spannende Amerikaanse series the affair

Wat is er lekkerder dan series bingen op Netflix? Series bingen op Netflix met snaai binnen handbereik. En om het dan helemaal af te maken: Amerikaanse series met Amerikaans snaai. Wil jij dat ook? Het kan! Met dit overzicht van spannende Amerikaanse Netflix series en een smakelijke winactie: 2x een film snaaipakket van USGroceries ter waarde van 50 euro!

Waar vind je tips voor Netflixseries?

De laatste aflevering van een Netflixserie. Het is fantastisch en verschrikkelijk tegelijk. Eindelijk kom je er achter hoe het allemaal zit. Tegelijkertijd weet je dat je nu weer op zoek moet naar iets nieuws. En hoe weet je of een serie goed/leuk is? Een paar tips:

  • Kijk niet alleen naar de score op Netflix, maar ook op IMDB. Een goede IMDB score betekent over het algemeen ook een goede serie. En leuke extra: je leest van alles over filmlocaties en acteurs.
  • Kijk op Netflix Nederland naar de Netflix top 50. Prima manier om inspiratie op te doen.
  • En de beste tip: volg OHIMP. We zijn dusdanig Netflix verslaafd dat er regelmatig lijstjes met tips voorbij komen.

Spannende Amerikaanse Netflix series

Amerikaanse series, ik vind ze heerlijk. Toch net wat gelikter en sneller. En vaak met acteurs om van te smullen. Mijn top 4 spannende Amerikaanse Netflix series ziet er zo uit:

1. The affair: zo’n lekkere, broeierige serie over een verboden relatie tussen een getrouwde schrijver en een serveerster met een relatie. Het klinkt wat simpel en voorspelbaar, maar dat is het zeker niet. Ik ben fan van Ruth Wilson, de actrice die de serveerster speelt. Je kent haar misschien van Luther. Deze BBC serie op Netflix is ook zeker de moeite waard!

netflix the affair

2. How to get away with murder: Een groepje uitverkoren rechten studenten mag werken met een briljante strafrecht advocate. Voordat ze het weten zijn ze verstrikt in hun eigen moordcomplot. Er staan nu twee seizoenen online, goed voor 30 afleveringen smullen!

how to get away with murder

3. Elementary:  spanning, maar dan heel ontspannen. Gemixt met een flinke dosis humor. Dat vind je in deze Amerikaanse verfilming van de avonturen van Sherlock Holmes. Met een eigenzinnige, vreemde Sherlock. Ooit een junk, nu adviseur van de politie van New York. Lucy Liu (ja, die van Charlies Angels) speelt zijn hulpje Watson.

Elementary netflix

4. The blacklist: Ik geef toe, deze is wel heel erg Amerikaans. Maar het kijkt heerlijk ongecompliceerd weg. Raymond “Red” Reddington, werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan bij de FBI. Met 1 voorwaarde: hij praat alleen met Elizabeth Keen, een jonge profiler. Terwijl dit duo een zwarte lijst van criminelen oppakt, wordt duidelijk dat Raymond een reden heeft waarom hij perse met Elizabeth wil werken.

spannende Amerikaanse series the blacklist

Ik ben inmiddels door de Amerikaanse Netflix series heen. Over naar de Engelse series, lekker traag en meeslepend. En ook niet slecht: Scandinavische Netflix series. Daarover later meer.

Amerikaanse series met Amerikaans snaai

Echt, zo’n serie kijkt gewoon lekkerder als je hand af en toe kan verdwalen in een schaal met lekkers. En bij een Amerikaanse serie hoort natuurlijk Amerikaans snaai. Wij hebben onze leverancier al gevonden: USGroceries. Zij verkopen ‘the real American stuff’. Ik kan het weten, we hebben het uitgebreid getest!

Amerikaanse snacks verzameling

Winactie: Amerikaans snaaipakket van US Groceries ter waarde van 50 euro!

Wil jij ook genieten van Amerikaanse series met Amerikaans snaai? Dat kan. OHIMP mag twee pakketten van USGroceries weggeven, ter waarde van 50 euro elk. Smullen! Meedoen is simpel: Laat me in een reactie hieronder weten wat jouw favoriete Amerikaanse Netflix serie is.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!Amerikaanse snacks en film