Kare bijzettafeltje Baviaan

Wij hebben in ons strandhuisje een nieuw bijzettafeltje en jeetje… wat is hij cool! Hij is van het woonmerk KARE, een designmerk met een passie voor stijl & humor. Dit zie je terug in lampen, spiegels, wanddecoratie, zitmeubelen en bijzettafeltjes. Ons bijzettafeltje van een baviaan is trouwens ook verkrijgbaar in o.a. een tijger, uil, hond en ijsbeer. OHIMP mag 1 bijzettafeltje (t.w.v. 129,- euro) weggeven!! Welke kies jij?

Al sinds 1981 verrast KARE Design zijn fans over de hele wereld met vernieuwende meubels, verlichting en interieur accessoires die allemaal een sterke passie voor design uitdrukken. Oprichters Jürgen Reiter en Peter Schönhofen slagen als geen ander in het opsporen van trends en innovaties, en sinds kort is dit merk ook in Nederland verkrijgbaar, bij de woonwebwinkel HomeisHome.

Een nieuwe aanwinst in ons strandhuisje

Dit seizoen ben ik begonnen met een complete make-over van ons strandhuisje. We hebben hem vorig jaar gekocht en de oude eigenaar had qua inrichting een net wat andere smaak dan ons. Allereerst heb ik een andere vloer erin laten leggen, een prachtig Novilon exemplaar in de kleur – heel toepasselijk – zand.

nieuwe vloer strandhuisje

Lees en zie hier de complete blog over onze nieuwe vloer in het strandhuisje.

Verder is de hele keuken vernieuwd (daarover later meer) en doen nieuwe meubeltjes en accessoires de rest. Dit bijzettafeltje is de laatste aanwinst en wat zijn we er blij mee.

Kare dieren bijzettafeltje aap

Een echte krachtpatser

Een baviaan die een stuk boomstam omhoog houdt en alles wat daarbovenop staat, hilarisch toch? Het maakt hem niet uit of het een mooie theepot is, een laptop of een zwaan van de rommelmarkt met een plantje.

Kare bijzettafeltje Baviaan

Hij is gemaakt van 100% polyresin en daardoor heel gemakkelijk schoon te houden. Hij is heel stevig maar ook niet te zwaar, waardoor je hem met gemak kunt verplaatsen. Bij het raam staat hij ook erg mooi vind ik, zo met de ondergaande zon op de achtergrond.

bijzettafeltje strand

Ook Mia is blij met onze nieuwe krachtpatser. Met gemak serveert hij haar een kop thee en chocola en kan zij ongestoord verder Netflixen, Instagrammen en YouTuben.

Strandhuisje metamorfose

In meerdere variaties verkrijgbaar

Stel dat je het nou niet zo hebt met apen, dan hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Het Kare bijzettafeltje is ook verkrijgbaar als hond, kat, tijger, ijsbeer, bruine beer, uil… En altijd even leuk, grappig, sterk en functioneel.

Kare dieren bijzettafeltje

Winnen: 1x een Kare bijzettafeltje t.w.v. 129,- euro

Ben jij net als ons ook helemaal weg van dit geinige bijzettafeltje? Dan heb ik goed nieuws! Van HomeisHome mag OHIMP 1 bijzettafeltje weggeven! Wel een van de dieren-bijzettafeltjes, je kunt via deze link alle tafeltjes bekijken. Meedoen is heel makkelijk: laat in een reactie onder deze blog weten voor welk tafeltje jij zou willen gaan en waarom. Ik ben benieuwd!

De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

Kare dieren bijzettafeltje baviaan