Een mooie bos bloemen geeft net even dat extra’s aan je huis. En aan je humeur natuurlijk. Zelf word ik van een mooi bosje altijd erg blij. En misschien word jij wel blij van deze winactie? Ik mag van CERTI namelijk 3x een bloemenboeket t.w.v. 25 euro weggeven!!

Laatst schreef ik al over bloemen en gaf ik tips hoe je ze het beste fris en vers kunt houden; van koperen stuiver tot aan een scheutje wodka… er zijn allerlei huis-tuin-en-keukenmiddeltjes om je bloemen fier rechtop te houden.

De beste truc is om bloemen zo vers mogelijk te kopen, het liefst direct bij de bron, de kweker. CERTI is een nieuw bloemen- en plantenmerk  met een in Nederland unieke formule:  zij halen de bloemen en planten rechtstreeks bij de kweker en bezorgen ze vanaf daar direct bij jou thuis.

bloementrend

Trend: verdeel je bloemenboeket over meerdere kleine vaasjes

Wat ik steeds vaker zie voorbijkomen op Pinterest zijn meerdere kleine vaasjes naast elkaar met daarin allerlei verschillende bloemen. Ik vind het superleuk! Jij?