De tijd dat Mia in een tijgeronesie op de bank lag is al een paar jaar voorbij. Met 15 ben je namelijk al heel “groot” en ga je zeer zeker niet – ook al ben je in je eigen huis – in een beschamend pak op de bank liggen. Alle onesies zijn dus de deur uit maar toen kwamen de koude dagen…

“Maaam, mag ik weer een huispak?”
“Huh, wil je weer een onesie?!”
“Nee joh! Ik wil van een merk.”

Vervolgens krijg ik via WhatsApp een hele range huispakken doorgestuurd waarvan ik maanden lang de koelkast kan vullen. Dat moet anders kunnen!

Louis Vuitton huispak bij de Action

Bij de Action vind ik een huispak van 7,99 euro?! Superzacht en volgens mij ideaal voor knusse avondjes op de bank. Ik ben benieuwd wat Mia er van gaat vinden.

Louis Vuitton bij de action

huispak

We houden ‘em wel maar voor deze prijs verwacht ik dat hij niet helemaal fair gemaakt is… En dus zoek ik ook nog even verder.

Snurk huispakken

Ik kom uit bij de huispakken van het merk Snurk. Wat zijn deze leuk! Met weemoed kijk ik ook naar de babykleertjes van dit merk. Té schattig. Je zou serieus zowat overwegen… Spontaan krijg ik ook het huispakkenvirus te pakken en kijk, zo zitten wij er nu bij op zondagochtend. Heerlijk toch?! Mia vindt deze make-uploze zondagochtend “shoot” maar niks en wil beginnen aan haar scone. Dat kan ik me voorstellen, die is namelijk verrukkelijk! Het recept lees je hier.

huispakken van Snurk