Call me crazy, maar regen… ik hou er van. En al helemaal nu ik eindelijk leuke kaplaarzen heb gevonden! Met de kaplaarzen van Nibu loop je niet meer met een grote boog om die plas heen. Nee, je wilt erin stampen en springen. Van Nibu mag ik 1 paar kaplaarzen weggeven. Welke kies jij?

Bij mij kleven aan kaplaarzen nogal wat negatieve associaties. Zodra er vroeger ook maar een drup regen viel moest ik die onhandige dingen weer aan. Ze waren standaard te groot en altijd zakten mijn sokken er in af. En leuke kaplaarzen? Die bestonden simpelweg niet.

Leuke kaplaarzen van het merk Nibu

Nibu is een Deens merk gespecialiseerd in het maken van “fashionable rainboots”. In Denemarken zijn er gemiddeld 121 regenachtige dagen per jaar dus een goed paar kaplaarzen zijn er geen overbodige luxe. Nibu zegt:

Wij zijn van mening dat de vraag of nu een herfstwandeling in het bos maakt, of  geniet van een lifestyle in de stad, met regenachtig weer moet je niet alleen kaplaarzen hebben die 100% waterdicht en comfortabel zijn, maar vooral ook licht en vrouwelijk zijn.

Wandelen op fashionable kaplaarzen?

Allereerst geloof je toch bijna niet dat dit laarzen van rubber zijn:

En ze zitten zo lekker: warm gevoerd, goed voetbed, ik wil ze gewoon niet meer uit doen. Op deze laarzen kan je prima een flinke wandeling door het bos doen.

Ook favoriet: de retro kaplaars:

Blijkbaar zijn toch niet al mijn associaties met mijn kaplaarzen van vroeger negatief, want deze groene vind ik ook geweldig. Laatst tijdens de strandwandeling op Vlieland heb ik er heerlijk mee in de branding gespetterd. (En op een paal gestaan?)

retro kaplaarzen

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 1 paar leuke kaplaarzen van Nibu

En, denk jij ook bij het zien van deze mooie laarzen: laat die regen maar komen? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Van Nibu mag ik namelijk 1 paar kaplaarzen naar keuze weggeven! Op de site van Nibu kun je zien welke modellen er allemaal zijn. De prijzen liggen tussen de 89,- en 159,- euro.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welk model jij zou kiezen en… wie weet!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!