar gezicht zien verschijnen en ik weet zeker dat dat hiermee gaat lukken.

  Reply
 42. Vera Limpens

  De zwarte beer want.. “Wat je van, beren leren kan, van slimme beren leren kan, is dat iets wat je echt proberen moet, want hoe je profiteren kan, daar weten beren veel meer van, en beren zijn als leraar beregoed!!” Maar ook als bijzettafel 😉

  Reply
 43. Chantal Caljouw

  Ik zag de winactie op Facebook voorbij komen en was meteen verliefd…op de uil!
  Stoere tafel met een knipoog. Een lust voor het oog. Laat dat nou ook net zijn sterkste punt zijn…
  Vliegen zit er helaas niet in, want van opruimen houd ik niet, daarentegen zal ik hem met alle liefde verzorgen ! Geweldige tafel !

  Reply
 44. Debbie

  Ik vind ze ontzettend kitsch en fout, maar juist daarom ontzettend leuk! Dat past goed bij mij, beetje vreemd maar wel lekker.
  Ik ga voor de stokstaartjes-tafel voor buiten in de tuin onder de overkapping. Staat erg tof bij mijn zelfgemaakte loungebed, gemaakt van pallets.

  Reply
 45. Marianne S.

  Geweldige aanwinst. Eindelijk een “hond” waarvan ik niet ga niezen en onze kopjes van de tafel zwiept.
  Hij zal hier met gejuich ontvangen worden.

  Reply
 46. Anita H.

  Wat cool. Ik ga voor het kattafeltje. Om cadeau te doen aan mijn beste vriendin, groot kattenliefhebster.

  Reply
 47. Petra van der Berg

  Wat een gafe tafeltjes! Ik zou gaan voor de hond, want die lijkt ook echt op onze Rico!

  Reply
 48. Marian B

  Wat grappig zijn ze! Ik vind ze allemaal wel wat hebben. Ik heb iets met olifanten dus ik zou daarom voor het bijzettafeltje met de olifant kiezen.

  Reply
 49. Marielle

  Wat een ongelooflijk leuke actie weer en ik loot graag mee!
  Al die tafeltjes zijn erg leuk maar ik vind de stokstaartjes helemaal geweldig!
  Fingers crossed 🙂

  Reply
 50. Riekie Bos

  TE GEKKE TAFELTJES en ik waag graag een kansje!
  Ik zou voor de leuke KAT kiezen.
  Waarom? Omdat ik zelf een echt kattenkopje ben en dol ben op mijn eigen gezellige Poezzie.
  Zo’n kattentafeltje is dus “made for me”.
  XOXO Riekie

  Reply
 51. Claudia Dinkeloo

  Tja..als een echte crazy cat lady kies ik natuurlijk voor de kat. Zou super zijn!!

  Reply
 52. Emmy

  Oh wat zijn die stokstaarthes leuk en lief. Ik zou gaan voor deze. Daarom dus EN omdat hij geweldig in ons paleisje zal staan. Nee ze geweldig in ons paleisje staan

  Reply
 53. Colette ooms

  Briljant die baviaan!!! Mijn vriend noem ik Bokito zou toch leuk zijn een vriendje erbij voor hem in zijn huis

  Reply
 54. Marmara

  Ik vind polar bear ook erg leuk. Maar op de site zag ik nog veel meer leuke!
  Hond ook erg leuk!
  Echt een geweldige collectie!
  Word je vrolijk van ❤️

  Reply
 55. Diny Gijsberts

  Kare Bijzettafel Animal Stokstaartjes MIJN LIEVELINGSDIERTJES !!! https://www.homeishome.nl/media/catalog/product/cache/460a3bcbdb4cc235aac43a6f81f8f135/s/c/schermafdruk_2018-02-10_12.41.01.png Het is mijn droom ooit tussen deze koddige diertjes te mogen zitten . Ik ben er eeeeeeeecht waar zó onwijs verknocht aan hun blije gezichtjes en hun bolle buikjes ! Ik heb álle meercat mansion afleveringen gezien ! PleASE PLEASE PLEASE IK ZOU onbeschrijfbaar blij worden .
  Ik volg op insta onder Momzymom
  twitter onder MissMomzy
  pinterest onder DinyG
  google+ gedeelt

  Reply
 56. Lucienne

  Ik kies voor de Kare bijzettafel met de twee stokstaartjes. Deze ziet er het meest realistisch uit en het zijn een van mijn favoriete diertjes in de dierentuin.

  Reply
 57. Roderick

  Het bijzettafeltje met de stokstaartjes is mijn favoriet. Ze zijn zo super schattig. Ik moet deze bijzettafel echt in mijn huiskamer hebben staan en ik kan niet wachten tot onze kleine ukkie er tegen praten gaat.

  Reply
 58. Liesbeth

  Wat een superleuke bijzettafeltjes zijn dit! De koala vind ik heel mooi, maar ook de stokstaartjes zijn superleuk 🙂

  Reply
 59. Nanette Bielefeld

  Omg die baviaan!
  Ik heb jaren geleden mogen werken met apen en sindsdien ben ik echt fan! Ik heb bijna mijn eerste huisje om in te richten en ik droom van deze tafel!

  Reply
 60. Ingrid

  De poes. Ik heb Morris laten kiezen. Bert is er knetterallergisch voor dus een echte gaat niet lukken, dan deze dus.

  Reply
 61. Xandra

  Die stokstaartjes zijn echt te grappig daar wil ik mijn kopje thee wel op geserveerd krijgen.

  Reply
 62. Celine

  Ik ga voor de tafel met de twee stokstaartjes. Zij zouden dan symbool staan voor ‘together we stay strong’.

  Reply
 63. Ingrid

  De stokstaartjes vind ik super!
  Ik heb leuke herinneringen aan deze eigenwijze wezentjes toen ik stage liep in de dierentuin, ze mogen met veel plezier bij mij komen wonen

  Reply
 64. Nienke Feddes

  De baviaan is echt geweldig! Leuk ook voor onze ‘ little monkeys’, beide jochies zijn gek op dieren en dit zou zeker goed passen in onze woonkamer. Eyecatcher met knipoog, i like!

  Reply
 65. Tamara Stok

  Wat een coole tafels! Ik vind de baviaan heel erg cool, maar ik ga toch voor de Stokstaartjes, dat doet onze naam eer aan!

  Reply
 66. Mira

  De baviaan lijkt me super naast de bank. Geeft de woonkamer een grappig tintje, ik hou daar wel van. In jouw strandhuisje staat hij ook heel erg leuk

  Reply
 67. Ingemar

  Wow wat een geweldige aktie zeg! Als die-hard ijsberen fan is dat hèt tafeltje voor mij. Te gek zeg!

  Reply
 68. Moniek

  Wat een schatjes!!!
  Ik zou een poes kiezen voor mijn dochter, helemaal leuk voor op haar kamer

  Reply
 69. ellen van der ster

  gaaf, ik ga voor de rooie kat . Ben gek op rooie katten maar de mijne is er helaas niet meer,dus dit tafeltje zou echt helemaal te gek zijn

  Reply
 70. Bets

  Geweldig wat zijn deze super leuk, echt helemaal te gek. Ik vind de Baviaan mooi maar de Olifant is ook super mooi om te zien. Het zijn echt te gekke leuke tafeltjes, een mooie blikvanger in huis.

  Reply
 71. Karin Verburg

  Haha hoe verzin je het de baviaan en stokstaartjes zijn geweldig, maar ik zou toch gaan voor de beer. Stukje Canada in huis #heimwee #BC. Als ik gereincarneerd ben kom ik vast daar vandaan.

  Reply
 72. Judith

  oh… de koala daar zou ik graag voor gaan; voor in ons nieuwe huis om toch een stukje Australie in huis te hebben want mijn beste vriendin woont daar met haar gezin en zo is ze toch een beetje dichterbij…

  Reply
 73. Stephanie

  OMG super awesome! :3 echt, love it! Doet me gelijk terugdenken aan onze trip naar Indonesië: aapjes everywhere.

  Ik doe dan ook heeeeeel graag mee! En wat is de webshop tof, echt super leuk!

  Reply
 74. Paula Prins

  Met de Kare Bijzettafel Polar Bear hoef ik thuis niet meer te lopen ijsberen, want dan kan ik gewoon lekker zitten naast een ijsbeer! 😉
  Grapje natuurlijk, maar ik zou de Kare bijzettafel met de ijsbeer dolgraag naast mijn bank willen zetten, ik heb gewoon iets met ijsberen en deze bijzettafel is zeker 1000 x mooier dan mijn huidige bijzettafel!! 🙂

  Reply
 75. Nicolle Claessen

  Wat een snoezige tafeltjes!! Het stokstaartje is denk ik toch wel mijn favoriet! Wat een leukerd. 😀

  Reply
 76. Angelique Gijsbertse

  Ik zou gaan voor die geweldige baviaan. Mijn huis lijkt al op een jungle met zijn grote hoeveelheid planten dus daar komt deze bijzettafel uitstekend tot zijn recht.

  Reply
 77. Tamara S

  Ik kan uren naar stokstaartjes kijken, dus een tafel met stokstaartjes zou mij wel heel blij maken. Tof voor ons nieuwe huisje!

  Reply
 78. Wilma van 't Hof

  Super leuke bijzettafeltjes.
  En wat aardig dat de winnaar of winnares zelf mag kiezen welk dier het blad mag dragen. Zelf heb ik niks met apen. Maar des te meer met beren. Als klein kind al. Mijn eerste knuffel was een beertje, die ik nog steeds heb, en die ik koester. Intussen heeft die gezelschap gekregen van verschillende soortgenoten. Zwarte, bruine en zelfs witte. Het beer-tafeltje zou zich dus nooit en te nimmer eenzaam voelen.

  Reply
 79. Kimm

  De baviaan is mijn favoriet! Die staat vast geweldig in mijn woonkamer naast de bank. Een echte eyecatcher en misschien zet ik daar wel mjin fruitmand op. supergrappig… een aap die en mand vol appels en bananen vast houdt!

  Reply
 80. L

  Leuk!!! Dat tafeltje met het zwart/witte hondje. Lijkt wel op mijn eigen kleine 4 poter…zou die graag willen winnen. Prachtig tafeltje

  Reply
 81. Lisette Kleiweg

  Wat een enige tafeltjes ! Ik vind de uil het leukst want ik hoop dat iets van zijn wijsheid doorsijpelt….

  Reply
 82. Diane Elzinga

  Ik zou heel graag mijn neefje van 6 willen verrassen met een tijger . Hij is een stoere vent die net een bril heeft gekregen en nog geen tafel op zijn kamer heeft om t op te leggen als hij gaat slapen.

  Reply
 83. Alie

  Voor mijn dochter van 8 zou ik heel graag de tijger winnen. Ze is helemaal weg van de (oranje) tijger laatst heeft ze geld ingezameld voor de tijger via het WNF. Dat tafeltje zou ze helemaal geweldig vinden op haar kamertje.

  Reply
 84. Lisanne Bons

  Ik heb een tijdje in Zuid Afrika gewoond en heb ooit een stel wilde bavianen in mijn achtertuin gehad. Ze hebben werkelijk alles gesloopt en de was die buiten hing meegenomen. Maar deze tafelbaviaan is gewoon super leuk!!!!

  Reply
 85. Lean

  Wat gaaaaf! De hond zou echt te gek zijn! Hij lijkt precies op onze Kees. Hij zou ontzettend stoer staan op de toekomstige kinderkamer!

  Reply
 86. Karin

  Wat een geinige tafeltjes, erg leuk.
  Ik ga voor de stokstaartjes! Dat vind ik altijd erg grappige beestjes.

  Reply
 87. Ghanna

  Het bijzettafeltje met Beer kan natuurlijk niet ontbreken op de stoere boskamer van onze zoon Beren.

  Reply
 88. Helen

  De kat zou hier fantastisch staan. Als 2 druppels water lijkt ze op de laatste van onze 4 katten. Wat zal ze raar staan te kijken.

  Reply
 89. Imy Ali

  Wat leuk! Omdat mijn zoontje gek is van de film Madagascar en hier geen genoeg van kan krijgen, zou ik graag voor hem het tafeltje met de #stokstaartjes willen winnen voor op zijn junglekamer! Die is echt TE leuk!

  Reply
 90. lottie

  Super leuk cadeau om te geven aan mijn zusje die na de zomer diergeneeskunde gaat studeren (en daarom uit huis gaat)

  Reply
 91. Willem

  De koala zou mooi zijn. Ik ben drie keer naar Australië geweest en heb heel wat koala’s in het wild gezien. Zou echt mooi zijn.

  Reply
 92. Ipie Oudshoorn

  Wauw! Wat een ontzettend gave tafeltjes! Hoewel ze allemaal erg leuk zijn, zou ik gaan voor de koala. Dat vind ik gewoon prachtige beesten. En qua kleur zou hij hier ook erg goed passen.

  Reply
 93. Nicole

  Oo die is kicks! Helemaal verliefd op de baviaan tafel! zou perfect passen tussen de gekke aapjes hier in huis onze twee viervoeters zouden er een nieuw vriendje bij krijgen. En wij een handig en leuk vriendje

  Reply
 94. Jo’s Daughter

  De Bijzettafel met Stokstaartjes is echt super leuk!! Twee voor de prijs van 1, hihi ;D Fantastisch voor in mijn hobbykamer waar ik het liefst vertoef. Naast de knutseltafel staat een comphy lage stoel. En ik zit er graag met een kop thee, alleen waar zet ik mijn beker neer??? Er zijn al verschillende ongelukjes geweest. Met het lui zijn en rekken naar de grote hoge tafel waar het kopje staat. Deze grappige tweeling houd mijn bakkie veilig en binnen handbereik. Mag ik hardop even dromen, dat ze aub mijn kant op mogen komen. Fingers crossed!

  Reply
 95. El de Jong

  Wauw!! Wat geweldig deze Kare Bijzettafels Animal.
  Zou echt een aanwinst zijn in mijn huiskamer en zeker goed ‘in het oog springen’.
  Ik zou super blij zijn met de Bear of de Gorilla omdat het beide sterke dieren zijn en qua kleur het mooiste zouden uitkomen bij onze meubels.

  Reply
 96. Eveline

  Ik zou de stokstaartjes kiezen! Zowel mijn kat, als de hond van mijn moeder doen vaak pogingen om stokstaartjes te immiteren als ze iets van ons willen. Hiermee kunnen ze oefenen en de houding helemaal perfectioneren. Ik zou ze in de woonkamer zetten naast mijn donkergroene bank. 🙂

  Reply
 97. Monique

  Ik zou voor de tafel met stokstaartjes gaan. Altijd al superleuke diertjes gevonden en het zou geweldig zijn als ik ze een mooi plekje in onze kamer kan geven.

  Reply
 98. sunny

  Onze keuze is het tijger-tafeltje. We gaan onze kamer veranderen en het wordt een stoere look. Dit tafeltje past daar uitstekend bij….. zo gaaf !!

  Reply
 99. Claudia

  Die baviaan is gewoon echt geweldig! Ik heb al heel wat dieren-spullen in huis (momenteel ook bezig mijn tweede reigerlamp te maken), maar nog geen uit de apenfamilie. Deze zou echt perfect passen in de plannen van mijn binnenkort nieuw in te richten slaapkamer. Een beetje humor in het interieur is wel een must voor mij 😉

  Reply
 100. May

  Wat een unieke tafeltjes, echt te gek ! Ik waag een gokje, want wie niet waagt wie niet wint. Met zoveel leuke reacties is het vast lastig kiezen. Maar … mocht ik de geluksvogel zijn, dan kies ik graag voor de ijsbeer. I love it !

  Reply
 101. Josje

  Veel beter dan een baviaan die ’s avonds mijn schaaltje m&m’s voor me vasthoudt wordt het niet. Briljant! Mijn huis is ook net een jungle, met grote en kleine planten en veel onbewerkt hout. Hij zal zich hier dus thuisvoelen. En zijn roze neus valt tussen dat groen lekker op!

  Reply
 102. Jenna Verkerk

  Heel graag een hond. Onze hond is namelijk zeer verwend en mogen wij alles aandragen voor haar.
  Dat doen we graag want het is een schat maar als er nu eens een hond bestond die geen aandacht vraagt en voor ons iets aandraagt is dat natuurlijk helemaal super. Zo is er weer harmonie in huis. En gezelligheid want het staat wel heel leuk

  Reply
 103. Josien Hillebrands

  Voor bij mijn dochter op de slaapkamer,geweldig! Ze is gek op beren! ♥
  En ook nog bijna jarig! 😀

  Reply
 104. Diny Frijters

  Als kattenliefhebster vind ik de tafel met de kat echt helemaal geweldig! Ik heb zo’n tafel nog nooit ergens gezien dus het is heel origineel en ook nog eens heel handig naast de bank om een kop thee op te zetten tijdens het lezen.

  Reply
 105. Marja Legius

  Eerst dacht ik de beer voor mijn dochter omdat ze over een paar maanden na haar huwelijk de beer gaat heten maar toen zag ik de stokstaartjes en deze vind ik nog leuker omdat ze met zijn twee zijn. Omdat mijn dochter na haar huwelijk ook voortaan met zijn tweeën zal zijn zou ik haar heel graag daarmee willen verrassen

  Reply
 106. Linda

  Ooo wat zijn ze leuk!! Dit zou mijn dochter ook te gek vinden.
  Ik zou gaan voor de polar bear! Ik zou deze dolgraag in het echt zien, maar ik ben bang dat dat er nooit van gaat komen, dus dan maar met een kopje thee erop 😉

  Reply
 107. Claudia

  Zie mijn reactie niet terug, dus dan nog maar een keer 😉

  Ik zou gaan voor de baviaan – die is gewoon geweldig! Ik heb al heel wat dierenspullen in huis staan (en ben nu bezig met mijn tweede reigerlamp), maar heb nog niks in de apenfamilie. Qua stijl zou het ook helemaal passen in de plannen voor mijn nieuw in te richten slaapkamer!

  Reply
 108. Desiree van den Berg

  Het stokstaartjestafeltje is echt super. Het zou geweldig staan in mijn pas opgeknapte kamer

  Reply
 109. Karin

  Ik ga voor de baviaan! Superleuk! Origineel en out of the box!
  Nou hou ik niet van standaard, en zijn er wel meer dingen in ons interieur out of the box, dus dit is zeker een match in ons huidige interieur. Wij zullen deze met open armen ontvangen! X

  Reply
 110. Nienke

  OW wauw! De ‘Kare Bijzettafel Animal Koala’ als een vrolijke knipoog naar onze vakantie naar Australië! Dit was de eerste keer dat mijn man een verre reis maakte, en hij was op van de zenuwen. Wat hebben we het daar fantastisch gehad! Ja ik zou het heel leuk vinden om dat op zo’n leuke manier deel te maken van ons interieur!

  Reply
 111. ANOUK Nijmeijer

  Ik kan niet kiezen….
  De ijsbeer zou een geweldig cadeau zijn voor mijn schoonvader die een hele kamer vol ijsberen heeft in huis (deze heeft hij zeker nog niet!)
  Of de stokstaartjes voor onszelf. Ik ben dol op stokstaartjes! En deze zou super staan in onze kale hoek…

  Reply
 112. Jelmar

  Wat zijn deze tafels super gaaf! Heb ze even bekeken op de site, maar de aap is toch echt mijn favoriet! Mijn favoriete diersoort in de dierentuin, kan er uren naar kijken! Een echte eyecatcher in de woonkamer dus 🙂

  Reply
 113. sylvana van der pijl

  ahh zooo leuk. het katje is echt schattig. deze heeft mn voorkeur. nu duimen.

  Reply
 114. Miranda Taling

  De baviaan bijzettafel zou ik wel willen winnen. Ik heb besloten om echt dingen in ons nieuwe huis te doen/zetten die ik gaaf vind!!! En geen veilige keuzes meer. En dit bijzettafeltje past perfect erbij! Gek, leuk, orgineel en bijzonder!

  Reply
 115. Fleur

  Wat gaaf! Ik zou voor de uil gaan, hier kunnen m’n mooie stenen echt goed op uitgestald worden
  Fingers crossed!

  Reply
 116. Ans Stier

  Ik loot graag mee voor de zwarte beer omdat we die in onze vakantie in het echt gezien hebben.

  Reply
 117. Mendy

  Ze zijn allemaal erg leuk, maar ik zou kiezen voor de Polar bear. Hij ziet er zo mooi uit met z’n witte kleur en zou erg leuk staan in onze woonkamer. Ik zou er een mooie bos bloemen opzetten.

  Reply
 118. Suzanne

  Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet tijdens vrijwilligerswerk met bavianen in Zuid-Afrika. Dit tafeltje vinden we prachtig en kan ons elke dag aan onze bijzondere ontmoeting herinneren 🙂

  Reply
 119. Carlie Moos

  Oh wat gaaf! Ik kies de beer.
  Ons huis heeft een bos-thema en de beer zou er perfect bijpassen. We missen zelfs nog een bijzettafeltje waar ik mijn thee op kan zetten als ik op de bank lig. En wat is er nou leuker dan een beer die mijn thee vast houdt? Helemaal niks toch!

  Reply
 120. Madelon

  WAUW!!! Wat een supermooi tafeltje 🙂 Ik zou gaan voor de baviaan, omdat mijn moeder vind dat ik soms ook op een aap lijk, haha.

  Reply
 121. Maartje

  Haha, wat een hilarische tafeltjes zijn dit zeg. Love it! De poes zou hier thuis helemaal in de smaak vallen. Mijn vriend is gek op katten (maar ik niet zo, oeps), en laat zijn kant van het bed nou nog een tafeltje/nachtkastje nodig heb. Dus misschien zou dit een fijn compromis zijn!

  Reply
 122. Tita

  Oohhh die zwarte beer! Wat een lieverd!! Hij doet me denken aan de zwarte beren die we in Amerika hebben gezien toen we daar in 2011 familie bezochten (voor het eerst). Een prachtvakantie en nog beren gezien ook. Helemaal super! Dit tafeltje is op zichzelf al prachtig maar doet ons ook terugdenken aan die fijne vakantie. We weten zelfs al waar het tafeltje komt te staan…….

  Reply
 123. Johanna

  Ik weet dat mijn man dit súperlelijk gaat vinden, maar ik ga absoluut voor de olifant! Alleen al om het gezicht van mijn man als hij het tafeltje ziet zou ik het willen winnen. En wedden dat hij ‘m uiteindelijk in z’n hart gaat sluiten?

  Reply
 124. Iris

  Super leuke winactie!
  Ik zou gaan voor de koalabeer of de olifant, super schattig en orgineel!
  Leuk voor in ons nieuwe huis 🙂
  Duimen!

  Reply
 125. SophiaG

  Ze zijn allemaal zo leuk! Ik ben zelf echt een kattenmens en zou dan ook voor de kat gaan.

  Reply
 126. Lotte Grouwe Waanders

  Oh wat een prachtige tafeltjes! Ik ben op slag verliefd op de ijsbeer, daarom maak ik graag kans om dat schatje te winnen! Hij zal met open armen ontvangen worden, zoals hij zelf ook al doet!

  Reply
 127. Michael Pitt

  Ik zou graag de koalabeer willen winnen voor mijn vrouw Melanie van Leusden want die zou super passen in ons gezellig huisje…..

  Reply
 128. Christel

  Ik zou graag de ijsbeer tafel winnen. Mijn zoontje ‘Lars’ is helemaal fan van ijsberen, en je hebt ook boekjes van ijsbeer Lars. Dit is een leuke tafel om naast zijn bed te zetten.

  Reply
 129. Johanna Awui

  Vele handen maken licht werk, word er wel gezegt, daarom ga ik voor team stokstaartjes, dus ook dubbel duimen draaien, om kans te maken op deze mooie prijs.

  Reply
 130. Johanna Awui

  Vele handen maken licht werk word er wel gezegt, daarom kies ik voor team stokstaartjes, en dat is dubbel duimen draaien, om kans te maken op deze fantastische prijs.

  Reply
 131. Elvira Lindner

  Geweldige tafeltjes. Wat moeilijk kiezen, ze zijn allemaal zo leuk! Maar als ik dan een keuze moet maken zou ik gaan voor voor de uil. Ik heb al een aantal uilen items in huis en ik denk dat het wit prachtig afsteekt tegen mijn donkerbruine laminaat.

  Reply
 132. Heleen

  Wat zien deze tafeltjes er super uit. Animal beer heeft mijn voorkeur.Mijn man is erg behaard en ik maak hier nogal eens grapjes over. Past mooi bij het plekje in de woonkamer waar hij vaak zit.

  Reply
 133. Leandra

  Wat heb je toch weer wat leuks gevonden. Hoe jij het steeds weet te vinden weet ik niet maar deze tafeltjes zijn echt te leuk.
  De baviaan staat ook erg leuk in het strandhuis.

  Ik doe mee voor de oerang oetan. https://www.homeishome.nl/tafels-online-bestellen/bijzettafels-online-bestellen/kare-bijzettafel-animal-oerang-oetan-o33cm

  Wij hebben meer dierenspullen in huis, haan, vis, varken, koe, dierenkop, varkenskrukje, dromedaris en giraffenmasker. Dit tafeltje zou er echt leuk bijstaan.

  Reply
 134. S. Wolfswinkel

  Wat een superleuke tafeltjes! Als enorme kattenliefhebber ga ik graag voor het katten tafeltje.

  Reply
 135. John Bottenheft

  Mijn vrouw, dochters en ik zijn allemaal kattengek en wat zou het cool zijn
  om het tafeltje met de kat te kunnen winnen. Deze tafel krijgt me toch een mooi plekje in het huis. We zouden er heel superblij mee zijn.Ik ga nu heel hard duimen dat dit werkelijkheid gaat worden.

  Reply
 136. Annelaure van Zomeren

  Ik vind ze allemaal super leuk! Maar het liefste win ik de stokstaartjes. Een stokstaartje is het lievelingsdier van ons hele gezin en hij zou enorm leuk in onze woonkamer staan.

  Reply
 137. froukje bruinsma

  Animal Olifant is prachtig.
  Ik had de tafel al in een blad zien staan, toen dacht ik al, dat is lekker eigenwijs…

  Reply
 138. Landje Bleeker

  De rode kat , want mijn buurvrouw ( 2 deuren verder ) heeft een rode kat genaamd Lennard en die komt elke dag bij mij langs en zou dan ook erg leuk vinden om deze grappige tafel aan mijn buurvrouw te schenken en dat ik met groot plezier.

  Reply
 139. karel Verkerk

  De Baviaan meest natuurlijke vormgeving terug naar mijn Afrikaanse roots. Daar kan een mooie olifantspoot plant op bijvoorbeeld Absolute blikvanger

  Reply
 140. Irma R.

  Super leuk! Ik kan bijna geen keuze maken welke ik het leukst vind…
  Ik denk toch dat ik zou gaan voor de ijsbeer als ik echt zou moeten kiezen. Die is mooi licht van kleur en super schattig! Duimen maar..

  Reply
 141. pascale

  Oh dit vinden mijn kids helemaal te gek!! Zou geweldig zijn als ik dit superleuke bijzettafeltje voor ze win!!! Heel welkom in onze huiskamer!!

  Reply
 142. Xaviera Jamie

  Wat zal Snuffie, onze hond , zijn een vriendje tegen te komen in de zithoek! Ik kan zijn verbazing nu al voor me zien! U begrijpt dat ik laaiend enthousiast ben over het bijzettafeltje in de honduitvoering!

  Reply
 143. Lida

  De bijzettafeltjes . Grappig als ze zijn zou ik toch kiezen voor de stokstaartjes . Die staan er zo parmantig en trots bij daar kun je niet omheen . Mooie snoetjes prachtige ogen dat smelt je voor “” een tafel “””.
  Geweldig toch.

  Reply
 144. Cilia

  Oej, nu twijfel ik heel erg tussen de ‘Uilentafel” of juist die 2 stokstaartjes. De witte uil doet me denken aan de uil van Harry Potter en die 2 stokstaartjes weer aan dat ene karakter uit de Ice Ace films. Ik denk dat ik tóch voor de stokstaartjes ga, die zijn toch weer grappiger dan de uil.

  Reply
 145. Michael Bouwman

  Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze zal de baviaan helemaal geweldig vinden voor in de woonkamer. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de goede plaats. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem zelf te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient. Dit geeft wel aan wat voor topvrouw ze is!!

  Reply
 146. Rianne

  Ik ga voor de stokstaartjes. Niet alleen omdat ze met z’n tweeën zijn en er lief uit zien, maar omdat ze goed bij mijn karakter passen. Nieuwschierig, sociaal en een tikkeltje ondeugend.

  Reply
 147. Anna Dekker

  Super leuke website. Met een leuke winactie! De baviaan zou gaaf staan in mijn nieuwe huisje.

  Reply
 148. Elles Zwart

  oh te gek zeg, als fervente kattenliefhebster ga ik uiteraard voor de rode kat (lijkt wel wat op mijn eigen beestje hih). Zou echt helemaal te gek staan naast de bank en dan hoef ik ook niet steeds mijn kopje thee op de grond neer te zetten

  Reply
 149. Wilma

  Wat een schitterende bijzettafel. De olifant is helemaal fantastisch en deze zouden we graag willen winnen

  Reply
 150. Herma Andela

  Wat een leuke actie. Ik vind de baviaan het leukste. Voor mij is dat het neusje van de zalm. Natuurlijk like ik de Facebook.

  Reply
 151. Kim Stolk

  Ik zou zo graag de Koala willen 🙂 Kan ik wennen aan die lieve beestjes voor als ik mijn vriendinnetje in Australië ga opzoeken 🙂

  Reply
 152. anja

  erg leuk en zeker handig voor in mijn tuinhuisje daar mis ik nog een leuke en handige tafel

  Reply
 153. Wilma

  Ik zou heel graag het tafeltje met de stokstaartjes winnen. Wij hebben thuis twee gerbils die vaak net als een stokstaartje rechtop zitten te kijken wat ik aan het doen ben. Het tafeltje zou erg leuk staan naast hun kooi.

  Reply
 154. Adriana de Ruiter

  Ik zou heel graag het tafeltje van de stokstaartjes winnen. Stokstaartjes omdat het mijn lievelingsdieren zijn en omdat ik onze pleegkindjes altijd mijn twee stokstaartjes noem… 😀

  Reply
 155. Tessa aan de Stegge

  De Aap! Dit wordt ongetwijfeld m’n nieuwe BFF wordt in onze camper 🙂 Waarom? Monkeys are more fun.

  Reply
 156. Mark Everaerts

  Mijn moeder is helemaal gek van bavianen en zou graag dat tafeltje van bavianen voor me lieve moeder willen winnen. Ze heeft zoveel voor mij gedaan de afgelopen jaren dat ik haar hiermee zo graag wil verrassen.

  Reply
 157. Danielle

  Dit is erg leuk! Ik zou de beer kiezen. Erg grappig als bijzettafeltje in de studeerkamer. Een beetje fun mag wel tussen al het serieuze leren.

  Reply
 158. marij brand

  hahhaah wat een gaaf gek tafeltje! Deze komt zeker weten op de kinderkamer van mn dochtertje!!! haha

  Reply
 159. Femke Wiebers

  Ohw leuk! Ik zou voor de olifant variant gaan.
  Ons zoontje is helemaal weg van olifanten, en je ziet het bij hem overal!
  De muren van zijn kamer, zijn kleding, de hanglamp in zijn kamer, een olifanten stoel, knuffels, beddengoed, en ga zo maar door..
  Een olifanten tafeltje zou leuk zijn voor bij de rest 🙂

  Reply
 160. Charlotte

  De stokstaartjes want vind die geweldig lief! Perfect als nachtkastje/tafeltje bij mijn hartedief. Voor zijn boek iphone en bril, hem verwennen is wat ik wil. En dan het liefst met iets naar mijn smaak. Dat vind je namelijk niet vaak… Hoop dat ik dit duo mag bewonderen, bij het even me in de slaapkamer afzonderen. Niet langer “alleen” maar met twee extra vriendjes te zijn, vind mijn mannetje vast ok dat is fijn 😀

  Reply
 161. Arjen

  De Kare Bijzettafel Animal Stokstaartjes is echt een topper want zo’n blad dient toch echt door twee dieren gedragen te worden 🙂 !

  Reply
 162. Babette Brugman

  APETROTS !!!

  Dat zou ik zijn op zo’n KARE Bijzettafel gedragen door die stoere Baviaan!

  Dit is geen Broodje AAP verhaal:
  Zo’n beestachtig mooi meubel zou hier geweldig staan.
  Die aap voelt zich hier thuis als Tarzan in de jungle,
  slingerend aan een liaan!

  Want heel ons interieur is door de natuur geïnspireerd.
  Bij onze boomstam-meubels is het gegarandeerd,
  dat deze behulpzame en super grappige baviaan
  geen moment met zijn dienblad hier voor AAP zal staan!

  Hij kan zo – en dat hoef ik hem vast niet eerst te vragen –
  elke dag onze exotische gevulde fruitschaal dragen.

  Dan beloon ik hem regelmatig met van die schaal een lekkere banaan,
  EN door op Wereld Dierendag met hem – compleet met zijn dienblad – naar de Apenheul te gaan!

  Reply
 163. Suzanne

  Die kat zou ik graag hebben! Ik mag van mijn vriend geen huisdier, met dit tafeltje compenseer ik het gemist van zo’n leuk diertje

  Reply
 164. Marleen

  De baviaan die jij ook hebt vind ik het allerleukst. Supergrappig tafeltje, zou erg leuk staan in mijn woonkamer!

  Reply
 165. Sandra Lever

  De rode kater!
  Mijn jongens zeuren al jaren om een huisdier, het liefst een kitten.
  Deze blijft tenminste uit mijn gordijnen!

  Reply
 166. Patrick Janssen

  Kare Bijzettafel Polar Bear – Omdat ik binnenkort ga verhuizen en kan wel een bijzettafeltje gebruiken!

  Reply
 167. Anneliese de Waal

  Ohhh…..ik vind het echt prachtig, ik doe heel graag mee.
  Zou heel erg leuk staan in de kamer, echt apart.

  Reply
 168. Anouk

  Oeh die tijger, fantastisch! Denk dat mijn vriend erg blij zou zijn met dat bijzet tafeltje, aangezien hij geen fan is van mijn enorme tijger liefde 😀

  Reply
 169. Marise

  Wat een prachtige en grappige tafeltjes! Ik doe heel graag mee voor de olifant, zou fantastisch staan in ons huis.

  Reply
 170. Lucie

  Mijn huis is door de hoeveelheid planten al een soort jungle, wat nog ontbreekt is zo’n supertoffe tijger om er nóg een mooi exemplaar op kwijt te kunnen!

  Reply
 171. Anouk

  Die tijger is fantastisch, mijn vriend vind mijn liefde voor tijgerbeeldjes te ver gaan maar ikke niet 😀

  Reply
 172. Dionne van der Kooij

  1 woordmaar nodig! Verliefd! Het tafeltje van de baviaan is echt fantastisch. Hij zou perfect passen in onze nieuwe woning en zou de eyecatcher van de kamer worden!!

  Reply
 173. Jet Tigchelaar

  Ik word blij van dat zwart/witte mopshondje. En wat zal mijn lief blij zijn. die werd al blij van mijn apenlamp. 🙂

  Reply
 174. Danielle

  Ooh ik vind die met de uil toch wel het allermooiste! Ben gek op plantjes dus die zullen nog beter uitkomen met dit te gekke tafeltje!

  Reply
 175. Oma Will

  Wat een schattig bijzettafeltje.
  Ik vind het ijsbeertje het allerleukste.

  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin
  Ik doe heel graag mee.

  Reply
 176. Monique Stoppels

  De zwarte beer is helemaal te gek!!!!. Het tafeltje doet me denken aan onze reis in Canada, o.a.de Rocky Moutains. We hebben daar zwarte beren gezien in het wild. Als ik daaraan terugdenk krijg ik kippenvel!!! De zwarte beer staat dus voor mij symbool voor onze reis naar Canada. Graag wil ik deze reis nog eens maken want het is alweer 15 jaar geleden. Deze bijzettafeltje brengt Canada een beetje dichterbij en laat me dromen over onze reis in het verleden, maar zeker ook ooit weer eens in het verschiet.

  Reply
 177. Anne-Mieke van Strien

  De stokstaartjes zijn helemaal geweldig! Ik zoek nog zo’n tafeltje voor onze tweeling…….bij hun chill gedeelte. Omdat de stokstaartjes met zn tweeen zijn vind ik het heel symbolisch

  Reply
 178. Sien van Biessum

  De aap voor oma’s apie! Ze is helemeaal gek op de aapjes in de Apenheul!
  Hier maak ik haar heel erg blij mee! ♥

  Reply
 179. Jo Gajadhar

  Echt te leuk! Ik heb al twee aapjes in huis,maar daar kan best nog wel 1 bij,gezellig! 🙂

  Reply
 180. Geer Jonker

  Voor mijn superneef en zijn nieuwe slaapkamer! Het leukste cadeau is deze apentafel,dat weet ik zeker! ♥

  Reply
 181. Paula voorwinden

  De Baviaan, ik weet dat m’n broer deze écht geweldig zou vinden! Zo leuk om deze voor zijn nieuwe huis te winnen!

  Reply
 182. Karin

  Mijn voorkeur gaat uit naar de stokstaartjes, omdat ze zo schattig zijn en omdat ze met z’n tweeen het tafeltje mogen tillen

  Reply
 183. Manon Laurier

  Oh die met de stokstaartjes. Die is echt zo leuk! Als we in de dierentuin zijn dan zijn de stokstaartjes altijd favoriet. En met zo een leuk tafeltje in de woonkamer is het altijd feest!

  Reply
 184. Priscilla

  Ik zou voor de ijsbeer gaan en hem aan mijn vriend cadeau doen:
  Hij noemt me altijd ‘orsetto’ wat ‘beertje’ betekent in het italiaans. Ik ben de ijsbeer (vanwege mijn lichte huidskleur en ‘noordelijke roots’ – want voor hem is Nederland koud en noordelijk) en hij is de bruine beer 🙂

  Dit tafeltje is een leuke knipoog naar onze relatie.

  Reply
 185. nicki van dijk

  Wauw wat een eyecatcher! De uil zou fantastisch staan bij ons thuis! Hij zou een zeer warm welkom krijgen 🙂

  Reply
 186. Ankie

  Dit cadeau vind ik wel zo COOL dat ik wel voor de ijsbeer moet gaan. Ik beloof dat ik goed voor hem zal zorgen door hem af en toe een visje toe te gooien. Geweldige prijs!

  Reply
 187. stephanie visser

  Haha wat een reacties allemaal. Maar één ding is zeker, ze zijn waanzinnig. Een echte eyecatcher in je interieur. Ik vind de baviaan echt het allerleukste. (heb ik toch een beetje een man in huis haha) Ik zie hem al shinen in mijn woonkamer. Fingers crossed!

  Reply
 188. Hila

  Ik zou graag de tijger bijzet-tafel willen winnen, om mijn inner-tijgah gezelschap te houden.

  Reply
 189. Yvonne

  Ik kan gewoon niet kiezen, vind ze allemaal erg leuk …. de stokstaartjes, de hond, de kat of toch de beer? Verras me maar!
  Ideaal voor in mijn tuinverblijf …. zonnetje, wijntje, tafeltje!

  Reply
 190. Roos Otto

  Oh ik ben gèk van katten!
  Maar ook van stokstaartjes…..
  En die katten heb ik al in t eggie rondlopen….
  Dus zo’n tafeltje van die stokstaartjes…
  Zoooooooooo leuk!!!!!
  ❤️

  Reply
 191. Lynn Mahieu

  Wat leuk is deze!!! Mijn vriend was ook meteen verkocht toen hij die zag en vond naast de anderen deze toch nog steeds de tofste. Dus ik maak heel graag kans op zo’n mooi decoratiestuk! 😀

  Reply
 192. kiki hasselton

  ik denk dat ik ook voor de baviaan zou gaan! Ik ken deze tafeltjes en ze staan al heel lang op mijn wishlist, dus ik ga mega hard duimen. super leuke actie!!!

  Reply
 193. Marleen van Dieren

  Geweldig! De baviaan zou echt geweldige staan in mijn vintage jaren 60/70 huisje staan.Gewoon mooi van lelijkheid :))

  Reply
 194. Mikky

  Ik was meteen weg van de zwarte beer (‘animal bear’). Tijdens onze rondreis door Amerika kwamen we er plots één tegen en sindsdien zijn we geintrigeerd door deze fantastische dieren. Deze bijzettafel is dus superwelkom!

  Reply
 195. Susan Ferwerda

  oooh, de stokstaartjes! Zij zijn mijn favoriete dieren, en de tafel is zo schattig!!

  Reply
 196. Suzanne van der Wielen

  Zo cool!
  In eerste instantie ging ik voor de baviaan, om z’n toch wat enge uitstraling en zijn rode neus… Maar toen zag ik de stokstaartjes! Wat een schatjes! Ik ben verliefd.

  Reply
 197. Suzanne van der Wielen

  Zo cool!
  In eerste instantie zou ik voor de baviaan zijn gegaan, om zijn toch wat enge uitstraling en zijn rode neus…maar toen zag ik de stokstaartjes! Zo schattig!
  Ik ben verliefd.

  Reply
 198. Albertine van Veldhuizen

  Oh de ijsbeer is leuk! Bij ons in Ede is een waterpolo-vereniging die “Polar Bears” heet…. Wij kennen verschillende mensen die daar waterpoloën….ik zou een vriendin van mijn dochter heel erg blij kunnen maken hiermee….de ijsbeer is per slot hun mascotte ❤️

  Reply
 199. petra haak

  Dat viel nog niet mee om een keuze te maken, maar ik zou toch ook voor de baviaan kiezen. Ten eerste omdat hij hilarisch is en ik bij (meeste)anderen meer een schattig gevoel krijg. Verder heeft hij ook wat meer kleur, wat we hier in huis wel kunnen gebruiken ! Tenslotte, hij is gewoon briljant een perfecte aanvulling op ons saaie huisje.

  Reply
 200. Marian

  Wat een geweldige tafeltjes. Toevallig heb ik net in de dierentuin geweldige foto’s gemaakt van zo’n zelfde baviaan, twee druppels water. Super om hem ‘in levende lijve’ in mijn kamer te hebben.

  Reply
 201. Laura Brinkman

  Wat een leuke bijzettafels! Ik speel graag mee voor de “Kare Bijzettafel Animal Stokstaartjes”. Deze past vast goed in mijn studio die ik momenteel opnieuw aan het inrichten ben.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring