la la land

De herfst is weer aangebroken, in al z’n glorie. Dat wordt weer lekker veel TV kijken. Ik kijk het liefst naar films en ik heb er 4 uitgezocht die me heerlijk lijken om tijdens de donkere, gure en regenachtige dagen te kijken. Heb jij ze al gezien? En, wat vond je er van??

Van de herfst word ik altijd een beetje blij. Ik vind het namelijk heerlijk om onder een dekentje op de bank weg te kruipen en me te verliezen in een fantastische film of serie. Ben jij minder dol op de donkere dagen, die almaar korter en korter worden? Check dan eens deze 10 tips tegen de herfstdip.

4x bucketlist films voor deze herfst

La La Land

Dit romantische muziekdrama met Emma Stone en Ryan Gosling gaat over de relatie tussen een actrice en een pianist. Deze 2 acteurs speelden ook samen in de film Gangster Squad en ze schijnen een super chemie te hebben. Het lot brengt deze 2 dromers in La La Land samen, maar of hun liefde ook bestand is tegen de verleidingen van Hollywood is maar de vraag.. La La Land ontving maar liefst zes Oscars (!) en is dus een echte must-see denk ik.

Sully

De film Sully gaat over de Amerikaanse piloot genaamd Chesley ‘Sully’ Sullenberger. Hij werd wereldberoemd nadat hij een succesvolle noodlanding maakte in de rivier de Hudson, waarmee hij 155 passagiers aan boord heeft gered. Sully werd door het publiek en media de hemel in geprezen, terwijl op de achtergrond een onderzoek plaats vond wat zijn carrière dreigde te ruïneren. De hoofdrol is weggelegd voor Tom Hanks en Clint Eastwood verzorgde de regie, dan moet deze film toch wel fantastisch zijn?!

films: sully

Allied

Een film met Brad Pitt in de hoofdrol, zucht zwijmel… Deze romantische oorlogsfilm met Brad en Marion Cotillard draait om een officier van de geheime dienst van Engeland die een affaire krijgt met een Franse verzetsstrijder. Veel spanning, intriges, romantiek en verraad. En klopt het nou dat door Marion de relatie met Brad en Angelina gestrand is??

allied filmtip

Wonder Woman

Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana, prinses van de Amazones, in training voor een onverslaanbare strijder. Opgegroeid op een beschut en paradijselijk eiland zonder zorgen. Maar nadat een gecrashte Amerikaanse piloot verhalen vertelt over een enorm conflict in de buitenwereld, besluit Diana haar thuis te verlaten, overtuigd dat ze die dreiging kan stoppen. Ze vecht samen met anderen in een strijd om alle oorlogen te stoppen en ontdekt haar ware krachten en lot.

films: wonder woman

Heb jij deze films al gezien?

De films die ik heb uitgezocht zijn niet via Netflix te kijken, maar via digitale televisie van KPN. Het waren allemaal kaskrakers in de bioscoop dus ik ga er vanuit dat ze erg goed zijn. Misschien heb jij ze al gezien, dan ben ik benieuwd wat je ervan vond. Of heb je nog andere, wellicht betere filmtips? Let me know!