Een leuke en makkelijke manier om je waxinelichtjes wat meer sjeu te geven, is door het hulsje te omwikkelen met washi tape. Kijk maar.

De waxinelichtjes zijn bij ons niet aan te slepen de laatste dagen. Al helemaal niet sinds ik deze prachtige, witte huisjes van porselein cadeau heb gekregen, die zo leuk branden met een waxinelichtje. In het huisje zie je het blikje waar de lichtjes inzitten niet. Maar in andere houdertjes van glas bijvoorbeeld wel. Prima hoor, niets mis met de zilveren hulsjes. Maar wist je dat je ze heel eenvoudig kunt pimpen met een stukje washi tape?

Pimp je waxinelichtjes met washi tape

En dan krijg je dus een heel leuk lichtje, dat ook zonder kaarshouder superleuk is om te zien.

waxinelichtjes pimpen

Met washi tape kun je trouwens nog veel meer doen. Cadeautjes inpakken, kerstkaarten maken of zelfs een kerstboom op de muur plakken. Deze kerstboom maakte ik twee jaar geleden van washitape:

kerstboom washi tape

kerstkaart van washi tape

Ook leuk, deze houten prikkers met washitape. Datzelfde kun je natuurlijk gemakkelijk met rietjes doen. Leuk voor een feestje of Oud en Nieuw?

prikkers met washitape

Een saai wegwerpservies kun je natuurlijk prima opleuken met washi tape. Voor een kinderfeestje zou je ook nog de namen van de kinderen op de tape op de bekertjes kunnen schrijven.

washi tape servies

Heb jij nog leuke washi tape ideeën? 

DIY washitape waxinelichtjes